היום יומולדת 28 לישראל!

galush29

New member
המון המון מזל"ט../images/Emo65.gif

ישראל,שיהיה לך יומהולדת שמייח:] פששש,נהיית גדולP: חחח ובלי קשר-אתה כותב ממש יפה;]

shmuelr

New member
ישראל מצטער על האיחור...שיהיה

לך מזל טוב והרבה הרבה אושר וכל מה שאני יכול לאחל לעצמי אפילו יותר אני יאחל לך.
שמואל.

קצת באיחור ../images/Emo9.gif

למרות שאנחנו לא מכירים, לפי ההודעות שאתה כותב אתה נראה אחלה בנאדם ובעיקר מאוד מאוד מיוחד!
המון הצלחה בכל התחומים
והנה גם שיר שמאוד מתאים לדעתי
(צעיר לנצח) שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק שתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתישאר צעיר לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה וישירו את שירך שתישאר צעיר לנצח ויש לנו גם משהו קטן משותף - שנינו בני מזל דלי
לי מחר יש יום הולדת
שירלי.

IM echo

New member
מזל טוב ישראל ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

תיהיה מאושר, תמצא את הכוח בעצמך לעלות על דרך המלך, הייה מודע ואל תשכח שכמו שהכאב מגיע מהמחשבות דרך המחשבות הוא ילך. רק רק אושר ובריאות והמון אהבה, תאהב ותיהיה שלם, תגדל ותצמח ואל תתן לחיים לחלוף לידך.. תתחיל לפעול ותראה שפתאום דברים יתחילו לקרות מעצמם. המון בהצלחה ואני שמחה שלא הרגשת לבד ביומולדת שלך, מגיע לך לשמוח. רק טוב.

מרגש איין מה לומר ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תודה לכל האיחולים והברכות חמודה, חביבה המחשבות זהו בדיוק הם שקובעים את גרולנו לרוב מאחל גם לך כוח לחשוב חיובי ישראל

כן זה שירשור של אהבה אחרי ../images/Emo36.gif

התכסחויות שלנו בפורומום הזה בנושאים שונים גאלה לראות פה קצת שירשור של אהבה כמה נחמד כמה אהבה לאיש אחד אני ואני שמח על כך מאוד

yellow cheese

New member
מזל טוב נשמה טובה שכמוך../images/Emo23.gif

מי ייתן ותהיה מאושר. שתחווה אלפי הצלחות ואפס אכזבות. אתה בנאדם מקסים. שתמצא את האישה של חייך ושתתחתן!!!!

למעלה