היום, ב 21:30, בערוץ 1

באאבו

New member
תותי - אני בהחלט מבינה את הצורך

של המאבק בחשיפה, אבל מצד שני, אי אפשר לבוא בטענות לאלו שלא מסוגלות נפשית או מכל סיבה אחרת להחשף וזה ממש לא משנה כמה עולה הפריה פרטית. זה הרבה יותר מורכב מכתיבה בפורום - לכל אחד יש מעגל של משפחה, חברים, עבודה - וחשיפה בפופוליטיקה היא בהחלט נרחבת. אולי אפשר בעיוות כל ומאחורי מסך?

מתי11

New member
תותי,הבנתי שא.אורלי תשתתף

מאחלת המון בהצלחה כל הכבוד על כל העבודה שאתן עושות מתי

מיכל25אב

New member
כל הכבוד חנה!!!!

שיהיה בהצלחה!!!! מסתבר שאין אפשרות לתמוך מהקהל-אני אנחנו תומכים בך(בעצם בעצמינו) מפה!!!!! אני בטוחה שתעשי עבודה מצוינת!

שווערצה

New member
כל הכבוד לשתיכן, ובהצלחה ../images/Emo45.gif

בטוחה שתייצגו אותנו בכבוד

neta2

New member
אני ממש שמחה שאת נציגתנו!

כל הכבוד! תומכים בך מבעד למסך, מחזיקים אצבעות ומאמינים בך. תודה

E נס

New member
חנה כל הכבוד על האומץ../images/Emo140.gif

תודה גדולה בשם כל מטופלי הפוריות באשר הם. בטוחה שתעשי את זה נהדר. תומכת בך, ושולחת לך המון המון איחולי הצלחה.

venus13

New member
סומכים עליך בעינים עצומות ../images/Emo8.gif

או לפחות בעין אחת עצומה אני בטוחה שתהיי נהדרת ותייצגי אותנו בכבוד והמון תודה מכולנו בטח יותר קל לשבת בכורסה בבית עם הפיצוחים מאשר על כורסת המרואיין אבל זו ניראית לי חוויה והלוואי וזה יישא גם פרי - רצוי פרי בטן ורצוי הרבה תודה ונוס

mayarut

New member
גאה בך ואחלת בהצלחה! תראי להם!

אני מקווה שהדרך הינה הצדק ולא הרחמים! שלא ירחמו עלינו ושנקבל את מה שמגיע לנו כאזרחי המדינה!! חזקי ואמצי ושיהיה אלוהים אתך מאי

kasa

New member
את לא תשתדלי.

את בטוח תעשי עבודה טובה.
קשה לי לחשוב על מישהי יותר מתאימה ממך. גם יפה וגם אסרטיבית (כמו שדן מרגלית אוהב...
) אומנם לא ירושלמים, אבל פה באיזור יש לך תמיכה רחבה !! נראה לי שהעדר הקהל, ונוכחותם של תומכים רבים (פרופ' משיח, משרד הבריאות וכד') יהפוך את העניין ליותר ידידותי.
רבה !

לי מ ו ר

New member
חנה כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאז הפניה אלי, והתשובה השלילית שנאלצתי לתת, אני לא מפסיקה לחשוב על התוכנית. כל הכבוד לך, על החשיפה והנכונות האין סופית. מאחלת לך ולhagk בהצלחה, לראשונה בחיי אני אצפה בפופוליטקה, מתוך רצון.

קט קט

New member
יקירה ../images/Emo45.gif

בהצלחה והמון תודה בשם כולם. אני בטוחה שתהיי מצוינת.

הרמוניה

New member
לחנה

המוני בהצלחיים גם ממני. אין לי ספק שאת תיהי הכי יפה והכי נחמדה והכי אינטלגנטית שם ולא משנה מה הם יגידו לך- תזכרי שאת צודקת הרמוניה

babywishing

New member
לחנה ול-hagk בהצלחה ../images/Emo45.gif

ותודה על כל מה שאתן עושות, אני בטוחה שתעשו זאת על הצד הטוב ביותר.

למעלה