היום כבר לא צריך להתחתן כדי לזכות במזונות

מה אני אגיד לך...

אם לזה אתה קורא תרומה... אני קצת מתפלא עליך שאתה מאמין לכל מה שאומרים, בתכלס היא לא עשתה יותר מדי (לפי הכתבה), לדבר ולהגיד גם אני יכול אבל אם לא מזיז שום דבר זה לא שווה כלום והיא עם כל הכבוד לא עשתה כלום, רק נואמת (אהה סליחה, העבירה איזו הצעת חוק מסכנה בקריאה טרומית, ביג דיל).

ronen1981

New member
לא צריך להסתכל על זה ככה.

אישית לא אוהב את קדימה , בבחירות האחרונות הצבעתי לישראל ביתנו (עדיין מרוצה מהבחירה שלי ) ואלו לפניהן לשינוי (ואני עדיין מרוצה יחסית מהבחירה שלי ואפילו היום אני נהנה מהטבת מס שנולדה בזכות שינוי ,והעובדה שכיום לפחות חסרי דת יכולים להתחתן בסוג של נישואים אזרחיים בארץ אמנם לא הישג ישיר של שינוי אבל בהחלט לדעתי תולדה של דעת קהל ששינוי יצגה לפני שנעלמה מהכנסת ) . בישראל אתה לא בוחר בחירה אישית באנשים ,אלה בוחר ברשימה שלרוב אנשים אחרים בחרו ותרמו להרכיב אותה, קדימה גם אם אתה לא אוהב אותה,אתה בטוח מודע לעובדה שאת ה10 פלוס מנדטים שלה כנראה תקבל בבחירות הקרובות, ואם ככה עדייף שהרשימה של האנשים הזאת תיהיה כזאת שפועלת למען אינטרסים שלך . אני מניח שלו המפלגה לא צורמת ,והכי נכון לעשות זה להתפקד ולתמוך באנשים שדואגים לאינטרסים שלך , כן זה לא בושה , זה אפילו חלק מהותי בדמוקרטיה . אני למשל בהחלט מתלבט לאיזה מפלגה כדאי להתפקד , אגב אפילו אם תתפקד למפלגה א , אף אחד מאחורי הפרגוד לא בודק אם אתה מצביע לא' או לב' ,הבחירות הם אישיות וחשאיות , זה עוד חלק מהותי בדמוקרטיה
. אתה יודע שלקדימה יש הרבה כוח אלקטורלי ,תתפקד לשם עם עוד מלא אנשים ותתרום להרכיב רשימה ראויה לדעתך ,הרי מה שצריך להפריע לך ,זה לא השם "קדימה" אלה האנשים וזה בר שינוי רק מבפנים . הרי למה בליכוד חלק לא אוהבים את את משה פייגלין , כי זה בדיוק מה שהוא עושה , במקום לנסות ליצור מפלגה שספק אם תעבור את אחוז החסימה , הוא נכנס לרשימה של מפלגה קיימת ושכנע רבים שתומכים בו להתפקד גם ,וכך הוא משפיע על הרשימה של האנשים שיכנסו בפועל לכנסת . מי שלמשל תומך בהליכוד ולא אוהב את פייגלין חובתו לדעתי להתפקד להליכוד שכן אז הוא מדלל את ההשפעה של משה פייגלין . כמובן ההפך גם נכון
.

פנומן 72

New member
אני הצבעתי לישראל ביתנו והתאכזבתי

אחת הסיבות המרכזיות שהצבעתי עבור המפלגה זה שהם יקדמו חוק של נישואים אזרחיים בישראל ולא רק לחסרי דת. זה כמו להצליח להעביר חוק של ביטול מס הכנסה לציקלופים. אולי תמצא כמה כאלה בארץ. מי שם זין ? אני רוצה לדעת שאני וחברה שלי [הלא יהודיה] נוכל להתחתן בארץ וזה יוכר על ידי השלטונות וכך ייפסק הביזיון שבו זוגות נאלצים לקפוץ לקפריסין לשלם אלפי שקלים ולקבל חותמת הכשר בישראל. זה כ"כ מטומטם שזה מביך.

ronen1981

New member
הבנתי דעתך ולא מסכים עימה .

אתה הולך בגישה של הכל או כלום , ובנושאים האלו זה לא עובד ככה, כל התקדמות בכיוון הנכון יש לברך עליה , כל תקדים בכיוון הנכון הוא הצלחה . אתה מתעלם לגמרי מהדינמיקה הפוליטית של הכנסת והקואלציה ולכן מתאכזב .

פנומן 72

New member
זה קל להתאכזב

אני לא ראיתי שישראל ביתנו הצליחה כ"כ גם בשאר הדברים ואם אני לא טועה לליברמן יש כח של 15 מנדטים, אז למה קולו נשמע משל היה מרצ ? שיהפוך שולחן בשביל בוחריו, למה לא ? גם בכל הקשור לחוק האזרחות הוא די צולע. זה לא הכל או כלום, אבל לצאת בהצהרות ואחרי זה לקבל פרומיל ולהרגיש טוב עם זה, מזכיר לי קצת את הסצינה ב"נשואים פלוס" ש-אל באנדי הלך לקנות רכב אבל היה לו יקר מדי אז הוא ניסה להתמקח עם המוכר במחיר נמוך יותר והוא ציפה שהמוכר יוריד טיפה מהמחיר ההתחלתי וכך ייפגשו באמצע, אבל המוכר לא הוריד כלום ורק באנדי העלה כל הזמן את המחיר עד שזה היה מספיק טוב בשביל המוכר והוא הסכים. אחרי זה באנדי ביקש עוד כיסוי למוט הילוכים מפואר שעולה 15$ במתנה, אזי המוכר עבד עליו שוב ואמר לו שהוא יתן לו בהנחה תמורת 30$ ובאנדי מיד לחץ לו את היד בתחושה שהוא עשה את הדיל של הלייף. ככה אני מרגיש שעשו לליברמן - מכרו לו נזיד עדשים. מסתדר טוב עם כמה בוחרים רוסיים שיש לו שיוכלו להתחתן אלה עם אלה. לא שזו היתה בעיה גדולה לפני זה, אבל מה עם הבוחרים היהודים שלו שרוצים חתונה שלא דרך הרבנות ? בקטע הזה אני מרגיש מרומה. אני לא אל באנדי.

רגע

לא אמרת בעבר כמה וכמה פעמים שאתה מתנגד לנישואין וכל מי שמתחתן או עושה ילדים הוא, פחות או יותר, אידיוט?

פנומן 72

New member
עקרון. הכל זה עקרון.

מדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם שלא מאפשרת לבני עמה להתחתן עם מי שאינו בן דתו. לא בטוח שבאיראן עירק וסוריה לא מתירים למוסלמיות להתחתן עם נוצרים, אבל גם אם כן - אנחנו מיישרים קו עם החשוכות שבמדינות העולם. זה טוב ?

ברור שלא!

אותי אתה לא צריך לשכנע!!! סתם חשבתי פתאום שאתה רוצה להתחתן ונבהלתי.....

אני מבדיל

בין להצביע ולתמוך לבין "התפקדתי" כשאתה מתפקד זה משהו אחר לגמרי כשאני מצביע לכנסת, אני מצביע עבור המפלגה הפחות גרועה, אני מצביע עבור "הכי פחות כלבים" כשאני מתפקד, אני מאכיל אותם

גלי ס

New member
שונאת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני נגנבתי כשפעם ראשונה בטעות קראתי כתבה שהיא אמרה שם שנשים עושות ילדים ורצות לבקש כסף ממדינה שיזרקו אתה מהכנסת, יש גבול על מה אפשר לדרוך כדי להתפרסם

פנומן 72

New member
לא רק שלא יזרקו - היא תגיע למקום גבוה יותר

זה שההבנה שלך שואפת להבנה של אורנג-אוטנג שזה עתה נולד - לא מפתיע. זה ממש לא מה שהיא אמרה. אבל רוצה לכעוס עליה ? יאללה תכעסי.

ronen1981

New member
אחלה דרך לקדם השקפת עולם.

במקום להסביר את עצמך,או את ההשקפה של מי שאתה תומך בו , אתה מעליב מישהו שמביעה דעתו בלי להסביר מה כן נכון להבנתך\דעתך.

פנומן 72

New member
לפרוס את משנתה של חברת הכנסת ?

אין לי מה לעשות ? אני בקושי אוסף את עצמי כדי לכתוב לכם את משנתי
אבל בחיאת, ח"כ עצמה הסבירה את עצמה כ"כ הרבה פעמים, אבל זה ברור שזה ייפול על אוזניים ערלות. זה כמו שהיא רוצה להטיל עונשים כבדים על נשים שמתלוננות לשווא ובמקום שכל ארגוני הנשים יסכימו לזה [כי אין דבר צודק מזה] אז הן טוענות להפך - שאסור להעניש נשים שהגישו תלונות סרק/נקמה. אז אם כל המטומטמות בארגוני הנשים לא הבינו ... אז מה אתה רוצה שאני אעשה ?

ronen1981

New member
חשבת על האפשרות שהן מפחדות ?

הן מפחדות שאישה תגיש תלונה שהיא לא תלונת סרק (אכן נפגע) אבל לא תצליח להוכיח אותה ואז עוד נוסף להיותה קורבן תואשם בהגשת תלונת סרק . אני לא אומר שאני נגד עונש כלפי אנשים שמגישים תלונות סרק (גברים נשים ללא תלות בעברה ) אבל צריך לנסח בצורה מאוד ברורה ,מאוד חדה , איך מבחינים בין תלונת סרק לבין תלונה שיתכן שהיא לא סרק אבל לא היה די עדויות\הוכחות בכדי להוכיח זאת . ואם אני צריך לבחור בין לפתור מעונש אדם שהגיש תלונת סרק לעומת הסיכון שקורבן נוסף לכל הצרות יוענש בגין תלונת סרק ,די ברור מה העדפה שלי .

פנומן 72

New member
לא

כדי שתלונה תחשב לתלונת סרק צריך הוכחה שהיא זממה לפגוע בו. אם לא מצליחים להוכיח אשמה בתלונה - אז החשוד מזוכה מחמת הספק עוד בשלב החקירה. זה לא עובר אוטומטית למצב של תלונת סרק.

פנומן 72

New member
מישהו צריך לקשור אותך ../images/Emo70.gif

ואז לקחת להסגר או משהו כזה. שבב אני מקווה שיש לך...

גלי ס

New member
אין לי שבב ../images/Emo10.gif למה אמור להיות?

אגב לפחות אני יודעת מה זה שבב <סמיילי גאה משהו>

פנומן 72

New member
זה לא השבבים של המחשבים, כן ?

וואאי את מה זה משתוללת, אם זה בסקס זה מדליק, אז תנסי לנתב את השינאה שלך לאנשים כדי לעשות טוב לאלה שאת אוהבת.

למעלה