וואייי כמה זמן לא הייתי פה! תורי...
*שם:טל *כינויים:טלטול, טלו'ש, Tal who is not (לא לעניין לפרט למה
) *ארץ לידה:ישראל
*בצפר ומסלול: דה-ל
, תיכון.. (בלעעעע) *איך היית רוצה להקרא:זואי (שם אמריקאי, אבל שווה) *תבלין מועדף:סוכר נחשב?.. וקינמון. *שתייה מועדפת:קולה וקפה *דאודורנט:Fa בושם:אולטרה וויולט *שמפו וקונדישינר: הוואי/ פינוק *שחייה בעירום:לא ולא
*האם אתה נהנה מלצחוק על אנשים: תלוי על מי, אבל בד"כ כן
*צבע מועדף:כחול *האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע:לא, אני ילדה טובה ותמימה
*חברות הכי טובות:יש כמה... אבל הרוב לא מרחובות *כרית אחת או שתיים:ברור ששתיים!! *חיות מחמד:חתולה בבית, אבל אני אישית מעדיפה כלבים
*סרט מועדף:"בילי אליוט" ו"ארין ברוקוביץ'" *מוזיקה בכלליות:
רוק ישראלי
*מכונית אידיאלית: ארבע על ארבע.. *אוכל מועדף:בורקס אוכל שנוא:חצילים וירקות
*חבר לעתיד:... הלוואי... *האם אתה מחשיב את עצמך לסקסי:לא! *היחסים עם ההורים:אממממ... לא משהו... *העיר שבה הייתי רוצה לחיות:ניו יורק
*ממתק מועדף:קינדר בואנו *נעליים מועדפות:אול
*שיר מועדף:יש מלאאא.. אבל זה שעולה לי כרגע בראש זה
לילות לבנים של אביב גפן (פשוט מ-ל-ך!!) *אתר מועדף:
*ספורט מועדף(צפייה):
*ספורט מועדף(למשחק):אין *הרגע הכי משפיל בחייך: מצונזר
*חג אהוב:פסח והחופש הגדול (לא יודעת מה איתכם, אבל בשבילי זה חג
) *אם היית לסבית למי היית עושה טובה:אני אפילו לא מדמיינת את עצמי לסבית *אוספים:כרטיסי קולנוע, דיסקים *הפחד הכי גדול שלך: מוות *תגיד מילה טובה: מילה טובה *ספר מועדף:'אישה יקרה' של
יהונתן גפן *עיתון מועדף: "מעריב" ו"מעריב לנוער" *סדרת טלוויזיה מועדפת:מיי פירט סוני *כמה טיפים מהחיים: תנצלו כל רגע, ועל תעשנו סמים!! (לא מנסיון או משו..) *מועמד פוליטי:בין שרון למצנע הכוונה? אז כמובן שמצנע
*מפלגה:
מרצ ו-ב-ג-ד-ו-ל
אני בנוער מרצ
*מכתב דואר או אי-מייל: ברור שמכתב!! יותר אנושי.. *זמר אהוב:
אביב גפן, מוקי, ועברי לידר (שולטים
) *זמרת אהובה: אבריל לאבין *להקות:התעויוט, מוניקה סקס, המכשפות, שייגעצ *סרט מצוייר אהוב: "במבי" *לתאר את עצמך ב-4 מילים: בסך-הכל ילדה נחמדה..
*אני שונאת אנשים ש...:
משקרים ושמועלים באמון שלי (רמז מאודדדדדד עבה למישהי פה בפורום
) *אני שונאת מקומות ש...:יש בהם מורים וחיות אחרות... *אני אוהבת:לבלות, לצחוק, לדבר עם אנשים.. *אהבה אפלטונית:
*האנשים שאת הכי שונאת:היטלר ויגאל עמיר (יימח שמם) *מה הכי מגעיל אותך:ג'וקים ונחשים
*מה את הכי אוהבת: אנשים טובים!! *משפטים לסיכום: זה מרדים