היות ולאט לאט נהיה ביקוש...

יוֹאב

New member
../images/Emo152.gifפורום רחובות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

נהיה די יבשושי אצלנו בפורום רחובות וזה לא מתאים בכלללל, אז אני חשבתי שאולי אם נתחיל לענות על איזה שאלון, שראיתי שמנהלי פורומים אחרים פרסמו אצלהם, זה יהיה נחמד... זה ארוך, אבל נחמד... הנה השאלון: 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

יוֹאב

New member
ואני אהיה ראשון ../images/Emo70.gif

1. יוֹאב לוי 2. ג'ואב, ג'ואי, יוד, לוי, מבצ'וק, המג"ד 3. ישראל
4. קציר (עד יא), צה"ל- טירונות 4 חודשים 03 בשבטה, אימון חודשיים, קו לבנון 6 חודשים, קורס מפקדים הסמכה לרובאי 8, 4 חודשים כמדריך מטאורולוגיה של מילואימניקים, 15 חודש מפקד צוות איכון בקו. 5. יוֹאב... נראה לי... 6. לא יודע לגבי תבלין,אבל לימון מוסיף המון... 7. קוקה-קולה, תותית, מיץ ענבים, שוקו.... לא נוגע באלכוהול. זה מגעיל.... 8. 212, hugo-boss , azaro 9. לא משתמש... יש לי קרחת על הסכין שאני מחדש כל כמה ימים.. 10. ברור. כמה פעמים. בבריכת המשושים, ובחוף קרית אליעזר. 11. כל עוד זה ברוח טובה...
12. אדום (פוליטי), צהוב-כחול (ספורטיבי), אבל ירוק זה האהוב... 13. כן, בקורס מפקדים, לא דאגתי שהחלון של הכיתת לימוד יהיה סגור. קיבלתי על זה עונש על תנאי...
14. דידו, המלך שמשרת כרגע בעוקץ ושוקי ה-
15.שתי כריות, אחרת אני לא יכול להרדם, אבל איך שאני נשכב על המיטה, אחת הכריות עוברת להיות ממוקמת ליידי, ככה שזה בעצם אחת... כן, אני מוזר
16. יש לי חתול מניאק
וג'ינג'י בשם טנצר אבל אני הרבה יותר אוהב כלבים...
17. תצחקו, אבל בכיתי
בארמגדון... 18. בעיקר מוזיקה עברית.... אבל אני אוהב לשמוע הכל הכל הכל...כמעט..
19. רובר 216 איי, קבריולט, או פג'ו 607....
20. לא יודע... 21. אוהב כבד עוף...אוהב ג'חנון... אוהב שניצלים...אוהב פיצה... שונא כל מיני ירקות מוזרים שאמא שלי אוהבת 23. אומה ת'ורמן...ברור, כאילו,דה
24. אני לא מדבר על עצמי, אבל תראו את השרשור הזה 25. אפלטוניים. בלי נגיעות...
26. רחובות - נו, מי כותב משהו אחר? אני רוצה לראות...
27. שוקולד לבן, טובלרון, וקינדר בואנו |אייקון של יואב מזיל ריר| 28. כפכפים מגומי לבית 29. "לאן לאן לאן"/שלמה ארצי ו"מלכת הכביש"/שלמה ארצי 30. www.deathclock.com 31. כדורגל, כדורסל 32. כדורגל,כדורסל, שחמט 33. כשאמא של חברה שלי לשעבר, נכנסה באמצע בטעות.
34. פורים (רק כי יש פה אייקונים מתאימים)
35. לשלמה ארצי.... אחחח...השנים רק עושות לו טוב... 36. חומר פוליטי, ג'ינגלים, סרטונים...אההה...וכרטיסי ביקור קצת.. 37. למות
38. על מי
39. "מותו של הדוד מאמריקה" /יוסי ביילין, "חמורו של משיח"/ספי רכלבסקי 40. הארץ, אבל אין תקציב, אז ידיעות אחרונות 41. גולשים בזמן...
42. המשפט הידוע מחדר היועצת הכי נכון להתעצבן - פירושו להעניש את עצמך על שטויות של אחרים 43. עמרם מצנע, יוסי ביילין,עמי איילון (רק שיבוא כבר...)
44. מפלגת העבודה כמובן...
45. קור 46. אימייל. כן, אבד הכלח על המכתב... זה לא כמו ספר, שלעולם לא ייעלם, לא משנה כמה תתפתח הטכנולוגיה.... 47. שלמה ארצי ה
48. סיון שביט 49. משינה , החברים של נטאשה,nightwish 50. דמבו
51. שמאלני אתאיסט מציאותי וזהו 52. שונאים אותי
53. אי אפשר לשמוע בהם את החברים שאתה נמצא איתם מרוב רעש 54. שוקולד, סקס ואבי סינגולדה...
55. דידו..כבר אמרתי.. 56. אין. 57. טיפשים. 58. לחיות 59. בואו לפורום רחובות המגניב שלנו

מי אמר אובססיה לשלמה ארצי?... ../images/Emo3.gif

סתם, אבל אף אחד בכלמקרה לא יקרא את זה/יענה על זה.. ואם כן, תעשו טובה, אל תמחקו את השאלות, תעתיקו את השאלות מלמעלה ותתענו את התשובה אחריהן.. זה הרבה יותר נוח... ואני אולי אענה אח"כ..

יוֹאב

New member
מה זה אח"כ../images/Emo35.gif

עכשיו
וחוץ מזה, יש לי בדיחה... אשה אחת מגיעה עם תינוק לרופא ומתלוננת שהילד לא מתפתח ולא גדל בקצב משביע רצון. הרופא מבקש מהאשה להוריד את החלק העליון של הבגדים. לאחר שהיא חשופת חזה, הרופא ניגש ומתחיל ללקק ולמצוץ כל שד שלה בנפרד. אחרי שלוש דקות הרופא אומר "לא פלא שהתינוק לא מתפתח, אין לך חלב בשדיים". לזה האשה עונה: "בטח שאין לי, אני דודה שלו, אבל אני מה זה שמחה שבאתי איתו"

יוֹאב

New member
ואפילו עוד בדיחה.....

בשבט אפריקני נולד תינוק לבן,השבט סער כמרקחה וראש השבט הלך בכעס גדול לטרזן וגער בו:" הגזמת קצת!! יש גבול לחוצפה !!!" "תרגע,דברים חריגים קורים בכל מקום" ענה לו בשלוה טרזן,"הנה,גם בעדר הכבשים הלבנות של השבט נולד לפני שבוע טלה שחור......" ראש השבט גרד בפחדתו,חשב קצת ואמר:" בסדר,בוא נקבע שאתה לא תספר לאף אחד וגם אני לא אספר לאף אחד............"

יוֹאב

New member
ועוד אחת .... ../images/Emo13.gif

אשה מבוגרת נכנסת הביתה ותופסת את בתה במיטה עם ויברטור. "מה את עושה", היא צורחת עליה, והבת עונה: "אמא בחייך, אני בת 40, אני לא נשואה ולא יוצאת עם אף אחד, אלה שנות ה-90, אז תעזבי אותי". האם מנידה לה בראשה ועוזבת את החדר. למחרת, נכנס האב הביתה ותופס את בתו באותו מצב. "מה את עושה?", הוא צורח. היא מספקת את אותו הסבר והוא יוצא בבושה. באותו לילה האם מתעוררת ויורדת למטבח, ומוצאת את בעלה עם כוס בירה ביד אחת, והוויברטור בשנייה. "מה אתה חושב שאתה עושה?" היא נסערת. "תירגעי", עונה הבעל, "מה איכפת לך אם בנאדם שותה כוס בירה עם החתן שלו?"

יוֹאב

New member
ואחת אחרונה....

שוטר עצר נהג שעבר ברמזור אדום. הוא מבקש ממנו רישיון נהיגה, הבחור עונה: "אין לי", מבקש רישיון רכב, הבחור עונה: " אין לי", מבקש תעודת ביטוח, הבחור עונה "אוי, מצטער, גם את זה אין לי". אומר לו השוטר להמתין שנייה, והולך לניידת להזעיק את הקצין התורן מהתחנה. הקצין אומר לו להמתין שם ולהחזיק את החשוד. מגיע הקצין, פונה לעבריין התנועה ומבקש ממנו את רישיון הנהיגה שלו, הבחור עונה "בבקשה". מבקש ממנו את רישיון הרכב, הבחור עונה "בבקשה". מבקש את תעודת הביטוח, הבחור עונה.. "בבקשה".. אז הקצין אומר לו - "תגיד לי, אז מה השוטר אמר שאין לך רישיונות??" "לא יודע" , עונה העבריין, "תכף הוא גם יגיד לך שעברתי באדום"......

Big 7

New member
תגיד מה קורה לך?יותר מידיי קפה?

1. השם שלי: עדי בוקר-טוב 2. כינוי\ם:פרוביסטה,בוקר-טוב,עולה חדש(זה כבר סיפור ארוך) חקלאי 3. ארץ לידה: רוסיה 4. בית ספר ומסלול: דה-שליט,מידרכה 5. איך היית רוצה להיקרא:דוקטור דריי 6. תבלין מועדף:אין תקציב אפילו לבמבה... 7. שתיה מועדפת:וודקה 8. דאורדורנט\בושם:אחד בשם קובה(אני יודע..) ודיאודרונט אין לי כוח ליבדוק 9. שמפו וקונדישינר: מי מיתקלח?פינוק 10. האם שחית בעירום פעם:רק באמבטיה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:אני חיי בישביל זה 12. צבע מועדף:לבן 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:גנבתי סוכריה ליפניי 6 שנים..גנב מנושה.. 14. חברים\ות הכי טובים\ות:מי אמר שיש לי חברים?קשה ליבחור.. 15. כרית אחת או שתיים:אין כסף לבמבה יהיה כסף לכרית? 16. חיות מחמד:ג´וק בן 3 17. סרט מועדף: הארי פוטר...יצרים בדם!!! 18.מוזיקה בכללית:היפ הופ 19. מכונית אידיאלית:אוטו גלידה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:לא 21. אוכל מועדף\ שנוא:אוהב:אוכל סיני שונא:לא יודע.. 23. חבר\ה לעתיד:גניפר לופז 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:האם לדג יש כנפיים? 25. היחסים עם ההורים : ככה ככה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק 27. ממתק מועדף: במבה 28. נעליים מועדפות:לא יודע 29. שיר מועדף:יש הרבה 30. אתר מועדף: www.sex4free.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): כל דבר שמרביצים בוא 32. הספורט המועדף (למשחק):מכות 33. הרגע הכי משפיל בחייך:מתי שנולדתי 34. איזה חג אתה הכי אוהב:חופש גדול(בישבילי זה חג) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:איכססס 36. אוספים:ספרי הארי פוטר 37. מה הפחד הכי גדול שלך:חיים אחרים 38. תגיד מילה טובה...:זין כוס בחפוז 39. ספר מועדף:אני קורע ספרים 40. עיתון מועדף:אין תקציב לעיתון 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דרגן בול זי...הנסיך המדליק מבל אר 42. כמה טיפים מהחיים:אל תהיה כמוני 43. מועמד פוליטי:עדי בוקרטוב 44. מפלגה:עלה ירוק 45. חום או קור:חום וקור 46. מכתב דואר או אי מייל:אי מייל 47. זמר אהוב (אהם):2PAC 48. זמרת אהובה: בראנדי 49. להקות:wu tang d12 50. סרט מצוייר אהוב:פוקימון 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אידיוט עילג חסר חיים 52. אתה שונא אנשים ש..: מזיינים את השכל 53. אתה שונא מקומות ש..: אין בהם מישהו שאני מכיר 54. אני אוהב/ת: את עצמי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:גניפר לופז 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:אנשים שאני לא מכיר 57. מה הכי מגעיל אותך:הומואים 58. מה את/ה הכי אוהב?:וודקה 59. משפטים שלך לסיכום:ביזבזתם דקה מהחיים אבל שרפתם קלורייה!

דRדכוסי

New member
../images/Emo124.gifעכשיו אני

למרות שמלאתי את זה מיליון פעמים, הנה המיליון ואחת 1. השם שלי: אור 2. כינוי\ם: ג'וק, אורו'ש ועוד ועוד 3. ארץ לידה:
4. בית ספר ומסלול: דה שליט חטיבה ב, את המסלול אין לי כח לתאר, הוא ארוך
5. איך היית רוצה להיקרא: אמ... אור?
6. תבלין מועדף: אורנגנו (זה של ה
7. שתיה מועדפת: קולה/מיץ 8. דאורדורנט\בושם:
9. שמפו וקונדישינר: פינוק 10. האם שחית בעירום פעם: לא, נייט, לה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:
תלוי על מי ובאיזה מצב
12. צבע מועדף: אדום, תכלת 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: רצחתי מישהו בגן המגינים (או שלא...) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מה איתך? 15. כרית אחת או שתיים: 8 (בעצם 1) 16. חיות מחמד:
17. סרט מועדף: כל הסרטים הישראלים, במיוחד חגיגה בסנוקר 18.מוזיקה בכללית: ראה 17 19. מכונית אידיאלית:
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: בערך כל הציטוטים והחיקויים שיצפאן אומר בתוכנית שלו, ודברו אלי יפה! 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף:
,ספגטי, אורז 23. חבר\ה לעתיד:
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: האם מי שחיבר את השאלון הזה נורמאלי? 25. היחסים עם ההורים : 10 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: להשאר ברחובות, אם לא רחובות אז... פריס
27. ממתק מועדף: במבה 28. נעליים מועדפות:
29. שיר מועדף: ראה 17 30. אתר מועדף: http://www.ilsites.com/or 31. ספורט מועדף (לצפייה):
32. הספורט המועדף (למשחק): ראה 31 + פינק פונד/טניס שולחן 33. הרגע הכי משפיל בחייך:
נכון... אני כבר מספר לכם.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: החופש הגדול נחשב?
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא הייתי לסבית/הומו 36. אוספים: פעם אספתי מחקים (יש לי בערך 170) יש לי אוסף של גולות (187 ערך) 37. מה הפחד הכי גדול שלך:
38. תגיד מילה טובה...: לא מצאתי במילון פירוש למושג "מילה טובה" 39. ספר מועדף:
40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות, פנאי פלוס 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סדרה? אין תוכנית?יצפאן 42. כמה טיפים מהחיים:
43. מועמד פוליטי:
44. מפלגה:
45. חום או קור: חום וקור 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם):
48. זמרת אהובה:
49. להקות:
50. סרט מצוייר אהוב:
51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אחת שתיים שלוש ארבע 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: ש...
54. אני אוהב/ת:
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יש הרבה...
57. מה הכי מגעיל אותך:
58. מה את/ה הכי אוהב?:
59. משפטים שלך לסיכום: אמ... תראו סעיף 30 וכנסו לאתר שיש שם ד"א בלה בלה בלה ידה ידה ידה

אני........

1. טניה. 2.טנץ', טניושקה, ט. כץ מאיזור המרכז, טניאל'ה, פסיכית. 3.אוקראינה.(הביאו אותי להתחתן בשידוך!) 4.דה שליט מוגברים: ביולוגיה (איכס!!!! טעות לקחת!!!! ויש לי מורה מונוטונית ומעצבנת!) 5.לא יודעת.... 6.סוכר!!!!!!!!!!!! 7.מיים. (לא שותה קולה מכיתה ה'!!!!) 8.הממממ.....B212.. 9.DOVE. 10.כן......(הממממ.... אם אמאל'ה שואלת, אתם לא שמעתם את זה!) 11.בדר"כ לא אבל, אם יש אוירה שמתאימה וברור שכל הדברים שנאמרים הם בצחוק.... אז זה תמיד נחמד.. 12.סגול 13.לא אבל כשהייתי בת 6 חברה שלי גנבה שני נחשי גומי במכולת והחביאה אותם אצלי בתיק ומאז לא גנבתי כלום.... 14.אני לא אפרט שמות אבל יש לי חברים.... חחח 15.כרית 1 שאני ישנה איתה מגיל 4!!! (לא נשאר הרבה כרית ממנה....) 16.לא אמא שלי שונאת חיות (ואני חולה עליהם!!!) ומתרצת את השינאה באלרגיה דימיונית. 17.אין כזה.... יש לי גם חור ענקי בהשכלה לגבי קלאסיקות קולנועיות,דוגמא, אף פעם לא ראיתי ספרות זולה מההתחלה עד הסוף. 18.הכל, בעיקר רוק ישראלי ורוק בכלליות(ולא אני לא פריקית מגניבה!!! למרות שאני ממש מנסה... חחחח..) 19.אין איזה משהו אידיאלי אבל אני אשמח לאיזה ג'יפ נחמד כזה. 20.לא שמה לב... אבל אני נתקעת על מילים ומשפטים... אני מניחה שאני אומרת הרבה "סבבה" ו"יהיה בסדר...". 21.אהבת חיי- אוכל!!!!!! אני מגוונת.... אני ממש ממש ממש אוהבת סטייקים!!!!!!! שנה שעבר הייתי בספרק 17 יום כל יום אכלתי לפחות סטייק אחד... (ולא נדבר על מה שנלווה לזה, מי שביקר אי פעם בספרד יודע!)ומהצד השני אני מאוד אוהבת ירקות בעיקר חסה,פלפל ובצל! שונאת קבבים!!!!!!! 22.השאלה החסרה... 23.השאלה לא מובנת לי כל כך אבל אני אענה ב----- בן אפלק,חברי לעתיד וחתני המיועד! 24.היופי (ובמרה זה הסקסיות) בעיני המסתכל. 25.בסיידר, שורדים. 26. עדיין לא מצאתי,אבל אני רוצה למצוא לעצמי איזה אי עם מעט מאוד אנשים,בלי תיירות יפה כזה חול מקי וזהוב מיים צלולים, מגוון בנופיו. יערות.... להזרק על איזה חוף וזהו...ואם אני לא אמצא את זה ג'מייקה או הוואי יכולים להיות נחמדים. 27.מכורה לשוקולד, בכל הצבעים בכל המינים ובכל הגדליפ, מכורה אמיתית לא מהמתחזות! אני אוכלת בממוצע חפיה ליום.... המון שוקולד!!!!!!!!!! התמכרות! 28.נעלי ספורט! אבל הכי אוהבת את הVANS שלי אדומות יפיפיות הכי נוחות בעולם! ישלי אותם עוד מעט קרוב לשנתיים ואני עדיין לובשת אותם לכל מקום,אפילו למסיבות! הכל! אז מה שיש בהן כמה חורים זה לא אומר שום דבר זה לאיורור! 29.DONT YOU CRY-GUNS AND ROSES CRAZY-AEROSMITH 30.אין . 31. סומו! היאפנים השמנים שמנסים להפיל אחד את השני או ספורט מוזר מאוד עם כדור מוזר שמחליק על ריצפה מוזרה והשחקנים מברישים את הריצפה כדי שהוא יחליק יותר טוב,אני לא יודת איך קוראים לזה אבל זה ממש מצחיק. 32.כדורגל, למרות שאני ממש לא משהו בזה!!!! אין כמו לשחק עם חבורה של בנים חסונים כדורגל.... 33.המסיבת יומולדת שליבכיתה ה' באו רק 5 אנשים. 34.פורים!!! אבל צריכים לעשות אותו יותר ארוך ולהכריח את כווולם להתחפש ולשתות ממש הרבה אלכוהול!!!!!!!!! 35.אם היייתי לסבית הייתי עושה טובה ללימור לבנת.חחח.. 36.אוסף של עטיפות בזוקה אבל חברה שלי גנבה לי את האוסף ואספנו ביחד... 37.למות בסבל... (לא מפחדת מהמוות עצמו, ממש לא! אלא מהסבל...) 38.אהבה. 39.וורוניקה מחליטה למות- פאולו קואלו. 40.מעריב לילדים!!!!!!!! לא סתאאם אני מניחה שידיעות.... 41. חברים. 42.לא משנה כמה רע תמיד אחרי זה יבוא טוב!!!! (אל תקחו אותי במילה כי אני מחכה לטוב כבר הרבה זמן,והוא קצת מאחר!) 43.כוווולם קקות,אבל מצנע ביינתיים בסיידר... 44. כולם קקות!!!!!!!!!!!!!מוכרים את הטוסיקשלהם תמורת כמה שקלים... 45.קור.... עדיף לא??? אבל אני לא יודעת אני טיפוס אביבי לא חם ולא קר.... 46.דואר!!!!!!!!!!!!!!!! 47.אין 48. אין 49.אין 50."נו פגאדי" - רק רוסים אמיתיים יודעים מה זה!!! זה סרט מצוייר של כל פרק איזה 10 דקות זאב שרודף אחרי ארנב בכל מיני מקומות והם לא מוציאים מילה חוץ מהסוף שתמיד הארנב בורח והזאב צועק לו "נו פגאדי...."שזה משהו כמו..."חכה ,חכה! ...." 51.פסיכית!!!! וזהו זה! 52.הולכים אחרי העדר. שלא מטילים ספק. 53.מסריח בהם. 54.אני אוהבת שוקולד. 55.הידיד הכי טוב שלי. 56.אני לא שונאת אף אחד, אני לא אוהבת.... וכרגע לא עולה לי כלום. 57.לא עולה לי בראש כרגע... אבל לא הרבה מגעיל אותי. 58.ים, תחושה של כייף ואדרנלין ושוקולד. 59. הי ארוך מייגע בזבז שעה וחצי מזמני וגם בטח אף אחד (חוץ מיואב.) לא יקרא את זה... אני עייפה

יוֹאב

New member
את רואה? לא רק אני קראתי...

ושני דברים לי אלייך.... 1. לימור לבנת
2. רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך... נו נו נו

סבבה אגוזים!!!! מסספיק אופטימי?

חחחח... סתאאאם, זה סתאאם איזה משפט מטומטם שידיד שלי אמר לי לגבי נשים וזה הצחיק אותי מאוד...

למעלה