תודה על הברכות....גם לי היה כיף-מאמצת אותך מעתה ועד הודעה חדשה לנהגת לכל ההופעות! אם הראש טוב והכיפי הזה שלך,הוא התוצאה של 2 רד בול נקי , אני קבוע מספקת לך רד בול לדרך. החמרמורת....עדיין לא הגיעה-לא מעיזה לחשוב מה צפוי מחר בבוקר.
דורית, המון המון מזל טוב...בהחלט מקובל שאת משתפת אותנו שהרי אנחנו חלק בלתי נפרד ממך, באופן מסויים. הרשי לי להחמיא לך שאת נראית הרבה יותר צעירה....על כל פנים , רק אושר וכל השאר ידבק בלי מאמץ.
../images/Emo24.gif מזל טוב !!! ../images/Emo24.gif
אוף, לא הספקתי להיות היום בכלל בפורום בגלל הצטברות מטלות לימודיות, ויצא שפיספסתי את היומולדת שלך, מתוקה! אבל מוטב מאוחר מלעולם לא, נכון? אז המון המון מזל טוב, שיהיה לך את כל הכיף שבעולם, ועוד המון המון הזדמנויות לשמוח ולחגוג בשנה הקרובה!
מתה עלייך, ומקווה שעוד נזכה לחלוק הרבה הופעות של ג'קוש....
היי ממוש' מה נשמע? לא נכנסתי יומיים לפורום בגלל שקבלתי וירוס... לכי תדעי אם לא הייתה לי קריסת מערכות ביום חמישי אחרי שחיבקתי את ג'קו כל כך הרבה - בואי נגיד שהגוף שלי לא עמד בעומס... הקיצר - מזל טוב - שיתגשמו כל חלומותייך ושתהיי תמיד מאושרת... אוהבת ומחכה ליום שישי
מאז אתמול,רק עכשיו ראיתי-חזרתי לשגרה-עבודה ןכו'-אבל תודה לכן המון. קניה-נכון נורא מתסכל בלי מחשב?זה קרה לי בדיוק אחרי ההופעה הראשונה. וTHR------איך ככה הוספת לי שנתיים?אני לא בת 42- הרי החלפתי קידומת .... ליבי-מקווה שתתאוששי מהר מהוירוס-טלפון בדרך אליך.!!
רק אני יכולה לפספס כאלה דברים..אבל זה בגלל שלא שמתי לב כי האשכול הצטמצם לי בכל מקרה יפיפיה...שתהיה לך החלפת קידומת ללא הרבה שינויים שתדעי רק טוב ואושר ושמחות והגשמה ועינים זוהרות בנפש טהורה!!! המוןןן אהבה וימים טוביםםםם, אוהבת עדידס!