היום יום חמישי? היום יום חמישי

מיטללל

New member
היום יום חמישי? היום יום חמישי../images/Emo70.gif

ראיון עם הערפד כל יום חמישי, יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יצטרך לענות עליהם. ביום ראשון ה"ערפד" השבועי יבחר "ערפד" חדש ויכתוב בפורום מיהוא (לאחר שהוא יראה שיש עניין בצד השני) ואז ביום חמישי נשאל שאלות את הערפד החדש. הערפד השני הוא :
HyPeR SoNiC
נתחיל עם..... שם- גיל- מקום מגורים- צבע אהוב- ואיפה לעזאזל חברה שלך!? למה היא ככה נעלמה לנו? ומה שמה? נשכח ממני :)

ilana4ka

New member
יאפ היום יום חמישי!!!!!!

איך אני יכולה לשכוח שהיום יום חמישי
היום מכבי ת"א נגד פנתנייקוס
ב-19:00... אני לא יכולה לחכות כבר!!!!
בכל מקרה, זה לא קשור כרגע. יאפ, אורן הוא הערפדון שלנו לשבוע הזה. אז, אורן, ידידי היקר, מספר שאלות לי אליך:
מה אתה חושה על בנות שמתחילות עם בנים
מה הדבר הכי רומנטי שעשית אי פעם למישהי
מהי התכונה שהכי הכי מאפיינת אותך
טוב חוצמזה אין לי הרבה מה לשאול! את רוב הדברים אני כבר יודעת עלייך!

HyPeR SoNiC

New member
אז ככה (אילנה):

בנות שמתחילות עם בנים זה אחלה! זה טוב מאוד שהן מתחילות להבין שאנחנו לא צריכים לעשות את כל העבודה ואם הן רוצות משהו - הן צריכות גם להתאמץ קצת בשבילו...
בחגיגת החודשיים שלי ושל הדס אירגנתי לנו דירה ריקה (אל תשאלו איך... סיפור ארוך), ובאחד החדרים פרסתי שמיכה ופיזרתי כריות והקפתי את כל החדר בנרות (ריח וניל... מממממ)... הדס נכנסה לחדר כשהשיר שלנו מתנגן ברקע
... ובעיקרון הייתי אמור לבשל לה אוכל, אבל בגלל חוסר זמן וחוסר הכישרון שלי במטבח, הזמנתי אוכל סיני
תכונה שהכי מאפיינת אותי..... ממממ... ואללה לא חשבתי על זה.... אבל אני אחזור אלייך בעניין הזה.. מבטיח

כמה שאלות

איפה למדת ? יש בגרות מלאה ? יש רישיון ? יש רכב ? חברה ראשונה (באיזה גיל) ? זמן הכי ארוך עם בת זוג ? זמן הכי קצר ? כישורים ? מעשן ? שותה ? עובד ? לומד ? איפה ? מתי צבא ? תוכניות לעתיד ? דאטס אינף פור נאוו
בברכה, רפי גינת.

HyPeR SoNiC

New member
תשובות לאורי

- למדתי ואני עדיין לומד בבית הספר "גינסבורג האלון" ביבנה (כיתה י"ב) - אמממ אני במגמת עיוני מוגבר אז תהיה לי בגרות מלאה (פיסיקה ומדעי המחשב) - יש רישיון ומחר בחצות אני נוסע בלי מלווה
- אין רכב.... לאבא יש רכב
- חברה ראשונה הייתה לי בגיל... 13 וחצי או 14 אם אני לא טועה.... לא זוכר בדיוק, וגם לא כ"כ רוצה לזכור - זמן הכי ארוך עם בת זוג - כמעט 3 וחצי שנים. - זמן הכי קצר - חודש וחצי (עם החברה הראשונה) - כישורים: אתלט לשעבר, די ג'יי, חרשן עם דיפלומה
- לא מעשן - שותה אבל לא משתכר - עובד בתור תקליטן במסיבות פרטיות מדי פעם... - כן, לומד בבצפר - בגינסבורג האלון ביבנה....
- מתוכנן לי גיוס ל-25 ליולי אבל אם אני מתקבל לטיס זה כנראה יידחה לי - תוכניות לעתיד.... הכיוון שלי הוא בעיקרון היי-טק... אבל אני גם רוצה לעשות משהו בתחום של הדי ג'יי.....

HyPeR SoNiC

New member
יאפ! יום חמישי!

יאללה נענה לשאלות שלך: שם - אורן קוסטו גיל - 17 (עוד חודשיים 18) מקום מגורים - יבנה צבע אהוב - כחול (מקום שני אדום) והחברה שלי דווקא קוראת פה...... היא פשוט לא מגיבה כמו פעם.... וקוראים לה הדס הדס, בייבי, תגידי שלום

אני כאן ../images/Emo13.gif

היי קטנטן....המממ אני נכנסת פעם ביומיים ככה לפורום קוראת הודעות לפעמים מגיבה... לא נעלמתי.. חח אני מאוד עסוקה יש לי מלא מבחנים...אין כל כך זמן.... אבל אני מבטיחה להראות יותר את עצמי
ובייב.. המממ אין לי ממש שאלות... אני אוהבת לקרוא את מה ששואלים אותך ומה אתה עונה

עוד שאלותתת

אז ככה:
מהו סגנון המוזיקה המועדף עלייך?
מה אתה עושה בשעות הפנאי?
מה הדבר הכי יקר שקנית?
אם היו לך 3 משאלות,מה היית מבקש?
אתה קנאי? <בזוגיות כמובן...>
נפגעת פעם מבחורה? <ספר..>
פגעת פעם בבחורה?

HyPeR SoNiC

New member
תשובות לדמעות של המלאך ../images/Emo3.gif

מוסיקה אלקטרונית (טראנס, האוס, וכד')
מתאמן בתקלוט, מחשב, טלויזיה, טלפון, חברים, חברה
את ציוד הדי ג'יי שלי (8700 שקל)... אבל מתוך זה, הפריט הכי יקר הוא הסי די פלייר שלי (3600 שקל)... את רוב הציוד אני מימנתי
משאלה ראשונה - הייתי מבקש הזדמנות להכיר את סבתא שלי ז"ל ואת סבא-רבא שלי ז"ל יותר טוב.... לא ממש הספקתי להכיר אותם ולא יצא לי לדבר איתם הרבה לפני שהם נפטרו...... לגבי המשאלות האחרות - ואללה אני לא יודע... אני די מרוצה מהחיים שלי איך שהם... בטח הייתי מבקש מאיות בכל הבגרויות, ומשהו שיספק לי "הנאה חומרית רגעית" (כמו אוטו מגניב, מחשב, תיוד די ג'יי חדש, וכו')...
בכלל לא. אני נורא אוהב לסמוך על החברה שלי.
כן... האקסית שלי התחילה להתיידד עם מישהו ולצאת איתו לקראת סוף הקשר שלנו... היא נפרדה ממני בשבילו רק אחרי שהם החליטו להיות ביחד והיא כבר הספיקה לבגוד בי איתו........ וגיליתי את זה מידידה שלי איזה חודש אחרי..... יחד עם עוד כמה שקרים שהיא הייתה מספרת לי מתחילת הקשר שלנו.....
כן... לצערי.... אותה אקסית.... לי ולה הייתה תקופה של כמה חודשים שבה לקחנו "פסק זמן", והתחלנו לצאת עם אחרים.. והיה לי קטע עם ידידה שלי... ואחרי הקטע איתה אני החלטתי לחזור לאקסית... לדעתי אני פגעתי בה כי תמיד הייתה לי תחושה שהיא רצתה אותי, וגם לדעתי היא חושבת שסתם ניצלתי אותה... (אגב, הכל טוב עכשיו, ואני והידידה עוד מדברים מדי פעם).

שאלונת

איפה אתה רואה את עצמך עוד 20 שנה? מה החלום הכי גדול שלך? אם היו לך כוחות על טבעיים ליום אחד בלבד מה היית עושה איתם? טוב, אז זה לא היתה שאלונת, סו מי

HyPeR SoNiC

New member
תשובות לחולת החופש (נפש) ../images/Emo8.gif

- בעוד 20 שנה..... אני רואה את עצמי חי חיים טובים ושלווים עם אישתי ו-2 הילדים שלי (או 3, עוד לא החלטתי)... לגבי קריירה אני לא כל כך בטוח... אבל הכיוון הכללי שלי הוא היי טק... עם תיקלוט בצד...
. אבל מי יודע... אולי בסוף אני אהיה בכלל טייס באל על
. לגבי מקום מגורים עוד לא החלטתי. בינתיים אני מתכוון להישאר בארץ... אבל אם אני עובר לחו"ל זה יהיה או להולנד או לארה"ב. או שרצית שאני ארשום פרטים אחרים? - החלום הכי גדול שלי... מממ שאלה טובה... אני אגיד לך מה השאיפה הכי גדולה שלי... והיא להגיע למצב שתיארתי בתשובה הקודמת שלי... - כוחות על טבעיים? פשששש אחלה.... תלוי איזה..... ותלוי אם ההשפעה שלי הייתה נשארת גם אחרי אותו יום.....
... אבל אם הייתי יכול לעשות ממש מה שבא לי, הייתי קודם כל מסדיר את ענייני השלום בינינו לבין הערבים (קצת נמאס מהמפגרים האלה, לא?), הייתי עושה פה אקלים קצת יותר נורמלי, הייתי עושה עוד כל מיני דברים לעולם טוב יותר (חחחחחחח), ואז הייתי עף לארה"ב לבקר ידידה שלי שאני בקשר איתה באינטרנט כבר 8 שנים....

black side

New member
אני בטוחה שיהיו לך חיים שלווים

כמו שאתה חולם:) אבל היי טק זה לא משעמם אותך? כזה, אני רואה את היי טק כמקום תקוע כזה.. לא מתקדמים לשומקום.. אתה לא רוצה להכיר אנשים שונים ומוזרים מהעולם? אתה מסתפק רק בעולם היי טק ומה שיש בארץ (נדמה לי שאמרת שאתה גם לא תעזוב את הארץ..) כי בטח יש מלא דברים, גם טובים וגם רעים שאתה תפספס אבל כל אחד והחלומות שלו, אתה יכול להיות מסתפק בדברים שבשבילי לא מספיקים אז החיים האלה, אם התיקלוט מהצד, באמת יספקו אותך? לא יודעת למה.. קשה לי להבין, אני תמיד חושבת על ההיי טיק כמקום עם אנשים פלצניים

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחח צודקת

אבל מי אמר שאני לא אראה עולם? אני כבר הספקתי לבקר ב-15 ארצות שונות בעולם בחיים שלי ואני לא מתכוון להפסיק..... אני רק אומר שאני לא מתכוון להגר לכל החיים לחו"ל כי אחרי הכל אני אוהב את הארץ הזאת..... למרות כל הבעיות שיש כאן.... אני לא רואה את עצמי יושב באיזה משרד מטר על מטר, שולח מסמכים ועונה לטלפונים... כשאמרתי היי טק התכוונתי לתחום המנהל.... אני רוצה ללמוד מנהל עסקים ולעסוק בזה.... וכן, זה מעניין אותי כי יש לי ראש למקצועות ריאליים.... ומי אמר שאנשי עסקים ואנשי היי טק לא טסים לחו"ל ולא פוגשים אנשים??
אם בעבודה שמציעים לי אין לי את האינטרקציה עם האנשים אני לא אקבל אותה כי אני באמת חייב את זה.... ובקשר לתקלוט, זה נטו אינטרקציה עם אנשים. אולי הרבה אנשים לא מבינים את זה אבל תקליטן טוב צריך גם לדעת לתקשר עם הקהל שלו ולקרוא אותו, כדי לדעת מה להשמיע.... וזה רק אחד מהדברים (ויש המון דברים) שאני אוהב במקצוע הזה......

למעלה