היום כבר לא צריך להתחתן כדי לזכות במזונות

גלי ס

New member
גם אני מעדיפה עבודה על סקס ../images/Emo13.gif

והאמת שגם כשאני כותבת תוכנה ב- C ב-VMware workstation אני משאירה מסנג'ר פתוח כדי לא להרגיש לבד ב- 3 בלילה, למרות שכולם שם כמעט אופ-ליין אגב זה לא כזה רע, כשהייתי פרודה קבלתי חדר שינה לעצמי כי אצלינו היה שם מחשב ואני בעד לילות לבנים של תכנות , גרוש שלי שנה וחצי ישן בסלון

hofit1980

New member
מעניין לדעת מי זו שרמסה לך את האגו

כך שהיית חייב לטעון עצמך בכזו בוטות ושנאה. מעביר בי צמרמורות.

פרסאוס

New member
what the hell is wrong with you woman?

לא באמת, מאיפה הבאת את השטות הזו? למה את חושבת שאני שונא נשים? פרזיטים אני שונא. גם טרוריסטים. אז אם יש אישה שהיא טרוריסטית או פרזיטית תהיה לי בעייה איתה אבל לא בגלל שהיא אישה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1365&MessageId=152977235 שורה שנייה במיוחד בשבילך

hofit1980

New member
אין לי יכולות קשב וריכוז גבוהות

במיוחד על מנת לצטט מהודעות קודמות שלך מה מעניק את הרושם הזה. אתה בהחלט מתנסח בצורה רהוטה ומדויקת, אבל בהעדר טון ומימיקה, הדברים שלך על פי נוסחם הכתוב מעוררים בי תחושה לא נעימה. אני משוכנעת ששיח פנים אל פנים עמך לא הייתה נשמעת כך, אבל נאמרו לך דברים לאורך השירשור שבעיניי יש להתייחס אליהם, ברמה האישית, שלך מול עצמך. דיון בעיני הוא לא על מנת להתנגח, לגעור או להתנשא, אלא מקום לבדוק עמדות ביחס לאחר, וניתן לעשות זאת בצורה נעימה. אולי זו רק אני, ויכול להיות שבשל כך קשה לי מאוד עם הדברים שלך. בנוגע להטרדות מיניות, אונס וכל הקשור בכך - אינך מודע באמת למציאות , וגם אם אחשוף אותך לסטטיסטיקה, אני יכולה להבטיח לך שהיא אופטימית לעומת המציאות. כל זאת משום שנשים רבות לא מוכנות לחשוף, להיחשף או להתמודד עם זה, כך שהסטטיסטיקה מציגה רק את קצה הקרחון. שתהיה לך שבת שלום

פרסאוס

New member
לא נעים למי? יש כאלו שזה היה להן גן עדן

ויש כאלו שהיה להן סיוט. לאבד ילדים זה אף פעם לא נעים.

layla8

New member
תהיה בריא

כל שרשור שאתה פותח מגיע לאורך הגלות...

גלי ס

New member
צודק, תחשוב שגיל והפנוי היחיד

בעצם יכולים להתחיל לריב בכל שרשור

גלי ס

New member
אהההההההההההההההה במקרה שלי אני אצטרך לספור

11 חודשים כדי לזרוק מהבית שלי את מי שירצה לזיין אותי שווניסיטים
ואגב, לא הבנתי בכתבה הזאת, למה היא לא יכלה לרזות קודם? באמת מה זה קטע הזוי הזה כאילו היא ממש מיואשת שימי הזה לא צריך לדאוג בגלל שימשיך לנסוע ביונדאי אקסנט, אלה שמחלת נפש תורשתית לא עברה לילד מהאמא אם זה סיפור אמיתי ואגב עוד: מה רע בילד במקום אוטו?

גיל1976

New member
דרך אגב, חוק יחסי ממון הוא א-מיני

זה שסטטיסטית המצב שבו הגבר לוקח את האשה תחת חסותו הכלכלית הוא יותר נפוץ זה לא הופך את החוק הזה למפלה.

ronen1981

New member
אני לא מבין אותך .

ברור שהנושא מדאיג אותך ומטריד אותך דיו כדי לעסוק בו רבות . למה שלא תעשה משהו מועיל עם האנרגיות שלך ,תצטרף למפלגה פוליטית המתאימה לך , שכנע אנשים עם דעות כמו שלך ותדחוף נציגים שיקדמו חקיקה בנושא . מה זה עוזר לך לקטר על הנושא , בלי קשר להאם אתה צודק או לא .

פנומן 72

New member
התפקדתי לקדימה ואני אדחוף את ח"כ יוליה שמאלוב

היא נקודת האור היחידה לגברים בכנסת. כולם שם חסרי אשכים.

ואיך בדיוק

ההתפקדות שלך לקדימה תסייע לגברים בארץ הקודש? האם אתה באמת מאמין ליוליה? ובכלל, מהי תרומתה לנושא מאז נבחרה לכנסת הנוכחית. אגב קדימה, מפלגה שסיפקה לנו יותר מדי עבריינים בכנסת ישראל אבל את מי זה מעניין, העיקר שהיא תדאג לאינטרס הפרטי שלך.

גיל1976

New member
הראיון איתה בהחלט מענין

ואני מעדיף כרגע לא לומר את דעתי עליו או עליה.

למעלה