היום, ב 21:30, בערוץ 1

היום, ב 21:30, בערוץ 1

אני משתתפת בפאנל של התכנית "פוליטיקה" עם דן מרגלית. נורא רציתי שמישהי אחרת, שעוד לא הופיעה בתקשורת, תשתתף בתכנית אבל מכיוון שלא נמצאה מתנדבת אני אשתדל לעשות עבודה טובה. זה נורא מפחיד כי זאת לא תכנית "ידידותית" אבל אני מקווה שמשהו יעבור. ירושלמים, אתם מוזמנים להגיע לאולפן ולתמוך בי מהקהל.

חנה, אני בטוחה שתייצגי אותנו בכבוד

מאחלת לך בהצלחה ענקית וגם אומרת תודה ענקית מכל ה
. כל הכבוד !

קרן פ

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo70.gif

הבנתי שקיבלת אחלה תדרוך
. אם אתם צריכים עזרה עם ארגון קהל, תגידו לי כי חברה שלי עובדת שם. קרן

קרן פ

New member
אז ככה- לצערי, התוכנית כולה מצולמת

ללא קהל, כיוון שהם עברו אולפן. SORRY, קרן

חן123

New member
חנה כל הכבוד

בהכירי אותך אני משוכנעת שתעמדי בזה בכבוד, מה גם שאת שוחה בחומר, ויודעת לענות על כל השאלות הקשות. משפ' 123 תיצפה חן

כל הכבוד חנה

בפעם הראשונה בחיי אני אצפה בתכנית הזו, ואני רק מקווה שזה לא יהיה טראומטי כמו הפעם האחרונה שניסיתי לראות אותה. יישר כוח. אני יודעת שתייצגי אותנו בכבוד, ואני מקווה שמשהו מהמסר שאנחנו רוצים להעביר אכן יעבור (אולי אפילו יקשיבו לנו
)

חנה - אני בטוחה שתעשי את זה נהדר!!

(את לוקחת איתך תמונה של שיר?) המון המון בהצלחה, ו - בבקשה, דיווח מפורט מחר לטובת נטולי הטלויזיות...

במקרה הוצאתי היום מהפיתוח

מליון תמונות של שיר. הן יהיו איתי אבל לא נראה לי שיעשה בהם שימוש כלשהו.

אם יש לך תמונה קצת יותר גדולה

(אפילו יותר ישנה) קחי אותה ותניחי מולך על השולחן. מצלמות אוהבות ילדים יפים ויכול להיות שיתמקדו בה בצילום בלי שיתכננו את זה מראש.

באאבו

New member
רעיון מעולה! לקחת תמונות

אפילו תמונות של עוד ילדים שהוריהם מוכנים להחשף. לשים במסגרת יפה, ולהניח על השולחן כ"קישוט". המצלמות יעשו כבר את שלהם.

ריקי בש

New member
לחנה

חבל לי מאוד לשמוע שהיתה אתמול תכנית כזו שכל כך רלוונטית לגבינו. אם הייתי יודעת מזה אתמול-ברור שהייתי רואה בעניין רב ביותר! חבל! חבל! הפסדתי תכנית בנושא שכל כך רציתי לראות ואולי גם להבין מה הלך הדברים ולאיזה כיוון זה הולך, השבוע נאמר לי על ידי מישהו שדי יודע דבר שהגזרות "בחיים לא יאושרו ויבוצעו". נותר לי רק לקוות שזה נכון. אז נראה בהמשך מה קורה. ביי לכולן ובהצלחה, ריקי

תותי225

New member
דחוף-פוליטיקה היום

בנות אנו זקוקים למטופלת ללא ילדים לפוליטיקה נכון לעכשיו לא נמצאה מישהי שמעל 5 טיפולים וללא ילדים שמוכנה להיחשף- ללא הנ"ל נתקשה להעביר את המסר. להזכיר לכולם- עדיין לא בוטלו הגזירות למרות הדברים שנאמרו. איפה כל הבנות שהיו מוכנות להיחשף? הרי אתם טוענים שלא שומעים על "הזכות להורות"-אז קדימה-בלתי אפשרי שאותם כמה אנשים יופיעו בכל כלי התקשורת אז אנא התעוררו (אלא אם כן אתם יכולים להרשות לעצמכם 20 אלף ש"ח לטיפול). אני ממש לא מבינה את כל הבנות המטופלות שיושבות בבית מקטרות-למה לא שומעים עלינו וכשזה מגיע לחשיפה "מתקפלות"-שיהיה ברור ללא ההופעה בפוליטיקה אין סיכוי שישמעו עלינו ונצליח להסיר את הגזירות. לא מדובר בדיון סוער אלא דיון תרבותי עם פרופ' משיח ,נציג ממשרד הבריאות וסה"כ אנשים שיהיו אוהדים לנו. מי שמוכנה להשתתף שתשלח מסר לליאור של חנה או לשוורצה. תותי (ענת)

למעלה