היום, 4 בנובמבר

ZiV GiLbOa

New member
היום, 4 בנובמבר

יום הזיכרון הלועזי לרצח יצחק רבין. יהי זכרו ברוך! היום בשעה 9:40 בלילה יצויינו בדיוק 12 שנה להירצחו של ראש הממשלה על ידי מתנתק יהודי. אתמול, בעצרת הזיכרון לזכר רבין בסימן "ברית נגד הרוצח" נאם בנו, יובל רבין ואמר:"יהודי, בעיניי הוא אדם ערכי ושומר חוק, בין לעם שהעניק לאנושות את הקוד המוסרי האוניברסלי של עשרת הדיברות, ובתוכן הדיבר לא תרצח. יהודי הוא מי שכשאר הוא מל את בנו, הוא יודע כי אחד מטעמי ברית המילה הוא לתת בגוף חותם גשמי ומשותף שנועד לאחד ולקבץ, ולא לזרוע פירוד ושנאה בתוכינו". היום, בתזמון מצממר, יכנס בנו של יגאל עמיר בבריתו של אברהם אבינו בבית הכלא "ריונים" שם כלוא אביו. הנושא מאוס אני יודע אבל תמיד חשוב לקרוא על זה. יום נעים עם בשורות טובות.

לריסה תכננה את זה!

אוקיי, תחשוב רגע. ברור שהיא תכננה שהברית תהיה בול בתאריך של יום הזיכרון לרבין. זה למה היא גם עשתה ניתוח קיסרי...

Dark Neko

New member
אתם טיפשים.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אי אפשר לתכנן דבר כזה. אי אפשר לדעת במדויק מתי התינוק ייולד. אמנם יש תאריך משוער, אך האם זה אומר שזה מדויק? ממש לא.

Dark Neko

New member
סליחה, כתבתי את זה ברגעי קריזה.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

בעלת מזג חם שכמותי.

יו אר סטופיד T.T

איי אמ אה ווארי ווארי אנגרי T.T יש נשים שמזמינות את הלידה, וקובעות להן תאריך לניתוח קיסרי. וזה בדיוק מה שלריסה עשתה... אוקיי. תחשבי רגע. ה4 בנובמבר, יום הזיכרון הלועזי של יצחק רבין ז"ל. ה4 בנובמבר, אשתו של יגאל עמיר (אמיר או עמיר? O:) יולדת. זה לא צירוף מקרים- זה מתוכנן. הרי זה בדיוק מה שהוא והיא רצו! יו דונט בליב מי? סואו דונד. באט דיס אי דה טרו.

Dark Neko

New member
איי בליב אין יו.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

דונט בי אנגרי, בי האפי בייבי. XD

גבריאלה!

כשרבנו על זה אמרת בדיוק ההיפך... יכול להיות שזה שלמה שכתב את זה?

skaramoosh

New member
בחייכם

די כבר לחפור בנושא הזה, זה באמת משנה אם היא עשתה את זה בכוונה או לא? אני נמנעת מלהביע את הדעה שלי, אבל באמת, זה פורום מעלה אדומים ולא פורום פוליטיקה, אני מסכימה שצריך לציין פה את יום הזיכרון ליצחק רבין, אבל לא לפתח פה דיונים פוליטיים! אני מבקשת מכם להעביר את הוויכוח הזה לפורום שיותר מתאים לנושא.

Sponge Bob14

New member
את באמת מצפה

שכול היום יתכתבו פה על מעלה אדומים? אם את בוחרת לא להביע את הדעה שלך, אל תביעי ותיתני לאחרים לעשות מה שבראש שלהם. זה פורום, למען השם.

skaramoosh

New member
תשמעי, אני לא אומרת לדבר רק על מעלה אדומים

אבל להיכנס לריבים- זה בכלל לא לגיטימי. זה פורום שנועד להיות מקום לתושבי מעלה אדומים כדי שיוכלו להכיר אחד את השני ולדבר על כל מיני נושאיםף אבל לא לריב ולהפריד ביניהם. כשזה מגיע ללכנות אנשים בכינויים לא נעימים, ולהשמיץ אנשים מהפורום או לא מהפורום, זה גורם לי להרגיש שכבר לא נעים לי להיות כאן. זה לא פורום שמיועד להתלהמויות ולריבים, אלא לדיונים נעימים יוידידותיים. הייתי רוצה להרגיש שיותר נעים לי בפורום הזה, ושאני אוכל להשתתף בכל הדיונים.

skaramoosh

New member
ובנוסף

הנושא הזה הוא כל כך שנוי במחלוקת, שאף פעם לא נצליח להגיע להסכמה, אז זה די חסר טעם בכלל לפתוח אותו.

שוצאן

New member
../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!1../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

1. חפרתם!!!! 2. לכו לפורום פוליטיקה, זה פורום מעלה אדומים! וכן אני מצפה שיכתבו פה על מעלה אדומים! אני רוצה להכיר אנשים חדשים ממעלה אדומים ולא לדבר על פוליטיקה! פור גאד סייק זה לא מעניין אותי! אני בת 14 וזה מעניין לי את ה*** דדדדדדייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אני לא יודעת עם יש כזה פורום פוליטיקה אבל עם יש תעברו לשם>>;;)

Sponge Bob14

New member
את לא חייבת לקרוא ../images/Emo13.gif

ואיך תכירי אנשים חדשים אם מצטרפים לפה אנשים אחת לשבוע וגם אז הם מצטרפים רק ליום

למעלה