היום העשירי

רגע רק רגע

Active member
מתברר....

שגם מי שלא "בלונדינית" בוילה... "בלונדינית". אף אחת מהן לא קולטת את הנחשיות של אתי. זה לא יאומן! וליז... ליז מתאמצת לצאת עמוקה בכל (!!!) נושא. תכונה אופיינית לפלצניות

כמו אתי יש המון בחורות בפירפריות היא אחת מיני

רבות. מדברת המון מצחיקה צבועה נחשית ונותנת לכל אחד מחמאה וליטוף ונוגעת במקומות הרגישים.

רגע רק רגע

Active member
חמודה, אני לא עוסק בהכללות גורפות.

אני מביט על אתי בלבד. גם בת"א רבתי קיימות אֶתִיות למיניהן... באיצטלות של פרינססות סטייל ליז

byosi5

New member
איתן חייב להעיף את אתי כי...

ברגע שהסיכוי עם איתן נגמר היא מתחילה לסכסך

בבקשה מישהו יכול לפרט מה בדיוק היה הריב?

אז חשבו שאורטל ואיתן התנשקו ו....... מה קרה?

רגע רק רגע

Active member
מאתמול הבנות מקרקרות....

היום איתן החליט לכנס ת'בנות ולעשות שיחה - יחסינו, לאן? במהלך השיחה ליז התחילה לדבר וזה לא מצא חן בעיני אורטל ועל כך תוכלי להתעדכן בקטע הוידאו ש- "תנו לי רגע להגיב" העלה (נמצא במעלה השרשור)

המון תודה על הפירוט אבל לא הבנתי משהו

זה נכון שהמריבה בגלל שכנראה איתן התנשק עם אורטל? אז מה .....

רגע רק רגע

Active member
הבנות "רבות" על ליבו של איתן...

וכשהיה נדמה להן שמישהי משיגה אותן אל המטרה, עלו וקפצו כל חולשותיהן. קנאה, חוסר בטחון, חוסר פרגון ובני משפחותיהם. תודה לאל שאני לא הפסיכולוגית שלהן

elvis18

New member
הם שברו שיא ...לדעתי

זאת הייתה שיחת יחסינו לאן ההמונית ביותר שאני אי פעם ראיתי ....חחחחח

רגע רק רגע

Active member
איזו חמודה איילת...

קיבלה נקודות זכות אצלי
הלכה לאיתן ושאלה/ביקשה ממנו לדבר עם ענבר. ה-SMS ממנו הגיע לענבר בזכותה והפלא ופלא... ענבר כבר מרגישה יותר טוב. מעניין אותי איך איילת תצליח להתנהל עם המידע שיש לה כרגע על מצבה של ענבר בעיני איתן. רואים שזה לא עושה לה טוב.

אני אוהבת אותה איילת ממש מקסימה וחברית.

גם ענבר יודעת להיות חברה טובה.

רגע רק רגע

Active member
אני די מחבב את ענבר...

לעיתים היא קצת פטפטנית... אך לא משהו בלתי נסבל. כמו כן, אנימחבב בנות עם גוף כמו שלה (את הקעקועים... פחות
).

למעלה