היום, ב 21:30, בערוץ 1

קינמוני

New member
תודה למשתתפות והמון בהצלחה!!

אמנם לי אין את האומץ להחשף אבל אני בטוחה שתייצגו אותנו בצורה הכי טובה שאפשר. ושוב המון תודה

עמית@

New member
את תהיי נהדרת ואנחנו נהיה שם מעבר

למסך אני נורא שמחה שזו את

iris2210

New member
ראיתי והתרשמתי לטובה

היה מאה אחוז. אני לא מאמינה לתגובה שהם קיבלו ממשרד האוצר - על ההקלות בגזירה. ומי שישב ליד חנה - מי מצא את הגועלי הזה? עשינו סקר - הציבור לא מעוניין בהפריות - אם זה היה מגיע לו הוא כבר היה מתווכח וכועס. חנה - כל הכבוד על ההשתתפות במשדר
- היית נורא מאופקת לגבר שישב לידך. אני מקווה שהמשדר עזר למאבק שלנו. תנו לכולם להיות הורים - לא רק לעשירים.

kasa

New member
חנה ו"נועם" (hagk ?) - הייתן

נהדרות
כל הכבוד על ההסברים הממצים, והעמידה האיתנה (ועוד מול הפוֹץ הזה, דר' חיליץ מבריאות הציבור
). הייתן 10 ! אני חושבת שגם מגיע כל הכבוד ע-נ-ק לרשף חן (מיד הולכת להעביר לו מייל), ולפרופ' משיח, שגם הם היו איתנים, תומכים, ונהדרים. בקיצור -
לכולכם !

קינמוני

New member
שוב, כל הכבוד לחנה, hagk,פרופ' משיח

ורשף חן. הייתם מצויינים!!! בוז ענקי לצפצפן העילג (ולסקר שלו) שלא ממש הבין בעצמו על מה הוא מדבר.(יש לו מזל שאני לא ישבתי לידו, לא יודעת אם הייתי מצליחה לשמור על איפוק לידו). ומה שהכי עצבן אותי זו התגובה של האוצר: "תהיה הקלה משהו..." כל כך מעורפל ונתון לפרשנות, כל כך לא מתחייב וכל כך אופייני למר שקרניהו.

ראיתי והתרשמתי לטובה

כל הכבוד לחנה ו"נועם" על עמידתכם האיתנה. "פוץ" זו מילה עדינה ל"ד"ר חיליץ" שישב ליד חנה. בהזדמנות זאת מחזיקה לכולכם/ן אצבעות לביטול הגזירות הלא אנושיות שהאוצר החליט להפיל עליכם/ן. אוהבת עדי

למעלה