לי הפעם יש מתכון לקינוח פרווה
שיצא פשוט פיצוץ עוגת תפוחים: 3 יחידות תפוח עץ 1 כף קינמון 2 כוסות סוכר 1 כף סוכר, להשריית התפוחים 2 כוסות קמח 4 יחידות ביצה 1 יחידה אבקת אפיה 1 כוס שמן 1 כפית תמצית וניל אופן ההכנה: 1.לחתוך את התפוחים לקוביות. 2.להשרות את התפוחים עם הקינמון וכף הסוכר. 3.את הביצים מקציפים עם הסוכר עד לקבלת מרקם אחיד להוסיף בהדרגה את הוניל, השמן, אבקת האפייה והקמח. 4.מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד ומוסיפים את התפוחים מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות