היום יום חמישי? היום יום חמישי

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif

ברור! עם כל הכבוד לזה שיש לי זכויות בחירה וזכויות אדם וכל החרא הזה, מיטל היא הפיהרר ואנחנו חייבים לציית לה ללא ערעור ופקפוק!!! הייל מיטל!!!

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחח

יש לי רק משהו אחד להגיד: LIGHTEN THE FUCK UP, PEOPLE!!!! קחו דברים כאלה בקלות....... במיוחד אם הם באים ממני

אושר מ

New member
אני גרועה בלשאול. אבל הנה

מה הדבר/ המעשה שאתה הכי גאה בו/ שעשית אותו?

HyPeR SoNiC

New member
(אושר מ) אני אספר לך על....

אחד הדברים שאני מאוד גאה שעשיתי פעם אחד הייתי בדרך הביתה, ושמתי לב שכלבלב קטן עוקב אחרי.... (ומי שמכיר אותי טוב יודע שאני חולה על כלבים) אז אני כהרגלי הסתובבתי, ליטפתי קצת, והמשכתי.... והוא המשיך לעקוב אחרי.... היה לו קולר אבל לא היה אף אחד בסביבה, אז הבנתי שמישהו השאיר אותו ברחוב.... אז הרמתי אותו והתחלתי לחפש את הבעלים.... נכנסתי כמעט לכל בית בדרך ושאלתי של מי הכלב.... אבל אף אחד לא ידע..... אז לקחתי אותו הביתה, נתתי לו לאכול, לשתות, ולנוח... (הוא היה ממש מורעב וחלש), ואז החלטתי לקחת אותו לצער בעלי חיים... התקשרתי אליהם והם אמרו לי לקחת אותו למכלאה ליד בניין העיריה והם יקחו אותו אליהם... אז הלכתי לשם ברגל כשסחבתי אותו בידיים שלי כל הדרך (בערך 40 דקות הליכה והיה קיץ... מזל שהחברה שהייתה לי אז התלוותה אלי), והכל היה סגור (עיריית יבנה, לא ציפיתי ליותר מזה), אז חזרתי למרכז המסחרי שלידו מצאתי אותו והתחלתי לחפש אנשים שיאמצו אותו.... ובסוף מצאתי חבורת ילדים שלקחו אותו איתם..... זה מעשה שאני מאוד גאה בו... והוא הראשון שעלה לי בראש..... מקווה שנהנית לקרוא

סוזן50020

New member
איזה סוג טיפוס אתה?

כדי להקל עלייך אז הנה רשימה מצומצמת של סוגי טיפוסים: 1)
המגניב- זה שלובש בגדים רחבים וחולצות סטייל אמינם. שומע מוזיקת היפ הופ או האוס באופן כבד, שכולם מחליקים לו בידיים. 2)
המתחכם- בד"כ מסתובב עם משקפיים שחורים(לא תמיד). משיג מאיות בפיזיקה ואנגלית וכו' בקלות, לא פראייר של אף אחד. והבנות מתות עליו! 3)
השקט- מקום מגוריו לרוב זה בפינות חשוכות. אפילו לא יודעים מה שמו... 4)
האומנותי(והמתמסטל)- זה שסוחב נרגילה בתיקו, שר שירים של עידן רייכל. וכשרון אצלו קיים בשפע..זאת ניתן לראות בציורי אקריליק שלו.. וגם מנגן מתוך רגש בגיטרה הצמודה שלו. 5)
המציאותי-בד"כ יתחבט על אקטואליה, הוא ענייני ותמיד יחשוב על איך להרוויח כסף ולא איך להתפרסם... ויש עוד מלא, אז תפרט איזה טיפוס אתה

סוזן50020

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

בד"כ חברות כן יודעות יותר על בנים מאשר בנים על עצמם...

HyPeR SoNiC

New member
טוב אז אם היא אומרת - היא יודעת ../images/Emo13.gif

אבל אני לא חושב שאני כ"כ דומה למספר 5..... אקטואליה לא כל כך מעניינת אותי ואני דווקא כן מחפש איך להתפרסם..... וגם איך להרוויח כסף
...... אני אוהב כסף...... ממממממממממממממממ כסף...........

למעלה