כן - אנחנו יכולים לדבר במסנג'ר
P python 4 New member 26/1/04 #20 מה איתו באמת? פעם אחרונה שראינו אותו הוא תהה על קנקנה של וויט ואז נמוג לו מהשטח.
P python 4 New member 26/1/04 #23 'עזב' זה אנדרסטייטמנט.. הוא שיחק כמה, שני פרקים? שזה בדיוק חמש דקות הרמוני לפי המחקר המדעי של באו. איך הספקת להתאהב בו בזמן כזה קצר?
'עזב' זה אנדרסטייטמנט.. הוא שיחק כמה, שני פרקים? שזה בדיוק חמש דקות הרמוני לפי המחקר המדעי של באו. איך הספקת להתאהב בו בזמן כזה קצר?
L LauraLF New member 26/1/04 #27 פייטון ממי אם אתה רוצה תמונות של מולי יש לי דיי הרבה אני יכולה לשלוח לך. ושמתי גם כמה שהיה לי כוח בגלריה
פייטון ממי אם אתה רוצה תמונות של מולי יש לי דיי הרבה אני יכולה לשלוח לך. ושמתי גם כמה שהיה לי כוח בגלריה
צ צהובון 1 ויחיד New member 27/1/04 #50 היי גם אני אצרף אותך. סתם ככה. יש לי אותך באייסי, (לא שאני מדבר איתך כל כך ) אבל שיהיה. ובמילא אני מרענן את המסנג'ר, מוחק, חוסם ושאר ירקות.
היי גם אני אצרף אותך. סתם ככה. יש לי אותך באייסי, (לא שאני מדבר איתך כל כך ) אבל שיהיה. ובמילא אני מרענן את המסנג'ר, מוחק, חוסם ושאר ירקות.
M moran14h New member 26/1/04 #29 פייטון../images/Emo7.gif נטשטת אותנו? עברת לחיות בעולם מגעיל מלא צ'ריטי? נטשת את קיי????. אתה אבוד פייטון.. ברגע שנכסנים..אי אפשר לצאת!
פייטון../images/Emo7.gif נטשטת אותנו? עברת לחיות בעולם מגעיל מלא צ'ריטי? נטשת את קיי????. אתה אבוד פייטון.. ברגע שנכסנים..אי אפשר לצאת!
P python 4 New member 27/1/04 #49 נפלתי חזק...../images/Emo7.gif תעזרו לי, אנשים טובים... אני לא יכול להפסיק...
B Bow Wow2004 New member 27/1/04 #52 אתה לא צריך להתנצל אני אוהב גם את קיי וגם את צ'ריטי - זה הולך ביחד, עסקת חבילה. צ'ריקיי או קייריטי - אתה תחליט.
אתה לא צריך להתנצל אני אוהב גם את קיי וגם את צ'ריטי - זה הולך ביחד, עסקת חבילה. צ'ריקיי או קייריטי - אתה תחליט.
B Bow Wow2004 New member 27/1/04 #55 בכל אופן, אנשים צכים להפנים שזה קיי נגד שרידן לא קיי נגד צ'ריטי. בעוד ששרידן היא בלונדינית מטומטמת וטיפשה, צ'ריטי היא בלונדינית מטומטמת וטיפשה אבל עם כוחות מיוחדים וזה מה שעושה את ההבדל.
בכל אופן, אנשים צכים להפנים שזה קיי נגד שרידן לא קיי נגד צ'ריטי. בעוד ששרידן היא בלונדינית מטומטמת וטיפשה, צ'ריטי היא בלונדינית מטומטמת וטיפשה אבל עם כוחות מיוחדים וזה מה שעושה את ההבדל.