היום ב-
מתחילים לשיר

PiKolulo

New member
../images/Emo65.gifנמנמ../images/Emo65.gif

ניים : פלג קושניר מגורים : מושב ליד זכרון יעקב גיל: 14 כיתה: ט חווה בה אני רוכבת : חוות נטלי סוס אהוב : הארלי, תותי סוג רכיבה : ווסטרן במה תתחרי : כלום שונאת תחרויות לאב יו אול : ) נשיקותת

שרשור הכרות-אני..../images/Emo110.gif..../images/Emo110.gif..

שם+שם משפחה: רעות אריאלי מקום מגורים: ראשון לציון גיל: היום בדיוק 14 ושבע חודשים (פחות 3 ימים) כיתה: ט' (בעעעע) חווה בה אני רוכבת: חוות סוסי נועם :)) סוסות אהובות: שלומצי המלכה,פייבל בי היפיופה וגמלא... סוג רכיבה: אינגליש ולפעמים ווסטרן בטיולים במקומות שונים בארץ... מה תתחרי העונה? כנראה קדם א' ואח"כ אני אולי אעלה לא' תמונה: אני לא במחשב שלי אבל כשאני אהיה במחשב שלי אני אעלה לפה תמונה שלי... אי סי: 157389413-סוסה פראית :)))

../images/Emo118.gifהייי

טוב אני חדשה אז אני כבר יציג תצמי שם:יעל גיל: כמעט 15 כיתה:ט' חווה:של עופר קומורובסקי בכפר שמואל והסוסה שאני הכי אוהבת זאת עדנה....
תמונה אין לי כי עוד לא סיימתי תפילים כשאני אפתח תוכלו לראות כמה אני מכוארת ועדנה מתוקה!!

../images/Emo118.gifהייי

טוב אני חדשה אז אני כבר יציג תצמי שם:יעל גיל: כמעט 15 כיתה:ט' חווה:של עופר קומורובסקי בכפר שמואל והסוסה שאני הכי אוהבת זאת עדנה....
תמונה אין לי כי עוד לא סיימתי תפילים כשאני אפתח תוכלו לראות כמה אני מכוארת ועדנה מתוקה!!

Pinkgirl25

New member
../images/Emo124.gifדיון שאלון../images/Emo124.gif

1.שם? 2.שם משפחה? 3.גיל? 4.חווה בא אתם רוכבים? 5.השמות של מדריכי הרכיבה שלכם? 6.כמה פעמים נפלתם? 7.מה הנפילה הכי כשה שהיתה לכם? 8.סוס אהוב? 9.סוסה אהובה? 9.כמה פעמים התחרת? 10.איזה מכומות לקכת? 11.תני תיפ לילדים מתחילים 12.איזה סגנון רכיבה אתם רוכבים? 13.באיזה חנות רכיבה אתם מאדיפים לכנות ציוד רכיבה וכו'... 14.איפה החווה שלכם נמצאת? 15.איזה סוג של סוס\ה אתם הכי אוהבים 16.למה התכלתם לרכוב? 17.מאיזה גיל אתם רוכבים? 18.כמה זמן אתם רוכבים? 19.איזה צבע של סוס\ה אתם הכי אוהבים? 20.מה אתם מאדיפים קפיצות ראווה או דראסג'? תשובות!!!! 1.גנית 2.~חסוי~ 3. 11 4.מרכז רכיבה דני היי 5.נועם זרד!!! ושחר איו לי תוסג שם משפחה!! 6. 4 7.שבר יד 8.B.J 9.מייפל 10.שישי מתוך 30 11.אממ הרבא אומץ ועם אתה נופל לאלות ישר על הסוס ולא לאסות מי זה תראומה לכל החיים כמוני ולא לפרוש בגלל זה!!! 12.אינגליש 13.הרוכב או soos 14.בשפלה 15.אממ לא יודעת איך רושמים את זה!! 16.אני תמיד אהבתי סוסים ואז יום אחד אמא ואבא שלי אמרו לי שאני הולכת להתכים לרכוב והיתאבתי!!! 17.אממ בכיתה א' אצל דניאלה גרוס ואז פרשתי ורכבתי בדני היי עם אילן פישמן ואז הוא אזב ונועם בא תודה לעל! 18.שנתיים 19.לא חשוב לי!!! 20.דראסג' לשלטון!!!!!!!!!!!!!

harazy

New member
טוב אז ככה

1.גלעד 2.חראזי 15.3 4.חוות צח 5.עודד לאון וצביקה 6.יותר מעשרים 7.נפלתי ונתלתי על הארכובה ולא הצלחתי לרדת אבל בסוף הצלחתי 8.שלוק הסוס הטורוברייד התותח 9.אספרי סוסה של חבר שלי גרמניה 9.מיליון 10.כל מקום שקיים 11.תקשיבו למדריכים הם יודעים מה הם אומרים 12.אינגליש 13.מה שהכי קרוב 14.בדרום ליד קרית מלאכי 15.טורוברייד 16.כי זה נשמע כיף 17.כיתה ו' אין לי כח לחשב 18.כנ"ל 19.שחור 20.אין לי מה לענות כי בלי דרסאג' אין קפיצות אבל אני מתחרה קפיצות טוב אני משועמם עניתי על כל השאלות

harazy

New member
טוב אז ככה

1.גלעד 2.חראזי 15.3 4.חוות צח 5.עודד לאון וצביקה 6.יותר מעשרים 7.נפלתי ונתלתי על הארכובה ולא הצלחתי לרדת אבל בסוף הצלחתי 8.שלוק הסוס הטורוברייד התותח 9.אספרי סוסה של חבר שלי גרמניה 9.מיליון 10.כל מקום שקיים 11.תקשיבו למדריכים הם יודעים מה הם אומרים 12.אינגליש 13.מה שהכי קרוב 14.בדרום ליד קרית מלאכי 15.טורוברייד 16.כי זה נשמע כיף 17.כיתה ו' אין לי כח לחשב 18.כנ"ל 19.שחור 20.אין לי מה לענות כי בלי דרסאג' אין קפיצות אבל אני מתחרה קפיצות טוב אני משועמם עניתי על כל השאלות

Y GIRL

New member
צ'ובות!../images/Emo41.gif

שם + שם מישפחה: מורן קוזוקין גיל: 13 חווה בה אני רוכבת: חוות צח (אימפריה) השמות של מדריכי הרכיבה שלכם: בעיקרון צביקה אבל לפעמים עודד כמה פעמים נפלתי: מי סופר??...(7 בערך) הנפילה הכי קשה: הייתי ילדה קטנה...רכבתי על איזו סוסה שקראו לה אזמרלדה ואחותי על יפה ועשיתי קאנטר והסוסה נבהלה ותפסה טיל וחתכה למגרש האחרון נעצרה בבת אחת ואני עפתי קדימה כצה מטרים באויר ונפלתי על הגב.... סוס אהוב: ג'ימי של כפיר...סוס ביצפר: קוסטלו סוסה אהובה: קרן ובילבי כמה פעמים בתחרתי: אחת - בפנימית מקום: בלי מקומות טיפ למתחילים: להיות רגועים ולהכתסל תמיד קדימה כדי להיות בענינים סגנון רכיבה: אינגליש חנות מועדפת: אין! הכי טוב להביא מחו"ל איפה החווה נימצאת: באיזור הדרום - ליד קרית מלאכי סוג מועדף: טורברייד ודאץ' וורמבלאד למה התחלתי רכב: כי הייתי אצל דודה שלי והיא רשמה אותי לקיטנת רכיבה בצח מאיזה גיל אני רוכבת: הקייטנה הראשונה שלי הייתה בגיל 9 או 10 כמה זמן אני רוכבת: מסודר - שנה בערך...לא מסודר - שנתיים + צבע מועדף: פלמינו או באיי קפיצות או דרסאג' : את שניהם!! אוף...זה היה ארוך

PiKolulo

New member
צו'בותים! ../images/Emo163.gif

מממממ... 1. פלג 2. קושניר 3. 14 4. רוכבת בחוות נטלי 5. מדריכים : נטלי ואור 6. נפלתי פעם אחת בלבד! 7. כמובן שהיא הייתה הכי קשה..היינו במחנה.. (בסוכות זה היה אני גם צריכה לשים תמונות מהמחנה..!) ויצאנו לטיול והיו ענפים שאם הרוכבים לא היו מתכופפים הם היו ממ..מתנגשים בהם....אז נשכבתי כזה על האוכף על הצד..כאילו הבטן שלי על האוכף והרגליים באויר בצד...ואחרי הענפים ניסיתי לעלות חזרה על האוכף והסוסה שרכבתי עליה - ערבה התחילה בגג'וג איטי כזה נחמד זה היה דווקא כייף ואז היא עלתה לטרוט מהיר ביותר בזמן שניסיתי לעלות על האוכף...איבדתי שיווי משקל ו..אופס.! התגללתי : ) 8.סוס אהוב - הארלי 9.סוסה אהובה - תותי, מוקה 10. לא התחרתי מעולם! 11.טיפ למתחילים - תהנו מכל רגע ותמיד תמצאו זמן כשאתם על הקרקע לגעת בסוס ללטף אותו ולהראות לו שאכפת לכם! 12.סגנון - ווסטרן 13.מעדיפה לקנות ציוד ב''הרוכב'' 14.החווה נמצאת בגבעת נילי.....מושב סמוך : ) וברגע שיהיה לי טרקטורון (שנה מקסימום ) אסע לשם לבדדדדדד. 15. סוג סוס מועדף - מה זה אבל מה זה לא משנה לי. אני בקושי מבינה בזה! 16.התחלתי לרכב כי פשוט חיפשתי יחד עם הוריי חוג לאחרי הצהריים..וזהו.. 17. רוכבת מגיל..ממ 10 . רכבתי שנה. הפסקתי וחזרתי בגיל 12 וכיום אני בת 14 : ) 18.רוכבת שנתיים זו השנה השלישית. 19.אני מעדיפה סוסים חומים או שחורים לגמריי! אבל כל סוס יפה בפני עצמו :) 20.מעדיפה דרסאז' (לא לרכב...פשוט תיאורתית) אין הסבר קפיצות לדעתי זו התעללות.

TauraMan

New member
אני ודיזל אתמול..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

רק 3 תמונות
לגילד...

TauraMan

New member
פחחח רואים רק את התחבושות../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

והשמיכה...

TauraMan

New member
חחח התמונה הזאתי היתה כבר../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אחרי 5 נקות של שינוי בהירות והדגשים בתמונה.. חחח טוב כבר היה איזה 7 שצילמנו וממש חשוך...

למעלה