17 זה כבר חוקי, לא?
M moran14h New member 28/1/04 #69 את האמת שלא חח למדתי על זה לא מזמן בבצפר.. מסתבר שעל בעילת קטינה (במקרה הזה צ'ריטי שהיא בת 17) תקבל הרבה שנות מאסר! תחשוב לפני שתבצע! מקווה שעזרתי לך לראות את האור..
את האמת שלא חח למדתי על זה לא מזמן בבצפר.. מסתבר שעל בעילת קטינה (במקרה הזה צ'ריטי שהיא בת 17) תקבל הרבה שנות מאסר! תחשוב לפני שתבצע! מקווה שעזרתי לך לראות את האור..
B backstreet girl New member 28/1/04 #72 ראיתי תשוקות רק מפרק 59אז.... הספקתי לראות אותו רק איזה פרק 1 אולי 2 פעמים...(ביום..חחחח...סתם). מה היה תפקידו בתשוקות?
ראיתי תשוקות רק מפרק 59אז.... הספקתי לראות אותו רק איזה פרק 1 אולי 2 פעמים...(ביום..חחחח...סתם). מה היה תפקידו בתשוקות?
A AsHtOn GiRl 3 New member 26/1/04 #35 חחחח נכון../images/Emo9.gif אני לא זוכרת אפילו פעם אחת שאמרתי למישהו ברוכה הבאה
B backstreet girl New member 27/1/04 #64 נא לא לקלל את הדמות האהובה עליי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ת תמיד מישהי New member 26/1/04 #40 צהובוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה שלומך הצטרפת לפורמינו אז ברוך הבא |בלון
צהובוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה שלומך הצטרפת לפורמינו אז ברוך הבא |בלון
צ צהובון 1 ויחיד New member 26/1/04 #42 היי אני כאן מההתחלה לא שמת אליי? לקחתי ל- טוב האמת שאני כאן יותר בתור אורח, אני לא כותב הרבה כי אני לא רואה קבוע "תשוקות", מה גם שבפורום הזה יש כמה אנשים שצריכים ( )
היי אני כאן מההתחלה לא שמת אליי? לקחתי ל- טוב האמת שאני כאן יותר בתור אורח, אני לא כותב הרבה כי אני לא רואה קבוע "תשוקות", מה גם שבפורום הזה יש כמה אנשים שצריכים ( )
ת תמיד מישהי New member 26/1/04 #44 חחחחח נכון../images/Emo70.gif אבל לא שמתי כי לא כתבת הרבה.. אז אתה סולח
צ צהובון 1 ויחיד New member 26/1/04 #45 מממ... תני לי לחשוב על זה כמה ימים ואני אודיע לך נו וודאי, אני טיפוס סלחן. אני סולח לכ-ו-ל-ם!
P python 4 New member 27/1/04 #51 גם לי? אני מבין שחזרת מאישפוז במחלקת הפרסום. מה ניש? מה שלום.. נו, איך קוראים לה.. נורה? (חיחיחי)
צ צהובון 1 ויחיד New member 27/1/04 #56 על מה לסלוח? מה שרשמת במשוב? ביי דה וואי האן, לקחת כבר את הויאגרה? גרייס מחכה לך!