היום זה פרס, מחר זה אולמרצ

היום זה פרס, מחר זה אולמרצ

מבקר המדינה, מיכה לינדנשטראוס, צפוי להמליץ ליועמ"ש, מני מזוז, לפתוח בחקירה פלילית נגד השר שמעון פרס (קדימה). זאת, בחשד שעבר על חוק המתנות או על חוק המפלגות, כשקיבל תרומות בסך 300 אלף דולרים, מאנשי העסקים חיים סבן, דניאל אברהמס וברוס רפופורט, בתקופת הפריימריס בעבודה. המבקר שוקד על כתיבת הדו"ח בימים אלה. פרס טען, כי לא פעל בתקופת הבחירות, ולכן לא עבר על חוק המפלגות. לפיכך, ייתכן כי ייחקר בחשד לעבירה על חוק המתנות. לפני שבועיים בא פרס למשרדי המבקר בתל אביב, כשהוא זועף וזועם. לטענתו, הכסף שקיבל מאנשי העסקים התקבל כדין, בעצת עורכי דינו. עם זאת, ההסברים לא שכנעו את המבקר, והוא צפוי להעביר את המלצתו בעניין ליועמ"ש, בתום כתיבת הדו"ח. http://news.walla.co.il/?w=//915663

bhnadav

New member
אתה בטוח?

אם כן כדאי שתתחילו להכין תעמולה נגטיבית לציפי לבני, למרות שאף אחד בציבור לא יקנה את זה...

האם ידוע לך משהו חדש שאיננו יודעים?

האם נתניהו החליט לפרוש? האם הוא חולה ח"ח?

לא, אבל בקצב הבדיקות של מבקר

המדינה כבר אי אפשר לדעת. זו לדעתי הייתה כוונתו של קדימה לכלא. אבל לא נורא, פרס וקדימה לא לבדם יצעדו...המבקר בודק גם לגבי שר החקלאות, שלום שמחון. בהחלט קואליציה.....

טלמ

New member
שמחון הוא בעיה של העבודה, לא שלנו

ופרס לעולם לא יועמד לדין...אני יכול לחתום על זה. לעומת זאת, לפרץ יש סיכויים טובים

שמחון הוא לא בעיה של העבודה

השחיתות היא בעיה של המדינה. ובעיה של המדינה היא בעיה של....הממשלה.

קוב001

New member
קדימה:הקמנו פוליטיקה נקיה! עלאקק..

עוד כזה נקיות.. ואפשר למחוק מהמילון את המילה לכלוך! כל ראשי המפלגה מסריחים משחיתות,הנגבי,פרס,אולמרט,דליה איציק, אפללו,רוחמה אברהם,

bhnadav

New member
ראשי המפלגה?

קודם כל - אם מדובר באנשים מושחתים אני לא מבין למה הם לא בכלא. כשייכנסו לכלא או יואשמו - נדבר. שנית, לפני שאתה מכריז על הנגבי, איציק, אפללו ורוחמה אברהם כראשי המפלגה - תחשוב שוב.

טשאפק

New member
זו טעות גדולה מאד

אסור לחשוב שכל מה שאינו פלילי הוא תקין מבחינה ציבורית. שכל מי שאי אפשר לשים אותו בכלא - אפשר לתת לו משרת שר בממשלה. הנורמות הציבוריות צריכות להיות קצת יותר גבוהות.

bhnadav

New member
את הנורמות הציבוריות - הציבור קובע.

האנשים האלה נכנסו לכנסת, לצערנו או שלא לצערנו.

האנשים האלה נכנסו לכנסת כי הוצבו

במקומות גבוהים ברשימותיהם. אף אחד מהם לא נבחר אישית. והציבור אכן קבע שקדימה לא תעבור את ה-29 מנדטים, פחות מרבע מגודלה של הכנסת. הציבור אכן קבע שקדימה, העבודה והליכוד (שעוד בבחירות הפנימיות ביצע נקיון עצמי יסודי) יחד יגיעו רק לכדי מחצית מהכנסת. שלוש המפלגות הגדולות יחד - מחצית מהכנסת! הציבור קבע - השאלה אם המפלגות הפנימו.

bhnadav

New member
אני מאוד מקווה שהפנימו.

ואני מקווה שבבחירות הבאות, גם בקדימה וגם בליכוד, תהיינה בחירות פתוחות וציבור החברים היותר רחב שלהן יקבע את המועמדים לכנסת.

sigmund7

New member
בבחירות הבאות קדימה אולי תעלם לגמרי

וכל ה'גיבורים' שלה ילכו בעקבות 'גיבורי שינוי'. אפילו את השמות של רובם נשכח.

bhnadav

New member
אין שום בעייה.

למרות שחבל למדינה לוותר על אנשים כמו ציפי לבני, מאיר שטרית, שאול מופז, אבי דיכטר, שמעון פרס ועוד רבים וטובים, ביניהם גם החדשים - פרופ' מנחם בן שושן, פרופ' ברזניץ, זאב אלקין, עתניאל שנלר ואחרים. אבל אם הציבור ישלח את האנשים האלה הבייתה - זה אך ורק הפסד שלו!
ולא דיברתי על "קדימה" בהכרח.. שים לב.

למעלה