סלט תפו"א , פלפל חריף ושום...
4 תפו"א בינוניים 1 כף שמן 1 כפית גרגרי חרדל 1 כפית זרעוני קימל 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 2 כפיות זרעוני חמניה 1 כפית שומשום 1/2 כפית כורכום 1 פלפל אדום חריף קצוץ דק קליפה מגוררת משני לימונים מיץ מלימון אחד 2 פות שמן זית 1/2 כוס פטרוזילי קצוצה מבשלים את תפו"א בקליפה במי מלח עד שמתרככים, אך לא יותר מידי קולפים וחותכים לקוביות גדולות מחממים את השמן במחבת, כשהשמן חם מכניסים לתוכו את גרגירי החרדל, הקימל, הפלפל הגרוס, זרעוני החמנייה, והשומשום מטגנים תוך ערבוב כדקה. מוסיפים את הכורכום, קליפת הלימון ומיץ הלימון. מבשלים כ-2 דקות. מעבירים את תפו"א לקערה ויוצקים עליה את התערובת. מוסיפם שמן זית, פלפל אדום חריף. מערבים בוזקים מעל את הפטרוזיליה ומגישים....