תוספות... (בתגובה לטורי)
(תגובה לטורי, אבל בעצם מיועד לכולם..) >>>יש לכל דבר שני פנים, ה"טוב" וה"רע". כשאני [או אמירה, אם כבר הזכרת אותה] בוחרת להאמין באלים "טובים", של "אור ואהבה", זה לא אומר שאני מכחישה או שוכחת את החלק ה"רע" בהם, זה רק אומר שאני בוחרת להתרכז בצד החיובי שלהם, של דברים, מתוך אמונה שכך אגיע ל"טוב" הסופי. זה לא שאני לא רואה את החושך והרוע, אבל מתוך ניסיון חיים למדתי שלהתמקד בהם לא יביא אותי לשום מקום טוב, לא יביא אותי לשום התפתחות שהיא.<<< טוב מאוד! אני לא חושב שאת צריכה להתרכז בצד הרע של האלים. מספיק שאת מודעת שהצד הרע קיים, ואני מקווה שאת לא מופתעת אם את נתקלת בו. אני לא מכיר שום אל או אלה שהם "אלים טובים של אור ואהבה" - לכל אל יש שני פנים שאנחנו הדבקנו לו: פן אחד טוב ואחד רע, וביניהם יש קשת שלמה של פנים שונות. אני בטוח שהאלים לא חושבים על עצמם בצורה שכזו - הם עושים תמיד את מה שנראה להם נכון, גם אם לנו זה נראה קטנוני, טיפשי, אכזרי או כיפי. אני אישית כן אוהב להתעסק לפעמים גם בצד "הרע", זה עוזר לי לנסות להבין טוב יותר את האלים ואת דרכם. התפתחות רוחנית היא לא נתיב אחד, ואני לא חושב שיש לה מטרה סופית שמשותפת לכולנו, ולכן אני חושב שכל אחד יכול ללכת בדרך מעט שונה ולהגיע למקומות ותובנות שונים. גם אם מה שאלון אומר נשמע לך (ולאחרים) לא נכון \ לא הגיוני \ בלתי מתקבל על הדעת, אני מקווה שלפחות ניסית להבין מה עומד מאחורי זה ושקלת את כל העיניין. כמובן שאז את יכולה לא לקבל את זה, אבל בשום פנים לא צריך לפסול את זה על הסף.