תבין, התכלבלבות זה לא מה שיעזור לך למצוא קשר
אין במה שכתבת אפילו טיעון אחד, לעומת זאת רפיסות לעבר המין הנשי יש ויש. אז תצא מזה - רב הנשים לא אוהבות רפסנים. ועכשיו לעניין, כדי שתבין שאני לא תוקף סתם: נניח שאני עצמאי ועובד עם חברה מסויימת. הכל טוב ושנינו מרוצים. יום גשום אחד, מעבירה החברה את העבודה לאדם אחר. כי ככה. מה היא חייבת לי מעבר למה ששולם? כלום. וזה עוד כלום. מה מדינת ישראל, שלה אני משלם אלפי שקלים עבור ביטוח לאומי תתן לי? כלום. לא אבטלה ולא פיצוי. תשלח אותי בכיוון החץ. וזה למרות כמה שאני משלם לאותו מוסד מושחת ומנוון שהדבר היחידי שהוא טוב בו הוא הנצחת פערים והעצמת הפרזיטיות בחברה הישראלית. מה קורה לעובד שכיר? מקבל פיצוי מהחברה ודמי אבטלה מהמדינה. למה? כי זה החוק. הוא משלם יותר? לא ולא. הוא עובד יותר? גם לא. אז מה? זה החוק. כבר נאמר שאי ידיעת החוק לא פותרת, אבל כשאין מה לדעת, זה כבר סיפור אחר. מחר איזו זקנה חביבה תשליך אשפה לפח ויזרקו אותה לכלא כי היא לא מיחזרה. היא תטען:"אבל אין חוק שאוסר למחזר!" והשופט יגיד לה מה? "לי נראה שצריך"? אז אני מניח שהבנת את הנקודה בלי שום קשר לכדורגל. ועכשיו אתה בטח שואל: למה להעליב? אז הנה, אסביר גם את זה. התגובה שלך לעניין היא תבוסתנית ועלובה. בדיוק כמו שעצמאי יודע שיזרקו אותו לכלבים והוא חייב לתכנן קדימה, כך גם כל אדם קובע את גורלו. מוותרת על קריירה... הצחקתיזי. מי תוותר על קריירה היום? שרוב בני האדם זקוקים לשתי משכורות? ועזוב פרטים, כל התגובה (למעט השורה האחרונה שתכף נגיע אליה) מגעילה. מה זאת אומרת לא יכולה לדאוג לעצמה? נשים לטענתך הן חלשות וטיפשות שלא מסוגלות להגיע לאיזון כספי עצמאי. אם היא עוזבת עבודה בשביל הקשר, שתדאג להסדר! שתבוא אליו ותגיד - אם אני עוזבת XXX או שנתחתן או שאתה מתחייב לטפל בי. בכתב. נוסעים לחו"ל... פתאום הגבר הוא הבייבי סיטר של האישה. כמה שזה מגעיל לשמוע את זה היום, שנשים ממלאות תפקידים משמעותיים בכל מגזר אפשרי. נגמרו הימים של האישה הקטנה, אבל יש עוד כאלו שרוצות לסחוט מה שאפשר וכמה שופטים (שופטת בתיק הזה, איזה קטע)שמאפשרים להן.אתה לא יוצר תלות! אתה לא סוחר סמים או ההורים שלה. היא בוחרת לבוא איתך? היא צריכה לקחת את הסיכונים. לא רוצה? שתחתים אותך. לא טוב? יכולה לחתוך. דרך אגב - באותה כתבה מגעילה הוא לא עקר אותה משום מקום. הם קיבלו החלטה לחתוך ולגור יחד. למה הוא צריך לשאת בעול שהיא לא? והכי הכי חשוב: הוא פינק אותה וזה מתנקם בו. זה משהו שאני לא יכול להבין. יש לי, אני מפנק את זוגתי, אבל אם נפרד אני אוכל אותה. לעומת זאת, אם אני "אעניש" אותה ואאלץ אותה לדאוג לעצמה כלכלית, אם נפרד המצב שלי טוב. מי שבא לברך יצא מקלל והפוך. ולשורה האחרונה. לא הייתי מסכים להכנס לקשר שבו אני מפסיק לעבוד נקודה. לא משנה כמה כסף יש לאישה. חבל שלא לכל הנשים יש את עמוד השדרה הזה. אבל היא הסכימה והתפנקה בטרוף (דמי כיס שערורייתיים, טיסות ומלונות, תכשיטים וכו) ועכשיו לא שהוא צריך לתת לה את המינימום, אלא הוא צריך להמשיך לכלכל אותה ברמת חיים גבוהה להחריד? כי מה? כי היא זרקה זין? בכל מקום מי שלא דואג ליום המחר אוכל אותה - חוץ מאשר נשים אצל השופט. היא לא עבדה, חייה חיה פאר, אין לזוג ילדים ועדיין הגבר צריך לשלם. תבין שאם אני מקים בית היום, מביא ילדים ויורד על כולם כסאח, מכריח את האישה למצוא עבודה, לא נותן לה שום מותרות בעוד 20 שנה (ולא 35), אם אני עוזב היא לא מקבלת כלום (דיברת על צדק לעומת חוק) כי הילדים בוגרים והתעקשתי שתהיה לה עבודה. אז מי עבדה קשה יותר? זו שטיילה ואכלה והתקשטה או זו שקרעה את התחת בעבודה, בבית ועם הילדים? למי מגיע יותר? בית המשפט נותן פה פרס לנשים נצלניות ולגברים מיליטנטיים. תחסוך על אשתך, תקשה לה את החיים, כשתפרדו זה שווה זהב. ממש מסר מוצלח לחיי זוגיות טובים. ודרך אגב - זה לא כולל את התביעה של אותה אישה על חצי מהרכוש המשותף, תביעה שאם לא היה הסכם ממון, אז היא מוצדקת ובהחלט לא לשאיר אותה בלי כלום. תבין שהיא מבקשת (ומקבלת. נראה מה יהיה אם זה יקרה לבן של השופטת הזו) מזונות אישה בנוסף לשאר הכספים. אחרי שהיא עשתה חיים משוגעים במשך 35 שנים... התגובה שלך לא סתם רופסת, מים יותר חזקים ממנה.