היום יום חמישי? היום יום חמישי

HyPeR SoNiC

New member
חחח חמודה

סבבה..... את תמיד מוזמנת להגיב פה
ובקשר לשעה..... זה מה שקורה כשחוזרים מהדס ב-2 לפנות בוקר ולא עייפים....

HyPeR SoNiC

New member
אחלה שאלות ../images/Emo13.gif

פנטזיה... ממממ.... הייתי רוצה שאהובתי תעשה לי ערב כזה שבו היא תפנק אותי בכל צורה שרק אפשר לחשוב עליה.... (אמבטיה מרגיעה, מסאג', וכו')... כמובן שהכל יהיה בתפאורה רומנטית עם נרות, עלי כותרת של ורדים, ריחות נעימים, ומוסיקה רומנטית..... וכמובן שגם אני הייתי רוצה לפנק אותה בחזרה
.... בטח חשבתם שרציתי משהו כמו בחורה נוספת במיטה או משהו, אה? חחחחח..... זה יכול להיות נחמד.... אבל לא בזמן הקרוב.... אני סה"כ אנחנו רק מתחילים בדברים האלה...... הדבר הכי מגעיל..... היה לי קטע עם מישהי לפני כמה חודשים, ואני לא ממש רציתי אותה אח"כ... ולא ידעתי איך להגיד לה את זה כי עד אז אני כן רציתי וזה הרושם שנתתי לה... ופשוט כנראה עבר לי החשק או משהו.... אז במשך איזה חודש לא התקשרתי אליה וגם הייתי מסנן אותה ומתחמק מלדבר איתה...... עד שעזרתי אומץ ואמרתי לה....... כן, זה היה מגעיל והיא גם נפגעה מזה... אבל זה אחד מהדברים האלה שעושים רק פעם אחת בחיים... (לפחות מבחינתי)

מיטללל

New member
שאלה משותפת לשניכם (אם אפשר)

בעיקר לצהובנת:) איך את מרגישה עם זה שאורן לפעמים משתף אותנו בפרטים מהחיים שלכם? באמת את מרגישה עם זה בסדר? אורן, ענה גם

המממממ לקח לי זמן להבין מה את

רוצה.. חחח המממממממממ..... אין לי בעיה שהוא משתף אתכם... כי אני והוא לא מכירים אתכם ממש... חוץ מאילנה שהבנתי שהם מאוד התיידדו... אבל חפיף.. היא לא מכירה אותי
ואני דווקא אוהבת שהוא מדבר עליי.. חחחח... חוצמזה שאני בן אדם ממש לא סגור אני מדברת על הכל ואוהבת לשתף הרבה <מ-א-ו-ד> מהחברים שלי... בהמון דברים שקוראים לי לאו דווקא חבר.. או קשר רומנטי... אז אין לי בעיה אני אוהבת לספר
מקווה שעניתי לך...

HyPeR SoNiC

New member
למה לא?

תראי.... היינו מספרים את אותם דברים גם אם כל אחד מאיתנו היה פעיל בפורום אחר... ואחרי הכל אין לי סודות מהדס..... אז לי אין בעיה עם זה וגם לה לא צריכה להיות בעיה עם זה לדעתי..... תאמיני לי שאנחנו לא מספרים פה דברים שמראש אמרנו שישארו בינינו....

A n d r i a n a

New member
אוי, איזה גועל....

זה ממש אבל ממש ממש לא יפה מה שעשית לבחורה..... ממש אבל ממש לא יפה. גועל נפש. ומה אמרת לבחורה? ספר על המקרה... זה נשמע מאוד מעניין...

HyPeR SoNiC

New member
אה הא.... אני יודע

פשוט לא ידעתי מה לעשות!!! נלחצתי! לא יודע מה קרה לי!! בכל מקרה, אמרתי לה את האמת... שאני עוד לא התגברתי על האקסית שלי ולא מתאים לי להיכנס לקשר עכשיו..... (זה היה זמן קצר אחרי הפרידה שלי ושל האקסית שלי... תקופה שבה הייתי די מדוכא ומבולבל... כנראה גם בגלל זה התנהגתי ככה).... מה את רוצה עוד לדעת על זה?

HyPeR SoNiC

New member
אמממממ

זה היה ממש בתחילת החופש הגדול אז הייתי אומר שבערך חודש וחצי

A n d r i a n a

New member
אהממממ....

ככה, ספר מה היה בינכם.. כאילו.. יצאתם ? התנשקתם וכל זה? ומה היה בניכם? ואיך בדיוק התעלמת ממנה? ומה היא עשתה? למה נלחצת? בגללה? היא עשתה משהו? וספר על האירוע.... מתי אמרת את האמת...? בני כמה הייתם? בסדר... נלחצת עדיין... באמת זה לא יפה..

קטרפי

New member
סתאם בשביל העוגיות ../images/Emo110.gif

מה עדיף, לילה \ יום \ ערב ואיזה עונה....
מה העמדה שלך על הקהילה ההומולסבית (סורי אבל בזמן האחרון ניראה לי שהחברה שוב מתדרדרת בעניין.... וזה לא שאני הומו (לא לירון אני לא - והלירון יבין
) אבל אני פשוט שונא דעות שליליות בגלל כאלה דברים
)
מה האמונות הטפלות שלך
והכי חשוב
אם אני מביא לך 100 שקל, אתה בוחר אותי להיות הערפד בשבוע הבא¿

HyPeR SoNiC

New member
תשובות לקרטפי

אני מעדיף את הערב... אלה השעות שהקצב פשוט יורד ועושים הכל באיזי... ולא יודע, בערב אני פשוט יותר רגוע ואני גם מספיק לעשות יותר דברים שלא הייתי מספיק במשך היום.... לגבי הקהילה ההומולסבית, אין לי בעיה איתם.... סה"כ אנשים נחמדים... אבל כן יש לי בעיה עם מצעד הגאווה והומואים מוצהרים שחייבים להראות את זה לכל העולם בצורות הכי מגעילות שאפשר לתאר..... הם ביקשו שיוויון - סבבה! אבל למה הם צריכים להתאמץ כדי להתבלט ובכל זאת להציג את עצמם כשונים? כאילו, סבבה! אתה הומו? יופי! תהיה הומו! מה אתה רוצה? שקל? אבל לגבי דעות שליליות בגלל כאלה דברים - אני לא אשפוט אדם על פי ההעדפות המיניות שלו. אני אשפוט אותו על פי ההתנהגות והאופי שלו. אני לא מאמין באמונות טפלות... זה מביא מזל רע
(חוקי מרפי) וסבבה! אני מקבל רק מזומן...... סתם.... בעיקרון בניתי על מישהו אחר... אבל אם אתה רוצה, אין בעיה....

קטרפי

New member
חחחח אז תעזוב את האחרון ../images/Emo110.gif

אם בנית כבר על מישהו אחר (ומשום מה יש לי הרגשה שאני יודע מי....) אז תעזוב, אני סתאם לא יעניין אף אחד

מיטללל

New member
לאאאאא

אתה מעניין אותי :) ואתה חייב להיות הבא בתור, או שאני אמות אורן אתה רוצה שאני אמות? חשבתי כך :) תבחר את קטרפי. תודה.

קטרפי

New member
יווווווווווו איזה ממי את ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

ד"א יש אבל משהו שאתם צריכים לדעת. אני לא יכול להיכנס לענטרנט רוב השבוע, אני יכול רק ביום שישי ושבת (בטח שמתם
....) ולפעמים גם ביום שלישי דרך ה
אבל בכולמקרה מיטל
.... את גורמת לי להיות

למעלה