היחס בין המוזמנים למו"ר למתקבלים

Y a n i B

New member
לכבוד הוא לי שאתה מגיב לדברי

קראתי ואני מסכים עם הכל - ולהפתעתם של המתנגחים בי - אני מסכים גם עם השורות האחרונות שלך. אני אאמץ את הביקורת הזו.
לך. (תראה איזה טאץ' יש לך לרנר, אפילו הוספתי אייקון)

E L E A N O R

New member
ליוסי

אין לי ממש כוח ורצון למנות טעויותיך אחת לאחת מיכוון שהן רבות ושנית,בגלל שאני חושבת שהסיכוי שהן לא יפלו על אוזניים ערלות שואף בקירוב לאפס. רק שים לב לנימה בה התנסחת בתגובתך האחרונה:"כנראה שיש הרבה אנשים בעולם שהם לא מספק חכמים..." לא מספיק חכמים הא יוסי? ומי שמך לקבוע מי חכם ומי לא? וגם אם נדמה לך שכך הוא המצב,איזו חוצפה,איזו עזות מצח דרושה מצידך להצהיר על כך ללא כחל וסרק? אוכל להעיד על עצמי שאני כן יודעת להפריד בין נימה לתוכן אך לא תמיד אני מעוניינת להפריד.כאשר הנימה מזלזלת,זחוחה ויהירה כשלך,התוכן כלל אינו מעניין אותי ומיצידי שיהיו אלה פנינות חוכמה אמיתיות. איני אכבד אותך בהתיחסות לתוכן שלך אם לא תכבד אותי בנימה ראויה. לצערי,הזלזול נודף מרוב הערותיך שאינן קשורות לתכנים לימודיים פרופר. משפטים כמו "לכי לשנת שירות" ,"אנשים לא חכמים" ,"אזהרה-הפורום הנ"ל (לימודי רפואה) מכיל בעיקר הודעות כמו-איך להתקבל לרפואה ומה המכון הפסיכומטרי הכי טוב" מיטיב אתה לתבל את תגובותיך בפסוקים,פתגמים,מדרשים,ושיעורים בהיסטוריה. לדעתי,בישיבה שלך ,פסחו איתך על השיעור החשוב ביותר והוא בנוגע לתשובה לשאלה - מהי התורה על רגל אחת? "ואהבת לרעך כמוך ואידך זיל גמור" ואם מידה זו מעט גדולה עליך יוסי,אז לפחות השתדל בזו "מה ששנוא עליך,על תעשה לחבריך" אלינור

Y a n i B

New member
הציטוט שלך מקורו ברמאים

שמספרים לך את האמת, אבל לא את *כל* האמת אלא רק חלקים מהאמת. הציטוט הנכון הוא: "ואהבת לרעך כמוך, אני ה'" אם מעניין אותך מה המשמעות של התוספת שכרגע נחשפה לפניך, תשאלי אותי, ואני אף מוכן להסתכן ולומר שגם יוסי יואיל להסביר לך את ההבדל. מה שאת כן צריכה לעשות זה בדיוק למנות את טעויותיו (?!) של יוסי, ע"מ שהדיון יהיה ענייני, ולא ח"ו אישי. אגב, יוסי לא עשה שום רע בכך שאמר שהאנשים האלה לא חכמים, מהסיבות הבאות: א. יוסי לא מצנזר אנשים שהוא חושב שהם טיפשים, הוא פשוט אומר זאת. לטינית וחבריה כן. ב. יוסי מגיב לטיעונים. את מוזמנת לנהוג כמו יוסי.

loxias

New member
לא מתחשק לי להיכנס לריב כאן

אבל בכל זאת כמה הערות 1. YANY, זה רק אני, או שהתגובה היחידה שאהבת כאן (ואפילו הוספת בשבילה כאן תמונות), היא זאת שהיללה אותך וטענה שאחרים הם טיפשים? 2. עוד שאלה לYANY, ואני מדבר ברצינות, בצעירותך, אנשים תמיד התייחסו אליך כאל גאון קטן שחייבים לשמוע כל מה שהוא אומר? (מצד ההורים, החברים וכו'). 3. חלק בלתי נפרד מהדיון הוא צורת ההתבטאות. לדוגמא, אם הייתי אומר "יאני, אני חושב שצריך כן להכניס את המקרים השוליים בכל זאת, כי בלה בלה, ולכן כדאי שכן תעשה את זה", היית אולי מקבל את הצעתי טוב יותר, מאם הייתי אומר "יאני, אני אידיוט. סליחה, אתה פשוט מטומום שלא מבין כלום בסטטיסטיקה. עכשיו תהיה ילד טוב, ותכניס את המקרים השוליים. ואם אתה לא מבין אותי, כי אתה לא מספיק חכם להתייחס לזה." בכוונה הקצנתי. 4. אם לכולכם זה באמת כל כך מפריע תוכלו לא להתייחס אליו או למחוק. לפתח כאן וויכוח כל כך ארוך, שלכולכם ברור שהוא עקר, כי אף אחד אינו מעוניין לשמוע את האחר, אלא רק להשמיע את מה שיש לו, הוא די בזבוז זמן. 5. צינזורה היא לפעמים טובה.

loxias

New member
תיקונים ../images/Emo122.gif

"אתה אידיוט. סליחה אתה פשוט מטומטם...".

בואו נירגע כולנו

ונפסיק להגיב לשרשור הזה ולהזין את הויכוח העקר שנוצר כאן. אני מבקשת לא לשרשר לכאן יותר תגובות. כל הודעה נוספת בשרשור הזה תימחק.

למעלה