הייי [קליפים גוטים]...

הייי [קליפים גוטים]...

בזמן האחרון שוב צצה האופנה הגוטית למיין סטרים למשל כל מיני קליפים חדשים שבהם רואים לבוש שחור ושמלות תחרה וכו... בקליפים הבגדים והאביזרים ממש יפים [ממליצה לצפות] למשל הקליפ: Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes ועוד אחד ישראלי שרון רוטר-נעים [שהוא פחות גוטי ..אבל גם אפל כזה] הייתה תקופה שבקסטרו מכרו אופנה גוטית עם נגיעות של פאנק אופנה רוקיסטית כזאת מעורבת בכל מיני סיגנונות עוד מעט אפנה גוטית כבר לא תיהיה כזאת אלטרנטיבית

akane

New member
לא חושבת שזה יהפוך למיינסטרים

מהסיבה היחידה שרוב האנשים לא אוהבים ללכת בסגנון אפל עם ניטים ושילוב צבעים נוראי בכוונה. אולי יהיה לזה יותר לגיטימציה - "זה לא רק אני לובשת את זה"...ולדעתי זה כבר קיים כבר עכשיו- לא היה לי סיבוב אחד בקניון בלי לראות איזו בחורה אחת לפחות מלאה בניטים ולבוש שחור...או סגנון גותי או מוזר. זה תלוי בבן אדם. בהעדות אישיות. וכן גם באופנה. קחו לדוגמא את עיניין אווריל לווין- לראות פעקצות שלפני שנה היו יורדות על אולסטאר ואומרות שזה מכוער- פתאום קונות זוג ומפוצצות את העיניים בעפרון שחור @_@ צביעות... תמיד יהיו את הוואנאבי שישנו את עורן לפי האופנה הנוכחית. ויהיו כאלה שפשוט אוהבים סגנון מסויים. *הנ"ל נאמר בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים*

נכון!!!

אני מורידה את הקליפים האלה P: למשל הלנה... עם הבלרינה הזאת. גם של כריסטינה אגילרה. המפפפפפפפ גם של הוויט סטריפס! וגם יש אחד של בלינק 182, שכחתי את קוראים לשיר.

בדיוק עמדתי להגיד על הלנה../images/Emo99.gif

זה אולי הקליפ האהוב עליי מכל הקליפים שראיתי. אולי זה בגלל שג'רארד פשוט יפה שם ברמות עצומות אבל גם בגלל הקליפ עצמו *או שלא:O?*... אבל נכון ג'רארד יפהפה כ"כ שם??
נכון הוא יפהפה פשוט בכללי?
XDDD טוב זה לא פורום MCR אז אני לא אפתח דיון על זה... מישהו צריך לפתוח פורום MCR!!!! הא!!! רונה xxx

אל תדאגי! עוד יפתחוו

אבל יש לו נמשים
אני לא אוהבת נמשים :X בכל מקרה אני אהבתי את הקליפ רק בגלל הבלרינה
תמיד אהבתי בלט בשילוב גותי או משו ^_^

TarwenR

New member
הקליפ כל כך יפה ../images/Emo99.gif

וג'ראד
זה נורא יפה כל הקטע הזה עם הריקודים שם

TarwenR

New member
האמת שמדי לא מזמן

ואני ממש אוהבת :] שמעתי את אורליה מדברת עליהם הרבה והחלטתי להוריד את הלנה והתאהבתי ואז הורדתי את כל האלבום ועוד יותר התאהבתי ואז את הקליפים והכל

smady by

New member
מסרי גם לי אם כך...

כי גם אני שומעת אותם (ואוהבת)..
אוו! עכשיו יהיה לי מוסיקה שהיא לא פאור לדבר עליה במפגשים ואנשים לא יצחקו עליי! (כי גם נדיר שומעת! ונדיר היא נדיר! והיא חמודה!
)

smady by

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

את יותר
(להזכירך- את נסיכה..
)

למעלה