היות ולאט לאט נהיה ביקוש...

niminet

New member
זה ארוך....

1. נמרוד 2. נימרי, נימרוד-סאן, נימינט, נימרינט. 3. ישראל. 4. דה שליט ב'. אין עדיין מסלולים. 5. נמרוד. 6. פלפל. 7. ספרייט. 8. Speedstick Gel 9. כל פעם משהו אחר... 10. כן. זה היה כשהייתי בן שנתיים. 11. יאפ. אבל אחרי זה אני מרגיש רגשות אשם לשתי דקות. 12. עקוב. 13. כן. 14. גיל-עד, שגיא בר-חמא. 15. אחת. 16. קייסי הכלבה השמנה המתוקה שלי. 17. מבצע סבתא. בלי ספק. 18. רוק ישראלי, וראפ לועזי. 19. סובארו 1990... 20. תועבה! Yeah! כי זה בריא/טעים. 21. לזניה הכי שווה, ופלאפל קריטי. 23. לוידע, אבל זאת תהיה חברה. (דילגת על מספר...) 24. לא יודע. לא שאלתי אף אחת. 25. בעעע... רק אוכל ובוקר טוב. 26. עזה, לאס וגאס, נוואדה. 27. מארס.... 28. הנעליים הרוסיות מהשוק. 29. לבן בחלום שחור של איפה הילד כרגע. אני חולה על "בשמלה אדומה" של מופע הארנבות של ד"ר קספר. אני גם אוהב את Bitch Please II... הרבה שירים מועדפים. 30. www.goldmanland.com (אל תבזבזו זמן להכנס לשם עכשיו.) 31. בייסול/כדורסל. 32. סופטבול/דוקים. 33. למה שאני אספר לכם.... 34. החופש הגדול.... 35. תועבה! 36. אוסף אבנים ואוסף בולים מכיתה ד'. 37. שיתקע לי מסטיק בשער. 38. מילה טובה. 39. e=mc2, a biography of the world's most feamous equation 40. פלייבוי. 41. סדרה? שוטטות. תוכנית-ערב אדיר. 42. תהיה ציני. זה הפתרון לבאסה. כל דבר שאומרים לך אל תקח ברצינות רבה מדי, ובשום אופן אל תעלב. 43. מי שינצח. 44. מרץ. 45. פושר. 46. [email protected] 47. ברי סחרוף. 48. lil kim 49. מוניקה סקס, איפה הילד, מופע הארנבות של ד"ר קספר, NWA. 50. Beavis and Butthead, ובמיוחד הפרקים עם קורנהוליו. 51. דאחקן, מטאליסט, אפרו, לאמעשן. 52. שמספרים בדיחות גרועות, מתחנפים למורה ומקבלים 100 בספרות. (בלשון, מישהו ניסה להצחיק, ובשחבור כתב "חיזרים פלשו לוושינגטון, אבל בוש טס לחלל." זה היה אחרי גלי צחוקים ממשפטים יפים. הוא ציפה לצחוק אדיר, ולא לדממה שהשתררה אחרי שהוא קרא....) 53. שמכונים שירותי בצפר. 54. חתולים מסטולים. 55. לא יודע. אין לי שמץ מה זה. 56. יורי, סהר לוזר, ברוך מרזל. 57. השיניים של יורי קרצ'מסקי. 58. כמה פעמים אפשר לשאול? 59. אל תתאהב בפלאפל. אל תתאהב בשניצל. אל תתאהב בבפלה חלווה.

יוֹאב

New member
אני לא מאמין ../images/Emo70.gif

ראיתי גם את מבצע סבתא... ענאאאאאק

תיקון טעות לגבי שאלת הקולנוע אצלי

בשאלון, מבצע סבתא ו- מרס טורקי!!!!!!!!!!!!! שני ה' סרטים!!!!!!!!!

1. השם שלי:

2. כינוי\ם: לוינסון 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: דה שליט, מוזיקה/אמנות 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: מיץ תפוחים 8. דאורדורנט\בושם: הוגו בוס 9. שמפו וקונדישינר: נטורל פורמולה 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק בצחוק 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן, בצבא, אי מילוי הוראה. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: לצערי עדיין אין, דווקא הלילה חלמתי שיש לנו חתול 17. סרט מועדף: יש המון המון, מאד אהבתי את אמלי. 18.מוזיקה בכללית: בכללית זה אחד הדברים שאני הכי אוהב, יכול לשמוע כמעט הכול אבל ממש אוהב בעיקר רוק לסוגיו. 19. מכונית אידיאלית: לנד רובר דיפנדר 90 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אהלן 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף - של אמא, שנוא- דגים 23. חבר\ה לעתיד: ? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:תשאלו את האקסיות שלי. 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון 27. ממתק מועדף: במבה 28. נעליים מועדפות: הרים 29. שיר מועדף: נו באמת... 30. אתר מועדף: קונספציה 31. ספורט מועדף (לצפייה): כלום 32. הספורט המועדף (למשחק):עוד פחות 33. הרגע הכי משפיל בחייך:לא זוכר 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: רק אם הייתי לסבית 36. אוספים: גיטרות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: good omens 40. עיתון מועדף: קונטקט 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: כמעט כל מה שיש בביפ 42. כמה טיפים מהחיים: סקס 43. מועמד פוליטי: מצנע 44. מפלגה: העבודה אבל רק בגלל מצנע, כמעט כל השאר שם נבלות, בניסוח עדין. 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: תשובה 50. סרט מצוייר אהוב: שרק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: לא מתחשבים 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

בוא נאמר ש

*עוד* לא שחיתי בערום. יש עוד זמן. אגב, בשאלה זמר אהוב, אתה רשמת אהם, התכוונת לשלמה ארצי?

יוֹאב

New member
לא רשמתי אהם...

זה היה חלק מהשאלה. ככה העתקתי מהשאלון... אבל כן, אני אוהב לשמוע את שלמה ארצי.

רועִי

New member
בקשר לאוטו אתה צודק

לנד רובר דיפנדר זה הדבר (שהוא פרטי ולא של המשא"ז)

רועִי

New member
יש לנו במשמר האזרחי

לנד רובר דיפנדר זה חיית שטח אבל חבל שהמשטרה לא שומרת עליו בטח ראיתם אותו פעם זה הגי'פ האמיתי היחידי (פג'רו לא נחשב) שיש למשטרת רחובות

טוב ועכשיו תורי:

1. שרון 2. שרוניי, שרונוש 3. ישראל 4. קציר ב' כלכלה וחשבונאות 5. שרון הכי יפה לדעתי. 6. זעתר 7. דייאט קולה 8. הוגו דיפ רד לא יכולה בלעדייו! 9. פינוק 10. ברור שכן 11. תלוי על מי... 12. כחול. 13. העתקה נחשב??? 14. מה זה משנה גם ככה אתם לא מכירים אותם 15. אחת, אין פרטנר 16. כלב 17. שיקאגו...מומלץ בטירוף. 18. דאנס, טראנס, סאבלימינל והצל, הדג נחש, מוקי, מוניקה הסקסית 19. מרצדס באנצ' 20. וואלה, סבבה, מה המצב, טוב 21. מועדף: פיצה, על האש של אבא, ממולאים של אימא. שנוא: דגים עם שמן 22. אין לי תוכניות לגביי מישהו 23. לפעמים. 24. טובים מאוד, אימא היא החברה הכי טובה 25. פריז 26. שוקולד 27. נעליי ספורט סקצ'רס 28. מוניקה סקס- מכה אפורה 29. אתר לילה, לבילויים. 30. כדורגל 31. כדורגל 32. נעבור...עדיף לא להיזכר. 33. פסח- חופש ענקיייי 34. הייתי עושה טובה למירי בוהדנה 34. אין לי כאלה 36. שישנאו אותי ולא יירצו להתקרב אליי. 37. אממ...הכל דבש, החיים יפים ושווה לחיות. 38. ספר???? מי קורא???? 39. ידיעות אחרונות, קוראת כל יום. 40. וואי בלילה 41. מי שלא אוהב לא סובל, תהיו מאושרים כי חיים רק פעם בחיים 42. אין... 43. חום. 44. אימייל. 45. סאבלימינל 46. אין... 47. סאבלימינל והצל 48. היפה והיחפן 49. חמודה, יפה כנה ורגישה. 50. שמשפילים, שלא איכפת להם מאנשים אחרים. 51. עושים סלקצייה מי נכנס ומי לא. 52. את עצמי! 53. יואב.... 54. יש הרבה הרשימה ארוכה... 55. מגעיל אותי...אנשים שאיכפת להם מעצמם. סוציומטיים. 56. אוהבת לבלות, לעשות חיים. 57. היה ארוך אבל שווה.

dominogrose

New member
עכשיו תורי!!!!! ../images/Emo8.gif

לא הייתי פה כמה ימים... לא היה לי מחשב....
מה המצב אנשושים ואנשושיות
1.סיון
2.סיוני, סיונו'ש, סיוו'ש, סיוי וכו' וכו'... או כמו שחבר שלי קורא לי -בוב"ק- שזה ראשי תיבות של בובה קטנה... חחחחחחחחח... 3.ישראל וברחובות כמובן
4.דה שליט 5.ממממ... שאלה קשה... 6.קינמון 7.קולה קולה וקולה 8.TOMMY GIRL 9.PANTEN PRO-V 10.לא... לצערי.. חחחחחח 11.אני ניהנית לצחוק -עם- אנשים 12.תכלת 13.לא 14.הידיד הכי טוב שלי שגם גר ברחובות והכרתי אותו באינטרנט באיי סי קיו...
15.אחת.... 16.כלב כלב כלב ורק כלב... אבל אין לי...
17."מה נשים רוצות" שאני תמיד מנסה לראות אבל לא יוצא לי 18.M T V 19.האוטו שלי
20."רות עבור" -מה לעשות... זה העבודה שלי...
21.אוכל מועדף: סלט! ו... בלינצ'ס. אוכל שנוא: פיטריות!!! 23.הא? 24.כשאני במצב רוח לזה.... 25.יחסים.... אני מתייחסת אליהם, הם מתיחסים אליי... אתם יודעים, יחסים כאלה.. חחחחחחח... אני יותר קרובה לאבא שלי 26.רק בישראל
27.עוגיות משהו משהו 28.נעלי בית.... חחחחחח 29.S M S 30.הוטמייל... אני אוהבת לקבל אימיילים!!! 31.כדורסל 32.שחייה 33.לא עולה לי בראש כרגע... 34.פורים! 35.המוח שלי נשרף מלחשוב.... 36.מחזיקי מפתחות 37.שהמלחמה תתחיל דווקא שאני צריכה לנסוע לאילת (באפריל...) ואז מהצבא לא יתנו לי לצאת...
38."מילה טובה" 39.ספר בדיחות, או סיפורים דימיוניים 40.ידיעות אחרונות 41.חברים 42.תפסיקו לעצבן את בני/בנות הזוג שלכם
43.רק שרון יביא שלום 44.מחל 45.פושר... חחחחחחחח 46.תלוי ממי... אבל אני מעדיפה בדואר 47."שלמה ארצי" חחחחחחחח... הבאמת שפחות... אני כרגע מכורה לסאבלימינל והצל... 48.סאבלימינלית...
49.להקת סאב 50.המומינים 51.הנה אני בארבע מילים <--------------- 52.משקרים 53.נסגרים מוקדם 54.אני אוהבת את חבר שלי 55.אפלטון...?
56.אין 57.כרגע... אין משהו... 58.לישון
59."החיים קצרים, אל תעשו אותם עוד יותר קצרים" ועייפת אותי עם המיליון שאלות...
אבל לא נורא
נחמד ומעניין...

למעלה