היום יומולדת 28 לישראל!

אל תלכי את האישה של חיי! ../images/Emo24.gif

תודה רבה לך יקרה,,, תודה ואמן כן יהיה רצון שאמצא מישהי שתקבל אותי כבר עם כל המיגרעות שבי אבל אני בטוח שיש בי הרסה יתרונות חבויים שברגעים של ערפל קשה לי לראות אותם ולהבין בהם שהכל מכוסה בערפל תודה על המחמאה של אדם טוב אני מעריך את זה תודה ישראל

alwayschen

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת איש יקר ומשהו מיוחד. אז המון המון מזל טוב ויומלדת הכי שמח שיש! המון אושר ובריאות.
"היום יום הולדת, תראה יש פה סוד ישן חדש, לפרוס את הלחם, לגעת במשהו קצת מושלם..."

תמיד חן!

תודה על המחמאות על האיש המיוחד לפעמים שאני מרגיש מוקצה/שונה/חריג בעולם הזה מחמאות כאלו אני נזכר בהם וזה עוזר לי להרגיש יותר טוב עם עצמי ביחוד שרע לי ואני מרגיש שונה/זר/מנוכר מהעולם מילים כאלו עוזרות לי להיבנות מחדש תודה! לך,,,, גם על האיחולים גם לך אותו דבר מאחל אני לך!
ישראל

תמרוש5

New member
ישראל../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

המון המון המון מזל טוב! שיהיה יומולדת שמח וכיפי, שתמיד תהיה מאושר, ושכל דבר שתרצה יקרה! אתה נשמע לי בן אדם מדהים,ואל תשכח את זה אף פעם.!

תודה לכולם, +מסר! ../images/Emo18.gif

תודה לכולם לכל המברכים אומנם את המסיבה הכי גדולה השנה אני עושה פה באינטרנט , אך אני שמח שכל מה שקיבלתי ואקבל אלו מילות ברכה כי זה לדעתי הכי חשוב מחברים טובים אינני רואה במתנות חומריות משהו יותר טוב ממילות ברכה שמראות לך כמה אתה איש גדול ברוב שאר ימי השנה מבחינתי מילות ברכה מלאות השראה ואור שמאירים לך את היומהולדת אפילו טובות ממתנות חומריות אז תודה לכולם אני שמח לחלוק איתכם את יום הולדתי זה

אופס, כלומר שהמילים יהיו מחברים

טובים, אפילו אם הם באינטרנט , מאשר מתנות זולות ,,,,,,שממילא אני לא מקבל השנה ואיין לי צורך בהם

moon light boy

New member
../images/Emo65.gif ישראל../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

המון המון מזל טוב.. נראה לי שזו כבר פעם חמישית או שישית שאני מאחל לך את זה.... הזוי.. הכי חשוב, שתהיה בריא.. עזוב הכל... רק בריאות..
תשמח בחלקך, תמיד תסתכל על חצי הכוס המלאה, תנסה לראות את הדברים באור כמה שיותר חיובי ואל תשכח לצחוק לפעמים.. אני מקווה שתמצא את הכיוון הנכון בחיים, את העבודה, האהבה, את האושר הזה שכ"כ מגיע לך... אוהב אותך איש יקר, אתה גדול מהחיים.. באמת.. "אתה נולדת לאהוב.."

רון, ../images/Emo24.gifוכבר עבר דיי זמן|זהירות

וכבר עבר די זמן מאז שנפגשנו לראשונה בפורום הראשוני והניסיוני של אביב גפן הייתי אז בן 21 משהו כזה תיראה כמה זמן עבר בנתיים גם אתה התבגרת והפכת למשהו אחר טוב אני מבין שאתה באמצע של קורס טיס, אז בהצלחה,,,, כל השנים המשכנו להתכתב פה בפורום, בפורומים וזה מדהים נתתי לי כבוד ומספר חיבוקים בהופעות שונות את זה לא אשכח תודה על הברכות, והאיחולים גם לך אאחל בריאות אושר ושאף פעם לא תפסיק לחיות (מבחינה נפשית בתוך עצמך -זה הכי חשוב) וגם אהבה אם איין (לא יודע) בברכת דברים טובים ישראל

plane crazy

New member
ישראל ישראל ישראל......./images/Emo13.gif

שיהיה לך המון מזל טוב תמשיך להיות כמו שאתה באמת.. אתה בן אדם זהב.. שיהיה המון אושר
המון בריאות
המון רוגע ושלווה
המון חופש
המון אהבה
המון שמחה
המון מוזיקה טובה
והמון המון מה שבא לך:)

דרור היקר../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

תודה רבה רבה לך אתה שתמיד עוקב על כל דבריי בבלוג שלי לצערי לוקח דברים שלי קשה וזה מכאיב לי אומר לך היום תודה, יותר מתמיד מגיע לך תודה זאת היה גם אתה חזק איש צעיר חזק מחוזק ונתחזק! מאחל לך שתעבור את הצבא ואחרי זה שתעשה משהו שישעה לך טוב בלב! וגם עכשיו שתצליח להתגבר על הקשיים שבצבא ושתצליח למצוא טוב גם במצב בהזה להתחבר למישהו נחמד סתם להעביר איתו לפעמים שיחות של כייף כן זה אפשרי לפעמים,,,זה קורה לפעמים
מאחל ואומר תודה ישראל

תודה ליאור איזה נוסטלגיה ,

זוכר שהתחלנו לרשום ביחד בפורום הראשוני של אביב גפן ,,,,באתר הראשון אייך השנים עברו הייתי אז בן 22 משהו כזה פששששש תמיד נשארו,,,,בפורומים השנים זה מדהים רק שהיום באמת כבר מה זה גדול תודה מקרב לב ישראל

למעלה