היום, 4 בנובמבר

Sponge Bob14

New member
מדברת זו שלפני כמה הודעות קראה לכולם טיפשים.

יופי, לכולם נעים יותר אחרי זה (=הנה לך דוגמא מה זה ציניות
).

היי! לכולם יש רגעי קריזה! O:

אבל לא נורא... עברנו... בואו נפסיק להתווכח, ככה באמת יהיה יותר נעים ^^"

Dark Neko

New member
אני מדברת כך רק מידי פעם.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ובכן, לעיתים רחוקות. אצלך זה כל הזמן וזה לא בדיוק נחמד. כתבתי את זה כשהייתי בשיא העצבים, קרב חרבות נוסף מול הרמקולים של המחשב.

Dark Neko

New member
הוא מת, ../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

בצחוק. אממ...אני אצייר אותו שוב ברגע שאמא תקנה לי חבילת דפים חדשה. אני חסרת דפים חלקים!

אני העשה לך לחץ חברתי T.T

אני רוצה את איש אחד! >< היי. ומה הולך להיות עם הפקאצה? O: "מילים אחרונות?" לייק דה?" XDDDD

Dark Neko

New member
טוב, הם מתאהבים.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אבל ברגע שהוא נעשה חכם שוב הוא זורק אותה. אווו. ספוילרים. *נצנץ ורוד* *גבות ג'יג'יות*. בעיקרון אני לא ממש יודעת מה יהיה בהמשך בעצמי, אני חושבת על רעיון טוב. ואני אמציא עוד כמה דמויות, וביום שיהיה לי טאבלט אני כבר אצייר קומיקסים ישר במחשב בתוכנה טובה שתוכל להקל לי על העבודה הקשה. [המחיקות, הצביעה...] ודברים בסגנון. ו...לחץ חברתי?
זה בדיוק מה שיעזור לך. XDD; אבל זה לא יקרה בקרוב. [עד שאדון אבא יחליט שהוא קונה לי את זה. בנתיים אני רק עושה לו ייסורי מצפון.] ד"א, את מכירה את דמות הקומיקס שלי פליק? XD;; [הוא גם חמוד נורא.]

Dark Neko

New member
לספר לך את הסיפור שלו?XD../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ובכן, הוא בעצם נמלה. יש לו שיער ארוך על הכתפיים ואת יודעת, זה מספר על החיים שלו כנמלה ובלה בלה בלה. כתבתי איתו קומיקס אחד, אני לא זוכרת אפילו מה זה היה. ויש לי את סטינקי, סופר קאט [הוא בחופשה בהוואי, אבל הוא עוד יחזור! לשלול את הסדר!] וזהו. ד"א הרגע ראיתי ספוילר ע-צ-ו-ם ללובלי קומפלס! זה הרס לי את הסידרה! לא פייררר! >:

~צרחת פקאצה~

חייבת להמשיך את הסדרה!!!!!!!!!! X333333333 ידעתי שזאת הנשיקה! ראיתי את זה בתמונה ממנה של הסדרה. זה לא הרס לי את זה, זה גרם לי להמשיך. אני אוהבת שעושים לי את זה XD

Sponge Bob14

New member
וואי, זה לא ייגמר...

אני מדברת כך כול הזמן? ברור נו, בכול ההודעות אני קוראת לך טיפשה ומפגרת. מה אכפת לי עם מה ניהלת קרב? אני גם יכולה להצדיק את עצמי שאני פה צורחת על אחים שלי ולקרוא לך סתומה.

Dark Neko

New member
-.- לא עד כדי כך.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

את חמת מזג יותר ממני. גאד.

מאשה ורעות...

זה הולך להגמר מתישו? אולי כשרעות תקנה דפים לבנים, תוכלו לפתוח דף חדש...

Dark Neko

New member
XD.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אמא שלי! הכל תלוי בה.
בכל אופן, זה לא יקרה מחר/היום, אני נוסעת לסיבוב הופעות בפזגת זאב. [אולי, לא בטוח.]

למעלה