היום יומולדת
לי!!

דורית41

New member
הוצאת לי המלים מהפה...

אם אנחנו מתחילים עם שרשורי צלקות ,יש כאן התדרדרות תרתי משמע.אז נעצור מעל קו הצלקת!

מגושקה

New member
היי וככה לא אומרים?!../images/Emo2.gif

יום הולדת שמח מותק!
המון אושר ועושר, אהבה, בריאות ונחת מהמשפחה
מקווה שניסע להרבה מופעים של ג'קו בעתיד ביחד, כי זה היה ה מ ו ן כיף לנסוע איתך
ומקווה שהחמרמורת (חחח) תעבור מהר

דורית41

New member
מגוש!../images/Emo24.gif

תודה על הברכות....גם לי היה כיף-מאמצת אותך מעתה ועד הודעה חדשה לנהגת לכל ההופעות! אם הראש טוב והכיפי הזה שלך,הוא התוצאה של 2 רד בול נקי , אני קבוע מספקת לך רד בול לדרך. החמרמורת....עדיין לא הגיעה-לא מעיזה לחשוב מה צפוי מחר בבוקר.

מגושקה

New member
רדבול דיאט

זה גם מה שאני שותה כל בוקר, חחח, כמו ג'קו ואני בשימחה אהיה נהגת המופעים של ג'קו (חחח, אוהבת איך שזה נשמע)

דורית41

New member
חחחח...איזה מזל שהתעשתנו

והפסקנו לדסקס שטויות,ועכשיו חזרנו לנושאי דיון רציניים-האם ג'קוש שותה רד בול בוקר צהריים וערב או רק בצהריים+ערב....

רנה6

New member
מזל טוב, דורית../images/Emo140.gif

דורית, המון המון מזל טוב...בהחלט מקובל שאת משתפת אותנו שהרי אנחנו חלק בלתי נפרד ממך, באופן מסויים. הרשי לי להחמיא לך שאת נראית הרבה יותר צעירה....על כל פנים , רק אושר וכל השאר ידבק בלי מאמץ.

דורית41

New member
בננות-אני נוטשת....לילה טוב

ושבוע מצוין לכולן. ושוב ,תודה לכל אחת ואחת מכן על הברכות והאיחולים!
.

talytal

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב !!! ../images/Emo24.gif

אוף, לא הספקתי להיות היום בכלל בפורום בגלל הצטברות מטלות לימודיות, ויצא שפיספסתי את היומולדת שלך, מתוקה! אבל מוטב מאוחר מלעולם לא, נכון? אז המון המון מזל טוב, שיהיה לך את כל הכיף שבעולם, ועוד המון המון הזדמנויות לשמוח ולחגוג בשנה הקרובה!
מתה עלייך, ומקווה שעוד נזכה לחלוק הרבה הופעות של ג'קוש....

חחחחחח זה נשמע המון וודקה../images/Emo182.gif

והמון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב את ממש לא נראית 42 אבל כולנו לא? אולי זה בהשפעת הג'קו?

livi4

New member
מזל טוב נשמה שלי../images/Emo24.gif

היי ממוש' מה נשמע? לא נכנסתי יומיים לפורום בגלל שקבלתי וירוס... לכי תדעי אם לא הייתה לי קריסת מערכות ביום חמישי אחרי שחיבקתי את ג'קו כל כך הרבה - בואי נגיד שהגוף שלי לא עמד בעומס... הקיצר - מזל טוב - שיתגשמו כל חלומותייך ושתהיי תמיד מאושרת... אוהבת ומחכה ליום שישי

אפרתי 29

New member
יומולדת שמח דוריתי !! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שתמיד תהיי מאושרת, ושמחה...

קניה 1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

מצטערת על האיחור... המחשב המסכן קיבל ווירוס....
אז בזמן הקרוב אני בנוכחות חסרה... (עכשיו אני בעבודה) בקיצור: ממולדת שמח!!!

דורית41

New member
תודה לכל הבנות שכתבו לי -

מאז אתמול,רק עכשיו ראיתי-חזרתי לשגרה-עבודה ןכו'-אבל תודה לכן המון. קניה-נכון נורא מתסכל בלי מחשב?זה קרה לי בדיוק אחרי ההופעה הראשונה. וTHR------איך ככה הוספת לי שנתיים?אני לא בת 42- הרי החלפתי קידומת .... ליבי-מקווה שתתאוששי מהר מהוירוס-טלפון בדרך אליך.!!

a d i d a s 2 1

New member
מה?? היה לך יומולדתתת?

רק אני יכולה לפספס כאלה דברים..אבל זה בגלל שלא שמתי לב כי האשכול הצטמצם לי בכל מקרה יפיפיה...שתהיה לך החלפת קידומת ללא הרבה שינויים שתדעי רק טוב ואושר ושמחות והגשמה ועינים זוהרות בנפש טהורה!!! המוןןן אהבה וימים טוביםםםם, אוהבת עדידס!

למעלה