היום יומולדת
לי!!

דורית41

New member
הרגת אותי...אשטון הזה...הורס

רק שג'קוש לא יקנא שאנחנו שותלות תמונות של חתיכים בפורום שלו-ג'קוש-קבל בהבנה-אה?

Nova5

New member
כן, ג'קוש , קבל בהבנה, ושים לב

לפער בין אשטון ודמי - משהו כמו 15 שנה... בדיוק מתאים למישהי שכרגע מחליפה קידומת...

דורית41

New member
נובה-כמובן ש....

לא התכוונת אלי....אחרת אני מסתבכת עם מישהו,המכונה בעלי. התכוונת למישהי לגמרי אחרת שמחליפה קידומת.

Nova5

New member
רק למישהי לגמרי אחרת

אנחנו נשים צנועות וחסודות שאפילו עצם המחשבה שמדבר עלינו גורמת לנו להסמיק ...

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש משהו שפיספסתי בדרך?

אם ג'קו באמת ניכנס לעיתים קרובות הוא עוד יחשוב שהוא טעה בפורום לא?

Karina85

New member
חחח הוא יאלץ להסתדר...

למרות שאשטון לא ממש הטעם שלי, אני אוהבת את אורלנדו בלום ואיזה שחקן ברזילאי או ארגנטינאי או משהו שהו אפשוט הורס, רק אין לי מושג מה שמו. וכמובן ג'וני.

shongold

New member
קארין פה אני חייבת להתערב על איזה ג

ג'וני מדובר...האם משפחתו במקרה דפ...ש?!

shongold

New member
הוי קרינה חמודה שלי אני רואה שיש

לנו כאן עניין משותף..אח......אוף...די אני לא יכולה יותר חייבת להגיד את זה אין כמו ג'וני דפ ולג'קו ראה הודעה אחת מלמטה או מלמעלה..מרב התרגשות לראות את ג'וני כך לפתע פתאום..אני כבר לא יודעת היכן..אני בקיצור תראה ההודעה ותבין שאין לך בכלל בכלל במה לקנאות.. ג'קו = ג'וני חוץ מזה תראה גם השמות שלכם דומים משהו שניכם מתחילים ב - ג' ועוד אות נוספת זהה ו ואם משהי תנסה לעשות הקבלה בין שני היפיופים תראו שיש דברים בגו'! ואם את רוצים הקבלה נוספת אז גם החיים של ג'וני היו סוערים לא פחות מחייו של ג'קו..לא ליקק דבר גם כן בחייו..בתי ספר בוא נאמר לא כל כך ראו אותו בשעריהם..בנות כן..עד פה אני מפסיקה!

shongold

New member
טוב ג'קו שמע לי..אשטון ילד חמוד ותו

לא ..מראה הנער הכל אמריקאי..כמובן דורית את יאנה ענין של טעם...גבריות לשמה ..לא ...הממ...ג'וני דפ זה משהו אחר לגמרי זה קלאסה..ואיך זה מתחבר אליך. אחת מון ואנוכי החלטנו שאתם דומים מכאן הכריזמה המשותפת לשניכם. זהו אז אם מזכירים פה מידי פעם את ג'וני דע לך שזה אחיך התאום האמריקאי..ואין סיבה לקנאה ..חוץ מזה ג'וני דפ מי לא היה רוצה להיות עימו על אותה סקאלה בקיצור ג'קו אתה בדרך הנכונה גם בכיוון הזה. ..צ'מע לי אתה תגיע רחוק...גם כאן!!!!

דורית41

New member
לא פספוס רציני.

לפני כמה שבועות ,אחרי שראיתי סרט עם אשטון הגעתי למסקנה (אופ טופיק)-שהבחור נראה לא רע,וגיליתי שיש לי שותפה לדעה- יאנה-שדי פעם דואגת לספק תמונות-אבל במינון שלא אמור לגרום לקנאה.....

kapit5

New member
אין לי מושג../images/Emo13.gif

אפשר לישאול את הילה,אבל אם נמשיך בשיחה הזאת היא עלולה להידרדר למקומות שלא כדאי להיכנס אליהם.....

למעלה