היום ב-17:00 תוכנית הפרידה Liveבאתר

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היה מדהים!!!!!!!! (חוץ מהשיר שלא אהבתי) ושירי הייתה חסרה!!!!! למה דווקא עכשיו לנסוע היא לא יכלה לדחות את זה ולבוא לתוכנית סיום??? אני הולכת להתגעגע מאוד מאוד לאקזיט....

עצוב ביותר..אני אתגעגע בטירוף../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוףףףף היה מרגש ביותר.... אוףףףף לחשוב שזהו אסי מלי ושירי יותר לא על המסך של אקזיט זה מבאס!!! ועכשיו עד החורף[אין לי מודג מתי הוא בא...]לא יהיה אקזיט...
הסוף יענו מה שעפר אמר ביאס כל כך חחח אבל זה יענו סוף טוב...מלחיץ מעניין מה ההמשך... ואוי שמתם לב שגם תחילת העונה היתה חסרה מנחה..[מלי]וגם בסוף העונה[שירי] אוף..גם לפתוח עונה וגם לסגור עונה לא יצא בהרכב מלא!! טוב היתה עונה נהדרת...אני אוהבת אותכםםם ואני אתגעגע!!

טוב בטח מה שהיה עם עפר זה

להשאיר את זה פתוח בשביל לראות מה הוא יחליט... אבל אני יגיד את האמת אם כמה שקשה לי נראה שהוא כבר מיצא את אקזיט...

וואי למה זה תמיד קורה לי.....

כל פעם שיש פרידה ממישהו או סיום עונה אני בוכה וכל הזמן שדודים שלי באים הם אומרים לי" :מה קרה? כולה עוד תוכנית בטלוויזיה" אבל אקזיט זה לא סתם תוכנית אני מקוהה שאתם מסכימים איתי....

freebutterfly

New member
איזה באסה לחכות עד ינואר

כדי לראות שוב אקזיט! חבל ששירי לא הייתה באולפן.. זה הרגיש כאילו יש קצת זלזול.. אני הכי עצובה שמלי עוזבת כי היא אקזיט אוריג'ינל! וזה באסה גם שאסי עוזב. כנראה שעופר עדיין לא החליט אם הוא עוזב או לא..אבל יש לי תחושה שהוא כן יעזוב לפי השקט שלו היום. לפחות יש את שרי ויש את הדס. בקיצור אקזיט תמשיכו להיות תכנית מכל הלב!!!! ונתראה בינואר!

טוב אני מבינה שכולכם מבואסים....

לפחות תירשמו משהו...עכשיו אני שומעת שירים של אקזיט מכל הזמנים חבל שאי אפשר לראות וידאו לא נורא נו...תיכתבו משהו בבקשה נ.ב-(לצוות אקזיט) זה יה מרגש והכל אך כימעט ולא התייחסתם לשירי או.קיי אז היא נסעה לתאילנד סו וואט היא באמת צריכה חופש אחרי כל מה שהיה לך בשנה האחרונה אז תנו ריספקט כמה דקות הקדשתם לה? 5 6 זה היה הדבר שהכי הציק לי טוב לא נורא תילמדו את זה לספיישל סיום של שנה הבאה אם מישהו יחסר....

freebutterfly

New member
לא נכון בטח שהתייחסו אליה

אפילו הרגשתי כאילו הם נותנים לה יחס מועדף.

איזה יחס מועדף?

אמרו בהתחלה כהציגו את כולם שהיא בתאילנד (וזה באמת נשמע קצת כמו זלזול) אחר כך הראו את הקליפ שלה, שגם לאסי ומלי היה, כשספרו על קפריסין הזכירו אותה לעוד שניה וזהו!! אין שירי יותר

יש לי שאלה...

בקליפ הזה של אסי.. לקראת סוף הקליפ, התנגן שיר ממש מדהים.. אבל לא הצלחתי לקלוט אף משפט אז אין לי שום דרך למצוא אותו... מישהו יודע על איזה שיר אני מדברת?

למעלה