היחס בין המוזמנים למו"ר למתקבלים

morancho1

New member
יאני יקר:

אין לך שום זכות לדבר אל מנהלת הפורום בצורה כזאת. אני בכלל חושבת שהיא מאוווד ליברלית איתך,יותר ממה שאתה ראוי בשלב הזה. תראה כמה צרות אתה מעורר פה בפורום,ואיזה תגובות לא ענייניות יש לך. הרבה אנשים פה מרגישים שלא בנוח עם תגובותיך, וככל שהזמן עובר אתה רק מספיק לעצבן את יותר ויותר אנשים. אולי במקום לחשוב שכל העולם לא בסדר תסתכל קצת על ההתנהגות ועל הגישה האישית שלך. יום נעים לך, ומקווה שאני לא אפגוש אותך בעוד ויכוח טפשי שהתחיל בגלל שתקפת פה מישהו.

Y a n i B

New member
שזה כמובן בדיוק מה שמשטרים

עם צנזורה טענו במאה שעברה. לא שזה מפריע לך.

דווקא דעתי כדעתך בעניין המו"ר,

אבל אין צורך לקחת דברים כ"כ אישית. אושרית באמת אחת המנהלות היותר רגועות בתפוז, ובפורומים אחרים חוסמים ומוחקים ישר (צנזורה לדבריך) מבלי כלל להזהיר ולהעיר. כל שנדבקשת היה לשנות את הנימה ולא את התוכן, וזו אינה צנזורה. לא חבל להוציא כ"כ הרבה אנרגיה על דיונים ווירטואליים?

Y a n i B

New member
אושרית מקסימה

אבל היא ושאר הפורום הזה, לצערי, לא קולטים את העניין העקרוני שאני מדבר עליו. בקשה לשנות את הנימה בפורום פתוח מגוחכת - אין שום הצדקה שמישהו ישנה את הנימה שלו. וכן, מאוד חבל להוציא כ"כ הרבה אנרגיה. על זה אני מסכים.

morancho1

New member
ברור שלא מפריע לי.

כי אני רודנית. באמת, אני אפילו מכריחה את כולם להשתחוות עבורי...
ועכשיו ברצינות, אני חושבת שיש לך תסביך משטרים אפלים..אולי לקחת יותר מדי קשה את החלק של משטרים טוטאליטריים בלימודי ההיסטוריה בתיכון.

johngalt2

New member
תראה, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה.

אף אחד לא מטיף לך מוסר. אבל אני מציע לך שתחזור ותקרא את ההודעות שלך, ותראה שאתה נוטה לתקוף אנשים בלי שום סיבה, ואז כשהם מעירים לך על זה (גם בצורה הכי יפה שאפשר, כמו nightriders, למשל), אתה פשוט טוען שהם יורדים לפסים אישיים... אתה יכול להתנהג איך שאתה רוצה, אבל אל תשכח שאתה אורח בפורום עם נורמות התנהגות מסויימות, אז אם אתה רוצה להשתתף, כדאי שתכבד אותן - ובטח ובטח אם מנהלת הפורום מעירה לך על כך. ועוד משהו - אני באמת מציע לך לא לבוא למו"ר או לכל מבדק אישיות שלא יהיה שתעבור בחיים שלך עם גישה כזו, כי זה ממש לא יפעל לטובתך.

Y a n i B

New member
זה מאוד פשוט:

אם מישהו מגיב על הדרך שבה אני מגיב, הוא לא מעניין אותי. בשביל זה יש פורומים לספרות \ שירה וכו'. כאן אמורים להגיב באופן ענייני, בהתאם לטענות שהועלו.

mitzipitzi1

New member
כאן "אמורים"?? אוקי, אז אתה אמור

להתייחס בכבוד. את הכללים שאתה מכתיב לנו אף אחד לא חייב לקיים, אבל לדבר בצורה מכובדת, אתה חייב בכפוף לתקנון הפורום. אף אחד לא יגיב לך באופן ענייני אם אתה מדבר בצורה בוטה. ותאמין לי, גם לי מעניין את הזרת הגישה שלך וכמה זה יעזור/יפריע לך בחיים. אבל תשמור אותה מחוץ לפורום, נקודה.

Y a n i B

New member
אני אכוון אותך:

מה זה בדיוק "להתייחס בכבוד"? מתי קובעים שבנאדם לא "התייחס בכבוד"? מי בכלל רשאי "לקבוע" את זה?

mitzipitzi1

New member
אף אחד לא חייב להוכיח לך כלום

אומרים לך שההתנהגות שלך חסרת כבוד, אז אתה משנה את זה, או הולך לדבר ככה עם מישהו שמסכים לכך. אני לא צריכה להכתיב לך מהם הכללים של התנהגות נאותה. את זה מי שחינך אותך היה צריך לעשות. ועצם העובדה שאינך יודע מהן ההגדרות לכך, מוכיחה את רמת תרבות הדיבור שלך, וזו מורידה את הסיכויים שלך במו"ר, ומגדילה את הסיכויים של ההודעות שלך להימחק, בלי קשר לצנזורה, כי על מנהלת הפורום לשמור על סביבה נעימה לחברי הפורום, ואתה מעכיר את האוירה. אתה לא חייב להיות פה, אבל אם אתה רוצה, תתנהג בהתאם.

Y a n i B

New member
תדעי לך

שמאוד נעלבתי בשל העובדה שבחרת לפנות להעלבות אישיות בסגנון: "ההתנהגות שלך חסרת כבוד" "את זה מי שחינך אותך היה צריך לעשות" "...מוכיחה את רמת הדיבור שלך" אני ממש שוקל להשתלט על הפורום עם מנהל משלי ולצנזר כמה חבר'ה כאן שההודעות שלהן לא מוצאות חן בעיני. הקריטריון שלפיו נצנזר? בדיוק כמוכם - לפי מי שבא לי, לפי מי שהטענות שלו לא מסתדרות עם שלי. וכמובן, השורה המגוחכת שלך (ועוד פעם כשאני כותב את זה, אני מתייחס לדברים שנאמרו, לא לבנאדם עצמו): "...מגדילה את הסיכויים של ההודעות שלך להימחק, בלי קשר לצנזורה, כי על מנהלת הפורום לשמור על סביבה נעימה לחברי הפורום". כמובן שזה בדיוק מה שאמרו פאשיסטים \ נאצים \ קומוניסטים, ועם כמה שאת תוספת מעצמך, ככל הנראה, ליברלית וכו', בעניין הזה ההתנהגות שלך בעייתית מאוד.

mitzipitzi1

New member
לא אני כתבתי את החוקים

אלא תפוז. יש בעיות - תפנה אליהם.אולי תגיד להם שההתנהגות שלהם בעייתית. ואם בעינך נאציזם (!!) הוא לרצות אוירה נעימה, אז יש גם כמה הגדרות בעייתיות בלקסיקון שלך.

Y a n i B

New member
ואת כמובן מעוותת את דברי

לא טענתי שזה, כשלעצמו, נאציזם. טענתי שנאצים, *בין השאר*, עשו אותו דבר.

Y a n i B

New member
קצת לוגיקה:

טענתי שזה *אחד* מהמרכיבים של משטר נאצי. לא קראתי לאף אחד פה בפורום נאצי, ח"ו, אבל רק בור יכחיש שבנאציזם לא היו גילויי צנזורה. אז למה את מכחישה את זה?

בחייאת

יאני, היה לי היום יומולדת, אולי בתור מתנה בשבילי תפסיק להתנצח על שטויות? אמרו לך שאתה מתנסח בצורה לא הכי נעימה, ולא פעם אחת. קבל את זה ותשתדל יותר בעתיד, זה הכל. זה רק יעשה לך טוב. (ולנו, שנמצאים בפורום הזה ומעדיפים שתהיה בו אווירה נעימה)

nightriders

New member
ממליץ לך לקרוא את ההודעות שלך

גם כאן וגם בשרשור בנוגע ליום הפתוח בעברית. הזעם שלך נוטף משם. אז אני מבין את התסכול אבל אפשר להביע את הדברים גם בדרך יותר נאותה. האמן לי שאני לא מחסידי מו"ר. ייתכן מאוד שאני קרוב לדעה שלך. אבל אין צורך להתרעם, ובטח לא לחלק לי הוראות בנוגע לביצוע חישובים כאלה או אחרים. את השירות הצבאי שלי סיימתי מזמן
ואם היית מכיר אותי קצת יותר היית יודע שאני לא מרחם על אף אחד. מי יתן ותזכה להתקבל למרות כל המשוכות ויגיע היום בו תצחק על ההודעות שכתבת. המון הצלחה!

Y a n i B

New member
אני גם ממליץ לך לקרוא את ההודעות

שכתבתי, גם בשרשור ההוא וגם בנוכחי, ע"מ שתוכל, סוף סוף, להתרכז בטענות, ולא בשטויות שמסביב. תודה על האיחולים, ובהצלחה גם לך.

lernery

New member
יאני אתה צודק

אבל אין מה לעשות, יש הרבה אנשים בעולם שלא מספיק חכמים בשביל להתייחס לתוכן ולא לנימה, ומבלבלים בין התקפה על דעותיהם לבין התקפה אישית עליהם. "מרבה דעת יוסיף מכאוב". בדיוק השבת חשבתי על זה שיש הרבה אנשים ליברלים כאן שהליברליות שלהם מתבטאת בזה שאסור שמישהוא יביע דעה בצורה נחרצת או תקיפה או ישפוט אדם אחר. הדת שלהם היא דת האי-הבעת-דעה-נחרצת, אבל לגבי זה - יש להם דעה נחרצת מאוד והם לא מהססים לתקוף אנשים אחרים. מוזר משהו, לא חושב? הם לא שופטים אנשים אבל אם אתה שופט אנשים אחרים, כן ישפטו אותך - ורק על זה. לא על השיפוט שלך האם הוא פסול או לא. אני חושב שאתה אכן מתנסח בצורה תקיפה, אך לא תוקפנית, וחבל שאנשים לא מבינים את זה. חוץ מזה, מילה של ביקורת - לפעמים אתה נטפל לקטנות, שלא בטובתך. אבל אין שום פסול בזה, זה סתם לא כדאי

למעלה