היום, 4 בנובמבר

שוצאן

New member
עדיין! אם אתם חופרים אז לפחות../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

על משו שקשור בעיר הזו... וגם אם אנשים שמיצתרפים ליום אחד אפשר להיתחבר..רק צריך מסר^^~ ובנושא הזה של רבין והתינוק וביג בולשיט שרץ כבר פאקינג חודש שלם ממש ממש מרגיז אותי! על רבין+התינוק שהתינוק נולד ביום של ההזכרה ורבין שנירצח ובלה בלה בלה בלה בלה!!!!!! למה ליום השואה לא חופרים חודש שלם? למה ליום לחלליי צ"הל לא חופרים חודש שלם? למה לעזעזל חופרים על בן אדם אחד שהוא גם כן עוזר לערבים (ימח שמם ושם זיכרם!!) חודש שלם?! נימאס לי שחופרים על זה ונימאס לי ליראות הודעות כאלו בפורום שזה בכלל לא שייך אליו!!

Sponge Bob14

New member
איזה שטויות, אמא.

מבטיחה לך שכשיהיה יום השואה, "ייחפרו" באותה המידה, כנ"ל לגבי יום חללי צה"ל. מה זה משנה שהוא בן אדם אחד? מה הקשר עוזר לערבים? מדברים על מה שכול המדניה מדברת כרגע, וזה נושא חשוב. ונתנים לרבין את הכבוד הראוי! חוץ מזה שזה באמת נושא מעניין, ויש עליו המון כותרות. את יודעת מה, הייתי יכולה להבין את הטענה של נוגה- אולי לא נעים לה שרעות כתבה "טיפשים" והיא לא רוצה שייתפתח ריב, אבל את? לא נאה לך נושא השיחה אל תקראי ואל תגיבי. זה פ-ו-ר-ו-ם!

שוצאן

New member
לא חמודה! לא חופרים ככה../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

על יום השואה! כל שנה יש יום אחד ליום השואה ולא יותר! ככה זה גם ליום לחללי צ"הל! לרבין לא צריך לתת כזה כבוד שלא נותנים לאנשים אחרים, לא מגיע לו כזה כבוד! מגיע לשש מיליון איש שיחפרו עליהם ולבן אדם אחד שלא מגיע לו כלום לא מגיע חפירה של פאקינג חודש שלם! סך הכל ירו לו בגב! סך הכל! ומה עם שאר האנשים שנירצחו בפיגועים שהעברים שלהם עפו לכל עבר? להם לא מגיע? גם להם מגיע שיחפרו עליהם חודש שלם! והחיילים שלנו שמתו במילחמות על ההגנה של הארץ הזו, לא מגיע להם חפירה של חודש שלם? מגיע להם! למה לא עושים את זה?! כי לא אכפת להם! כל שנה אותו הדבר יום אחד ליום השואה ויום אחד לחללי צ"הל... וחודש שלם לבן אדם אחד שלא מגיע לו! וזהו! לי נימאס להיכנס לפורום מעלה אדומים וליראות הודעות בולשיט שלא קשורות אליו! ועם לא נוח לכם תשנו את השם של הפורום הזה לפורום פוליטיקה של ילדים בני 14\15>>;;

Sponge Bob14

New member
תקשיבי...

את -באמת- חופרת. איך את יודעת כמה חופרים על יום השואה אם הוא עוד לא היה? גאד. סך הכול ירו לו בגב? מה את חולה? סך הכול? תסלחי לי ועם כול הכבוד לאנשים שמתו בפיגועים והאיברים (תלמדי עברית) שלהם עפו לכול עבר, הם לא עמדו לחתום על הסכם שלום! ומה הקשר בכלל? את אשכרה לא הבנת מילה ממה שכתבתי. אמרתי שעל כול דבר יחפרו כול עוד הוא בכותרות! כול הארץ מדברת על רצח רבין ונכון לעכשיו לא בגלל יום רבין אלא בגלל הבן שעומד להיוולד לאשתו של הרוצח. אם היה לפני כמה ימים פיגוע גדול, היו "חופרים" גם בנושא זה.

שוצאן

New member
לא חופרים ככה על יום השואה!

קודם כל לריסה ילדה כבר (ומזל טוב) כן, סך הכל ירו לו בגב! מיליונים מתו מיריה בגב ולא עושים להם חודש כזה! אני דיסלקטית, וזו הסיבה לשגיאות! ההסכם שלום הזה לא היה מיצבצע! ועם היה פיגוע היו חופרים עליו במשך יומיים שלושה, היינו כבר בסיפור הזה! וד"א זה בישבילכם!:

Sponge Bob14

New member
אבל איך את יודעת!!

עוד אל היה יום השואה מאז שאת בפורום! חוץ מזה, אני לא באה להיתכתב איתך על מה את חושבת על ההיתעסקות ברצח רבין כי זה לא הנושא! הנושא הוא יגאל עמיר! לא על אם הסכם השלום היה מתבצע! לא! ביי!

Dark Neko

New member
תראי,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אמנם הוא מת והכל, אמנם לרוצחו יש ילד, אבל זה לא משנה את שם הפורום לשם אחר. עדיין זה פורום מעלה אדומים. אם את מעוניינת יש פורום שנקרא "פורום פוליטיקה עולמית" ולשם אפשר לשייך את הנושאים האלה. D: תהני שם. בנתיים הכותרת של הפורום היא:"מעלה אדומים" ולא אחרת, אלא אם כל המנהלת תחליט שצריך לשנות. כל עוד הנושא הוא "מעלה אדומים" אז מדברים על מעלה אדומים. אם את אומרת שאין הרבה נושאים, זה בסדר וזה נכון, אבל אי אפשר תמיד להספים בשטויות של הארץ.

Dark Neko

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

צודקת. אבל לא בכל פורום יש תמיד שרשורי
.

Sponge Bob14

New member
ומה יש לחפור על העיר הזאת?

על העיריה? החינוך המחורבן? המתנ"ס חסר התקציב? האנשים ההמוניים והגסים? כן?

Dark Neko

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

...
את צודקת, אבל יש במה שבתאל אומרת משהוא נכון. אנחנו פורום מעלה אדומים, אמנם אפשר להוציא אותו מקישרו פה ושם, אך לא תמיד. כותרת הפורום היא מעלה אדומים ולא פורום חפירות בעם. D: אפשר לדבר עם עניינים אחרים, אך בנוסף גם להדגיש את נושא הפורום ולא לשכוח שזה מעלה אדומים ולא עניינים כאלה ואחרים שלא קשורים לעיר. יש לציין גם שיש הרבה מה לדבר במעלה אדומים, כגון שיפוצים בקניון וחנויות חדשות, מצב ביטחון בעיר ומסביב לה [כן, אנחנו כמו אי קטן בתוך ים.], רצון לחבר את מעלה אדומים לירושלים והתנגדות הערבים ועוד דברים מעניינים שיכולים להעלות שיחות מעניינות ויעילות. לא כך?

Sponge Bob14

New member
נו, אז דברי!

תפתחי שרשור בנושא "קסטרו חדש בקניון"! או "דיון- מצב הביטחון בעיר"! לכי על זה!

Dark Neko

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

נתתי רעיונות. לא אמרתי שאני אפיץ שרשור. וכמו שאת רואה השרשור היחיד שפתחתי עד עכשיו היה "אני חדשה" וזהוא. כשיהיה לי משהוא טוב יותר לומר - אני אגיד. בנתיים לא. את כזאת קטנונית, תירגעי קצת. תשתי מים קרים ותספרי עד 10. >.<

Sponge Bob14

New member
חחחחחחח

איך יועילו המים לקטנוניות שלי? דיי, תפסיקי להגיד שטויות באמת. מים ולספור עד 10 זה כשצריך להרגע, אני רגועה מאוד

מאשה!!!! D::::

את פה! D: בואי נכתוב הודעות ספאם! D: (אני אוהבת אנשים כאלה שהם לא רגועים אבל הם אומרים שהם רגועים, אבל בעצם הם בקריזה טוטאלית! XD)

Sponge Bob14

New member
אם את חושבת שאני בקריזה,

את כנראה לא מכירה אותי מספיק טוב כדי לדעת שדברים כאלו ממש לא מזיזים לי

לא לא לא! O:

זה לא מה התכוונתי אליו! O: פשוט פע אחת דיברתי עם חברה שלי, והיא הייתה בקריזה, ואמרתי לה שהיא בקריזה,והיא אמרה שהיא לא בקריזה והתחילה להתחרפן. זה היה משעשע ביותר XD אבל באמת אני לא ממש מכירה אותך, אבל אני השמח להכיר.... :)

Dark Neko

New member
זה לא נעים ממש כשאת מדברת ככה.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

תשני קצת את הגישה, יהיה לכולם נעים יותר.

למעלה