היות ולאט לאט נהיה ביקוש...

יוֹאב

New member
איזה מסטול אני....

הגבתי לך...אבל במסרים....
אבל תעני לי פה...

dominogrose

New member
טלייהה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif מתוקה.... ../images/Emo24.gif

מה קורה..
איזה חמודה את
כן, התכוונתי לאח שלך...
מה שלומך ילדונת...?

יוֹאב

New member
היות ולאט לאט נהיה ביקוש...

אני מקפיץ את ההודעה הזו למעלה, למקרה שעוד אנשים ירצו להצטרף...ולענות על השאלון

mishmish19

New member
אני אענה על קטעים נבחרים..

1. השם שלי: טל 2. כינוי\ם: טל, טלי, טלוש, תותי, נזק, בלאיצ'יק 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: דה שליט - מוסיקה וצרפתית 5. איך היית רוצה להיקרא: טל 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: מיץ תפוחים 8. דאורדורנט\בושם: אנג'ל 9. שמפו וקונדישינר: מה שיש 10. האם שחית בעירום פעם: לא (אלא אם מחשיבים ג'קוזי..), אבל מאוד הייתי רוצה.. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק בסבבה של כולם 12. צבע מועדף: כחול-ירוק, כתום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שאני יודעת 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: הלוואי שהיה לי כלבלב חמוד ופרוותי 17. סרט מועדף: מאטריקס, שיקגו, צלילי המוסיקה, אמריקן ביוטי 18.מוזיקה בכללית: 60-70-80-90, ביטלס, קווין, קצת רוק ישראלי, קצת ג'אז 19. מכונית אידיאלית: מאזדה שנראית כמו "באט-מוביל".. לא זוכרת איזה דגם זה.. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "יש!", "אני רעבה.." 21. אוכל מועדף\ שנוא: אהוב: שניצל, גלידה, צ'יפס, אוכל איטלקי שנוא: כל מיני ירקות מאודים/מבושלים של אמא 23. חבר\ה לעתיד: לא יודעת 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן 25. היחסים עם ההורים : סבבה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אנגליה 27. ממתק מועדף: עוגיות שוקולד צ'יפס 28. נעליים מועדפות: סנדלים 29. שיר מועדף: עטור מצחך 30. אתר מועדף: תפוז, במה חדשה 31. ספורט מועדף (לצפייה): אם כבר - אז כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): לא יודעת.. אבל סתם ככה בספורט אני הכי אוהבת קפיצה לגובה.. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: כשאמא של חבר שלי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לחברה שלי 36. אוספים: מדבקות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא יודעת 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: האלכימאי/פאולו קואלו, 100 חורפים/מיכל שלו, ספרים של נעמי רגן 40. עיתון מועדף: אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: באפי קוטלת הערפדים, סקס והעיר הגדולה, כל מה שמצחיק אותי 42. כמה טיפים מהחיים: אהבה זה הדבר הכי שווה שאפשר לתת למישהו! 43. מועמד פוליטי: עזבו אותי מזה.. 44. מפלגה: מרצ 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל, אבל תמיד מגניב למצוא משהו בשבילך בתיבת דואר (כשזה לא חשבונות..) 47. זמר אהוב (אהם): אין 48. זמרת אהובה: אין 49. להקות: ביטלס, קווין, אחרית הימים.. כל מיני.. 50. סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אוהבת רוצה חמודה חרוצה 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים לי, מעשנים לי בפרצוף, עושים לי רע בלב 53. אתה שונא מקומות ש..: עושים לי רע בלב 54. אני אוהב/ת: לטוס.. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: חברה שלי 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ? 57. מה הכי מגעיל אותך: טחינה 58. מה את/ה הכי אוהב?: לאהוב, לשיר, לצייר, ולרקוד בדיסקוטק - להוציא אנרגיות.. 59. משפטים שלך לסיכום: רר.. אני לא מאמינה!! הצלחתי סוףסוף לכתוב את כל זה בלי ששום דבר יתפקשש!! ווהו!

רועִי

New member
הנה שלי

1. השם שלי: רועי 2. כינוי\ם: רועיקוש 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אמי"ת אלקטורניקה 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: זה של הפיצה מפיצה שתיים 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא 12. צבע מועדף: צהוב וכחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: כלבה 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: ישראלי וחסידי 19. מכונית אידיאלית: אוטו 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף: הכל 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: כפר שמריהו 27. ממתק מועדף: ביסלי גריל 28. נעליים מועדפות: caterpiler שעלו לי 500 שקל 29. שיר מועדף: 24 שעות / שלמה ארצי 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכר 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח (יש הרבה חופש) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: ידיעות אחורנות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: יצפאן 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: אפי איתם 44. מפלגה: מפד"ל 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: שמאלנים 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

יוֹאב

New member
אני לא מבין דבר אחד...

בסעיף 56 ציינת שאתה שונא אותי ושכמותי...אז למה בכל פעם שאני רק פותח את האייסיקיו אתה קופץ ושש לדבר איתי?? אני לא יודע אם זה מצחיק אותך, אבל אותי זה לא.

רועִי

New member
באמת למה אתה לא עונה

לי וזה בכלליות יכלתי לכתוב יואב לוי אבל רשמתי שמאלנים

וואייי כמה זמן לא הייתי פה! תורי...

*שם:טל *כינויים:טלטול, טלו'ש, Tal who is not (לא לעניין לפרט למה
) *ארץ לידה:ישראל
*בצפר ומסלול: דה-ל
, תיכון.. (בלעעעע) *איך היית רוצה להקרא:זואי (שם אמריקאי, אבל שווה) *תבלין מועדף:סוכר נחשב?.. וקינמון. *שתייה מועדפת:קולה וקפה *דאודורנט:Fa בושם:אולטרה וויולט *שמפו וקונדישינר: הוואי/ פינוק *שחייה בעירום:לא ולא
*האם אתה נהנה מלצחוק על אנשים: תלוי על מי, אבל בד"כ כן
*צבע מועדף:כחול *האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע:לא, אני ילדה טובה ותמימה
*חברות הכי טובות:יש כמה... אבל הרוב לא מרחובות *כרית אחת או שתיים:ברור ששתיים!! *חיות מחמד:חתולה בבית, אבל אני אישית מעדיפה כלבים
*סרט מועדף:"בילי אליוט" ו"ארין ברוקוביץ'" *מוזיקה בכלליות:רוק ישראלי
*מכונית אידיאלית: ארבע על ארבע.. *אוכל מועדף:בורקס אוכל שנוא:חצילים וירקות
*חבר לעתיד:... הלוואי... *האם אתה מחשיב את עצמך לסקסי:לא! *היחסים עם ההורים:אממממ... לא משהו... *העיר שבה הייתי רוצה לחיות:ניו יורק
*ממתק מועדף:קינדר בואנו *נעליים מועדפות:אול
*שיר מועדף:יש מלאאא.. אבל זה שעולה לי כרגע בראש זה לילות לבנים של אביב גפן (פשוט מ-ל-ך!!) *אתר מועדף:
*ספורט מועדף(צפייה):
*ספורט מועדף(למשחק):אין *הרגע הכי משפיל בחייך: מצונזר
*חג אהוב:פסח והחופש הגדול (לא יודעת מה איתכם, אבל בשבילי זה חג
) *אם היית לסבית למי היית עושה טובה:אני אפילו לא מדמיינת את עצמי לסבית *אוספים:כרטיסי קולנוע, דיסקים *הפחד הכי גדול שלך: מוות *תגיד מילה טובה: מילה טובה *ספר מועדף:'אישה יקרה' של יהונתן גפן *עיתון מועדף: "מעריב" ו"מעריב לנוער" *סדרת טלוויזיה מועדפת:מיי פירט סוני *כמה טיפים מהחיים: תנצלו כל רגע, ועל תעשנו סמים!! (לא מנסיון או משו..) *מועמד פוליטי:בין שרון למצנע הכוונה? אז כמובן שמצנע
*מפלגה:
מרצ ו-ב-ג-ד-ו-ל
אני בנוער מרצ
*מכתב דואר או אי-מייל: ברור שמכתב!! יותר אנושי.. *זמר אהוב:אביב גפן, מוקי, ועברי לידר (שולטים
)
*זמרת אהובה: אבריל לאבין *להקות:התעויוט, מוניקה סקס, המכשפות, שייגעצ *סרט מצוייר אהוב: "במבי" *לתאר את עצמך ב-4 מילים: בסך-הכל ילדה נחמדה..
*אני שונאת אנשים ש...:משקרים ושמועלים באמון שלי (רמז מאודדדדדד עבה למישהי פה בפורום
)
*אני שונאת מקומות ש...:יש בהם מורים וחיות אחרות... *אני אוהבת:לבלות, לצחוק, לדבר עם אנשים.. *אהבה אפלטונית:
*האנשים שאת הכי שונאת:היטלר ויגאל עמיר (יימח שמם) *מה הכי מגעיל אותך:ג'וקים ונחשים
*מה את הכי אוהבת: אנשים טובים!! *משפטים לסיכום: זה מרדים

למעלה