היום העשירי

קשקשה9

New member
היי בלונדי ../images/Emo24.gif

ענבר? הוא לא עם ליז עכשיו? מה שמוביל אותי לשאלה -למה ליז
גלגל למטה עניתי לך

קשקשה9

New member
רגע עוד שאלה

לא הבנתי למה התכוונתה כשאמרתה: מעניין אותי איך איילת תצליח להתנהל עם המידע שיש לה כרגע על מצבה של ענבר בעיני איתן. רואים שזה לא עושה לה טוב.

רגע רק רגע

Active member
מודיעין 144, שלום. מדבר R3 ../images/Emo6.gif

איילת יזמה שיחה עם איתן בעניין ההתעלמות שלו מענבר. איתן ענה לה שהוא לא מתחבר אל ענבר ולא אוהב את הצורה שבה היא מתנהלת בבית. איילת חברה מאוד קרובה של ענבר וראו שקשה היה לה לשמוע את זה. איתן ביקש ממנה לא לספר ולכן כתבתי את מה שכתבתי

קשקשה9

New member
אההההההה הבנתי (../images/Emo68.gif מה לעשות)

גם לי עבר בראש 144 חחחחח

רגע רק רגע

Active member
אני יודע שענית לי...

בגלל זה גם אני... בלונדיני (
)
כעת הוא עם ליז ואין לי מושג אם הוא הזמין מישהי אחרת לדייט רישמי מטעם ההפקה. ה"דייט" עם ענבר הוא לא יותר משיחה של איתן, שכנראה יאמר לה את מה שכולנו יודעים- שהוא לא מתחבר אליה

קשקשה9

New member
כלומר איילת יודעת

שהוא לא מתחבר אליה? האמת היא שאפשר להבין אותו אי אפשר להיתחבר ולחבב את כולן
מה שצורם לי זה השמיניות שהוא עושה כדי לצאת "הוגן",הדרך לגיהנום רצופה .......וכל זה מה הבעיה להתנהל רגיל וטבעי?כן כן לא לא וזהו בלי הרבה התנצלויות ובלבולי ביצים ***עניתי לך פעם שניה בלונדי

רגע רק רגע

Active member
בית מלא במצלמות...

ציפיות עד השמיים. אלו שני גורמים שמספיקים כדי שבן-אדם יתנהל בצורה לא טבעית. ברור שאף-אחד לא מצפה מאיתן לאהוב את כלל הבנות, אבל כן מצפים ממנו לתת סיכוי לכל אחת מהן ורק לאחר מכן... לחוות עליהן דיעה. גם אנחנו רוצים לראות איך כל אחת מהבנות מתנהלת מולו. ושוב... מרימה להנחתה: קראתי את ה-
R3. חתיכת בלונדינית

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אתה יכול

לעשות שדידוש תהייה פה?

Brotherholic

New member
לא ראיתי כמעט כל היום ולכן אודה לכם אם תשלימו

לי פערים: מה נסגר עם אורטל? באתר כתוב שיוני ובן לקחו את עדי לשיחה- על מה ולמה? למה איתן בחר דווקא את ליז ועדי לדייטים? חשבתי שהוא דווקא יקח בנות שהוא פחות דיבר איתן עד עכשיו למישהו יש בכלל תשובות??? נ.ב.: האם יוני יפסיק אי פעם לעצבן אותי????????

קשקשה9

New member
לא ../images/Emo88.gif

תשובה לשאלה האחרונה סורי,את השאר נא לשאול את 144 (R3)

Brotherholic

New member
אין לנו מספיק חברים בפורום! איפה כולם? נרדמו

מהשעמום כנראה. למרות שהבנתי שהיום התחיל האקשן

רגע רק רגע

Active member
אל תשכחי...

שהפורום הרשמי נמצא במקום אחר (גם שם הפעילות לא משהו
) לשאלותיך הקודמות- > אורטל בסדר גמור. ליז התאכזבה שהבנות לא עמדו מאחוריה (חשבה שהגיעה לגיבושון סיירת מטכ"ל
) > עפ"י השיחה של הבנים מאתמול בלילה, כנראה שהם לקחו את עדי לשיחת עידוד על כך שהיא לא צריכה להיות כזו חסרת בטחון (ניחוש שלי בלבד. גם אני אשמח לעוד פרטים) > את עדיין מנסה להבין ת'ראש של איתן? אני ויתרתי מזמן

למעלה