היום זה יום המתכונים! אז קדימה

ש ו ב י

New member
יאמי -

די !אני עדיין בדיאטה וכבר בשעה 12:00 בצהריים בא לי לטרוף קערה של עוגיות שושנים
 

ש ו ב י

New member
מתכון לנודלס

בגלל שיש לי מלא עבודה אני מצרפת מתכון קלי קלות לנודלס תאילנדי עשיר בירקות
 

דפי26

New member
המתכון השבועי שלי:

אפונה וגזר-מתכון של חמותי תבדל לחיים ארוכים: קונים בסופר 2 קופסאות שימורים של אפונה וגזר שופכים את התוכן לסיר קטן מחממים 5 דקות מגישים חם רצוי בליווי שניצל. מתכון שתמיד מצליח ובעלי מת עליו. להזכירכן,השימוש בגז ללא השגחת מבוגר אסורה בהחלט
 

דפי26

New member
מתכון לשניצל בשבוע הבא../images/Emo3.gif

אמרתם מתכון אחד! זה ממש לא בצחוק. תבינו :המתכונים שאני מוסרת זה באמת מה שאנחנו אוכלים/מבשלים בבית!
 

יעלי2

New member
בטטות מוקרמות לארוחה חלבית ../images/Emo8.gif

* אם כבר המלצתי אתכן הסליחה. מתכון סוף הדרך! 4-5 בטטות אחידות בגודלן 1 שמנת מתוקה לבישול (לא הקצפה) 1 שן שום פלפל מלח 1 כפית נאה של מרק עוף קולפים את הבטטות פורסים ל 1 ס"מ ומסדרים בכלי חסין אש (רצוי עם עומק, לא שטוח) בהטייה בקערה מערבבים את השום, השמנת, הפלפל, המלח והמרק עוף. מערבבים טוב טוב ושופכים מעל לכל הבטטות מלמעלה. מכניסים למיקרו לכ 15 שעה או יותר תלוי במיקרו. אני עובדת רק עם תנור אבל את זה אני ממליצה לעשות במיקרו ורק להשחים קלות בתנור. מומלץ מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

יעלי2

New member
הערה חשובה מאוד למתכון הבטטות

לכסות בניילון ניצמד ולחורר מלמעלה אחרת הרוטב גולש.
 

Hadar p

New member
אתי ראית בפורום מתכונים את המתכון

של גא´קומו - פסטה עם בטטה! נראה מצוין לא? נראה לי שמחר אני אכין אותו!
 

דפי26

New member
הלו הלו אני לא מבינה כלום!!!!!!!!!!

אני מתה הן על בטטות והן על שמנת. א.הדר את אחראית לפרסום מתכון הפסטה בטטה במיידי. ב. לא הבנתי את הקטע עם הניילון:לשים או לא לשים ומתי. נראה לי שאפשר לשלב גם ברוקולי וכרובית!
 

יעלי2

New member
בטטות וניילון ניצמד

את הניילון הניצמד יש להצמיד על התבנית כשהיא מוכנסת למיקרו. ולחורר מלמעלה. כשהן רכות וחמות להוריד את הניילון ולהכניס לתנור ל5 דקות להשחמה.
 

Hadar p

New member
פסטה עם בטטה- ג´אקומו../images/Emo98.gif

נראה נפלא ממש! עדין לא ניסיתי! אבל מחר היא כבר תיהי על השולחן! הנה קישור לאתר האוכל של ג´אקומו נראה מצוין! בתאבון ובהצלחה!
 

shelycat

New member
פלפל קיינה הוא סוג של פלפל אדום חרי

חריף. במדף התבלינים תמצאי כזה פלפל קיינה גרוס או בשבבים, אני די אוהבת אותו.
 

Hadar p

New member
ניילון נצמד! במיקרו כן../images/Emo45.gif בתנור לא

כי הוא ימס על האוכל!
 

דפי26

New member
תודה הדר על המתכונים

ועל ההסברים על הניילון. בואנה בסוף אני עוד אדע לבשל!
 
למעלה