היום יומולדת
לי!!

דורית41

New member
היום יומולדת../images/Emo26.gifלי!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

בננות,התלבטתי אם לכתוב או לא-אבל הגעתי למסקנה שצריך לשתף גם באירועים משמחים-כן ירבו.... אז-נכון שהכינוי שלי הוא דורית41,אבל למעשה החלפתי קידומת היום!!! חג לי שמח וזר לי פורח
אני שוב די שיכורה-פעם שניה תוך יומיים, הפעם מאירוע היומולדת (משהו כמו 6 כוסיות וודקה נקי+3 כוסות יין ...).

hela19

New member
../images/Emo140.gifים של נשיקות וחיבוקים../images/Emo142.gif|

שיהיה לך הכי כיף הכי מתוק...
אני המתנתי וכעת ראיתי..אז את כל האושר בעולם
ממני, באהבה ענקית
הילה חייבת לצאת , אז שיהיה לך לילה מדהים של איחולים מכל הלב..

אסתילי

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

המון ברכות ואיחולים, בריאות וחיוכים, להרבה שנים של שמחה ושירים...עד מאה כמו עשרים.

moon line

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif|מזלט

לדורית: הרבה אושר עושר בריאות והצלחה - (זה ברמה האישית)וברמה האוניברסלית - שנמשיך להפגש בעוד הרבה מופעי הואקו. בנתיים קבלי ממני ליום הולדתך:
ו-

מז"ט לך ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

החלפת קידומת זה אירוע אירועי ביותר... שיהיה לך בכייף היום (כבר היה לך בכייף אני רואה)... ושהעשור הבא יהיה מלא באושר עושר המון אהבה וכמובן עם הרבה יותר חכמת חיים... אומרים שהחיים מתחילים בגיל 40... אז כל החיים לפנייך....
יומולדת שמח!!!!1

shongold

New member
../images/Emo213.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif

|מזל טוב מכל הלב לבחורה נלבבת
שאל הלב נכנסת אשר רואה דברים בצורה בריאה, קורקרטית ונכונה. החלפת קידמות זה בהחלט אירוע שיש לתת עליו את הדעת ברצינות בעליצות בקלילות והעיקר עם הרבה ראש טוב בו נכנת.
, ואנו בנות הפורום השכלנו לא פעם להבנות ממנו. אז בברכת מזל טוב שיגשוג הצלחה בריאות לך ולמשפחה וכל הטוב שבעולם |כלנית

דורית41

New member
תודה רבה לכולן!

אכן אירוע אירועי....היום הפקידה שלי התקשרה לאחל מזל טוב,ואמרה ש-40 הוא רק מספר,מה שחשוב הוא הראש. אמרתי לה שאין לה מושג כמה היא צודקת.....(ואין לה מושג איפה הבוסית שלה מסתובבת בלילות למרות גילה המופלג-) תודה לכל הברכות,האיחולים,קארינוש-על התמונות,שון-השיר.מקסים ...אין על יכולת הכתיבה שלך. חיבוקים ונשיקות לכולכן. וג'קו-תשיר לי היום יומולדת!אם תשיר אני מוותרת לך על ההתנצלות על הפסד שיעורי ההתעמלות.

reviital

New member
מזל טוווב! דוריתוש,

הנה מתחיל לו לאט גל היומולדת של בנות מזל גדי המדהימות!!!

kapit5

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo213.gifדורית אני חונקת אותך

בעצם קודם כל מזל טוב חברה שלי -אם היית עומדת לידי היית חוטפת כאפה-ככה עושים???? בשושו.למה לא סיפרת לי שילשום שאת מחליפה קידומת-היתה לי עוד סיבה להרים כוסית רד בול וודקה -ליכבודך.וואי הרגת אותי. בכל אופן-מאחלת לך כל טוב ,את מקסימה .אוהבת אותך,עכשיו את חייבת להגיע ביום שישי כי אני לא מיתכוונת לעבור בשתיקה על החלפת קידומת.עכשיו יש סיבה למסיבה

דורית41

New member
חכי קצת עם החניקות....

תני להנות יום אחד משנות ה-40 לחיי,ועוד כמה הופעות....ואז תשקלי שוב-עשינו עסק? אין לי מושג למה לא אמרתי....או שאמרתי והרעש במועדון הבליע את המילים (איך התירוץ?....). גם אני אוהבת אותך המון!ואיך אני שמחה שבזכות הפורום ההוא בקשת יצא לנו להכיר! פתאאום באמצע החיים נוספו לי חברות חדשות-וזה כמובן קרה מלכתחילה בזכות ג'קוש. אז בזה הרגע להפסיק לכעוס,ומבטיחה שנשתה לחי בהופעה.

Nova5

New member
../images/Emo49.gif לדורות../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב לדורית! אושר ועושר,בריאות, הצלחה בכל הפרויקטים בבית ובעבודה! ומזל גם לי שיש לי חברה שנונה, אינטליגנטית (וגם בלונדינית הורסת
) שאפשר לדבר איתה על כל דבר ולהתייעץ איתה בכל נושא. מורתי שבסובלנות מתקנת את השגיעים שלי... אף פעם לא "נעבד אותך"... אהבהבת,
- קקי, קקי עד יום שישי, עכשיו אין לנו בררה - באים לסילבר!

דורית41

New member
יאנוש-../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

התברכתי בתלמידה הכי מוכשרת ,חריפה ומסורה ללימודיה (לפחות בענייני שגיעים-את מצטיינת דיקאן). תודה על המחמאות-ואת יודעת שזה הדדי-(מכל הלב)-אני מסוגלת לדבר אתך שעות ,ובעבודה לא מבינים מה ההעלמויות המסתוריות שלי מהמשרד עם הפלאפון. מתה להגיע ביום שישי-יש לי להתגבר בדרך על כמה מכשולונים קטנים.....

למעלה