היום ב-
מתחילים לשיר

שי, גם אני אוהבת אותך.NOT!!!

א) שי אין לך זכות להתערב ב) כנראה ההודעה יצאה במקום לא נכון כי אני התכוונתי לתמונה הראשונה של תאיר שגם התמונה חלא יצאה משהו וגם האיכות על הפנים. ג) לא ראית תמונה טובה שלי בחיים שלך אז אין לך זכות דיבור ד) אני סתם תוחנת לכם תשכל י מזה משעמם לי ה) קלטת תמסר או שצריך הסבר נוסף? ו) לא נראה לי שקלטת אבל נמאס לי להסביר ז) זה בדיוק מה שאת יכולה לשבת עליו מצידי ח) טוב הקיצר מיציתי, תודה על הפגת השיעמום הקצרה.. ביי

שי, גם אני אוהבת אותך.NOT!!!

א) שי אין לך זכות להתערב ב) כנראה ההודעה יצאה במקום לא נכון כי אני התכוונתי לתמונה הראשונה של תאיר שגם התמונה חלא יצאה משהו וגם האיכות על הפנים. ג) לא ראית תמונה טובה שלי בחיים שלך אז אין לך זכות דיבור ד) אני סתם תוחנת לכם תשכל י מזה משעמם לי ה) קלטת תמסר או שצריך הסבר נוסף? ו) לא נראה לי שקלטת אבל נמאס לי להסביר ז) זה בדיוק מה שאת יכולה לשבת עליו מצידי ח) טוב הקיצר מיציתי, תודה על הפגת השיעמום הקצרה.. ביי

פחח......

תאיר על מה עזרה אני לא ירדתי עליך בכלל! רק אמרתי לך שהתמונה לא טובה ותשימי אחת יותר טובה.... ולא נראה לי שצריך לעודד אנשים לתקוע תאף שלהם בכל חור כי בסוף תתרק להם דלת על האף!

../images/Emo124.gifדיון../images/Emo124.gif

במה אתם בעד ברכיבה בבית (בחווה שאתם רוכבים בה) 1. צ'פס או מגפיים גבוהות? 2. האם יש לכם קסדה לרכיבה בבית וקסדה לרכיבה בתחרויות? בעד או נגד. 3. האם אתם מעדיפים לרכוב לע סוס פרטי שלכם, פנסיון, או סוס בית ספר? 4. אם יש לכם תמונה שלכם רוכבים בבית או בתחרות שימו אותה ותכתבו תעודת זהות: 1. שם: 2. משפחה: 3. גיל: 4. חווה בה אתם רוכבים: 5. סוס אהוב: 6. סוסה אהובה: 7. פוני אהוב: 8. פונית אהובה: לTauraMan תמונה של ביג' החתיך שלך

TauraMan

New member
ביייייייג'יייי!!!!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מצורפת לך תמונה שלי ושל ביג'

serdonix

New member
טוב אז ככה,

1.צאפס - הרבה יותר נוח ממגפיים 2.יש לי קסדה אחת כשהיא כבר הרוסה אני זורקת וקונה חדשה 3. אני מעדיפה סוס פרטי \ חצי פנסיון, איתם אפשר להתקדם הכי מהר, אממ יש לי אבל אני יחסוך אותה ממכם.. :) תעודת זהות: אני דנה הננסון אני בת 13 אני רוכבת באודים סוס אהוב - אהובי סרדוניקס סוסה אהובה - סרדוניקס גם.. {הוא דו מיני...} פוני\פונית.. אממ אין לנו ממש פונים בחווה אבל אפשר לקרוא לברמוני פוני... אז ברמוני!! חח שירוש את הירח בשבילך!!

Pinkgirl25

New member
תשובות!!!!!!!

1.שם גנית 2.משפחה פינקוס 3.גיל 11 4.חווה בא אתם רוכבים מרכז רכיבה דני היי 5.סוס אהוב B.J האלוף 6.סוסה אהובה 7.פוני אהוב בובי הפוני 8.פונית אהובה טינקר בל

מממממ...

שם ושם משפחה - אלה רביב.. מקום מגורים - מושב תימורים.. (חח מי מכיר בכלל?? ) גיל וכיתה - כמעט 15 כיתה י'.. (כן כן אני קטנה.. :( ) חווה - חוות צח אימפריה.!
סוס אהוב -יש כמה - קרן, שלוק וזינה אני יתחרה השנה בטח 70-80.. אולי 90??.. מי יודע?.. תמונה.. אני לא יודעת להעלות.. :/ סורי על הטיפשות.. איי סי קיו - 146106628

harazy

New member
להגיד לך מי יודע?

אני יודע שאת לא תתחרי 90 לא השנה ולא עם סוסי בצפר סמכי עלי אני יודע הכל בקשר לזה בחווה שלנו(צח)

אוקי:

שם: עמית
מקום מגורים: תל אביב
כיתה: ה'1
חווה בה אני רוכבת: "חוות יגור"
סוס אהוב: תלוי, בריצות פומי, הסוס הכי יפה: לורד ויש גם את ג'וי...
סוג רכיבה: אני חושבת ווסטון...לא בטוחה...
מה תתחרי
אני לא מתחרה
ואסור לי את כל השאר או שאין לי
סורי

RoNy S

New member
שלי../images/Emo9.gif

שם ושם משפחה רוני שנהר מקום מגורים אזור (ליד חולון) גיל וכיתה בת 14 עוד חודש (9.12) כיתה ט' חווה בה אנחנו רוכבים חוות הפארק סוס אהוב ברק סוג רכיבה אינגליש מה תתחרה/י העונה (אם בכלל!) אמממממ......אני לא מתחרה בארציות אבל בפנימיות אני מתחרה 80 תמונה שלך (בלי סוסים הפעם!) יש לי בכרטיס האישי למעוניינים ואי סי קיו!! 146833734

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif'ני../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

שם:נעם שם משפחה:חסוי... מקום מגורים:שוהם גיל וכיתה:בת 9 וחצי כיתה ד' החווה בה אני רוכבת:פארק הסוסים בבית נחמיה. סוס אהוב:החלטתי...כסטרו...(כסטרו, קסטרו,או איך שלא כותבים את זה..) סוג רכיבה:נראה לי ווסטרון...נראה לי..
מה תתחרה\י העונה?לא נראה לי כל כך שאני אתחרה בכלל...
תמונה:
אייסי:אין....

תשובה

שם ושם משפחה ליבי גליקסמן מקום מגורים ירושלים של זהב כיתהי חווהחוות אמיר סוסאהובמונטה במיוחד והרשימהה עוד ארוכה:ונוס,טומי,בל,שרי,וירון בקיצור חוץ מנטשה בחווה כולם ממי

../images/Emo93.gif יצא לי גרוע ושכחתי דברים

שם ושם משפחה ליבי גליקסמן מקום מגורים ירושלים של זהב כיתה י חווה חוות אמיר סוס אהוב מונטה במיוחד והרשימהה עוד ארוכה:ונוס,טומי,בל,שרי,וירון בקיצור חוץ מנטשה בחווה כולם ממי סגנון רכיבה אינגליש מה אני אתחרה השנה כעיקרון דרסז' לא נראה לי שאני אתחיל קפיצות איסיקיו 142708527 איזה כיף יש לי פרסה של טומי

אז אני../images/Emo24.gif

אבישג שנהר
חיפה
12 וחצי
כיתה ז'
עמק זוהר אימפריה
פוצ'יני ופליקס
אינגליש שולט!
קפיצות- 70 כנראה..
הלוואי! ודרסז'- אין ליש שמץ במה- אולי, הלוואי
אם סוסים.. אם בטי! ואחרי זה עם רוז
אייסי- 247211003