זה לא יפה לגרום לי ככה לבכות
ח ח ב י New member 11/6/05 #42 מאוד התרגשתי למקרא דברייך אתמול ואף דמעתי. הבוקר מצאתי את עצמי חושבת עדיין על ייסורי הקליטה של הורייך. משמח לדעת שהסוף טוב!
מאוד התרגשתי למקרא דברייך אתמול ואף דמעתי. הבוקר מצאתי את עצמי חושבת עדיין על ייסורי הקליטה של הורייך. משמח לדעת שהסוף טוב!
Y y2in1 New member 11/6/05 #43 הזכרת לי משהו שמעולם לא אשכח... כשהייתי בת 5 הייתי מאוד חלשה (עקב מחלה), ואימי לקחה אותי לגן בעגלה. יום אחד איזו ילדה שואלת את אימה "אמא, למה ילדה גדולה בעגלה?" והאם עונה לה:"היא רוסיה".... טוב שאמא שלי עוד לא הבינה עברית אז
הזכרת לי משהו שמעולם לא אשכח... כשהייתי בת 5 הייתי מאוד חלשה (עקב מחלה), ואימי לקחה אותי לגן בעגלה. יום אחד איזו ילדה שואלת את אימה "אמא, למה ילדה גדולה בעגלה?" והאם עונה לה:"היא רוסיה".... טוב שאמא שלי עוד לא הבינה עברית אז
C cookie1 New member 11/6/05 #44 ../images/Emo7.gif גם לי גרמת לבכות לא יודעת מה להגיד העיקר שהיום את בשלב שקיימת את ההבטחות לעצמך ולסביבה - היום את בעמדה של כח ולא של נחיתות. שיהיה לך רק טוב תמיד
../images/Emo7.gif גם לי גרמת לבכות לא יודעת מה להגיד העיקר שהיום את בשלב שקיימת את ההבטחות לעצמך ולסביבה - היום את בעמדה של כח ולא של נחיתות. שיהיה לך רק טוב תמיד