הייי [קליפים גוטים]...

Silent tears

New member
גמאני! ../images/Emo45.gif

נימו זה השיר הכי מדהים שלהם.

¥EleVatioN¥

New member
nemo זה שיר כל כך טוב!../images/Emo129.gif

וגם הקליפ של MCR אהבתי ביותר, ולא רק את הבלרינה, הכל בכללי יפה שם. ויש גם את הקיטי האלהף להקת מטאל של בנות וזה
ראיתי קליפ אחד שלהן, לא הכי גותי למרות המראה שלהן והמוזיקה בערך

../images/Emo99.gifברוררררר

אלה קליפים הכי הכי ומה קלי קוראסון הזאת?? סתם פאקצה וואנבי

L 0 L

New member
היא באמת וונאבי

אבל השמלה השחורה שלה בקליפ ממש יפה

¥EleVatioN¥

New member
לדעתי היא דווקא לא../images/Emo129.gif

אבריל לוין היא פוזרית אולי אבל קלי הזו נראת לי סבבה דווקא

Blade Of Fire

New member
אם כבר גות' מטאל

ואם כבר וויד'ין אז-MOTHER EARTH עם השימלה האדומה היפיפיה שלה או EPICA בקליפ שך PHANTOM AGONY בכנסייה... מדהיייייייים

Silent tears

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לדעתי זה השיר הכי יפה שלהם. לא הפסקתי לחרוש עליו איזה חודשיים

Blade Of Fire

New member
בעיקרון

אל תשכחו שיש זרמים שלמים ששייכים לגות' ובמיוחד הגות' מטאל. המטאליסטים ה"טרו" יגידו שהגות' מטאל הוא מיינסטרימי אבל זה ממש לא נכון. בכל הקליפים של הגות' מטאל ניצבת לה הסולנית עם מחוך או שמלת קטיפה או כל בגד גותי אחר. מבחינת ישראלי... יצא לראות לא מזמן קליפ של מטרופולין שהתחלה אני חשתבי לעצמי-מה? להקת גותת' רוק ישראלית? ואז הבנתי שזה מטרופולין והתאכזבתי לחלוטין. או למשל אפרת גוש מתלבשת גותי (אם אני זוכר נכון) בקליפים שלה. בעיקרון יש מלא מוזיקה ישראלית שמדברת עד דיכאון והבגדים האלו מאוד מתחברים לנושאים ובמיוחד כשיש סולנית ולא סולן בלהקה (דוגמאת מטרופולין ואפרת גוש).

GoddessKitty

New member
כמה דברים

דבר ראשון, כל מה שנחשב כמטאל "גותי" הוא לא ממש גותי. טריסטניה, למשל, לא עושים שום דבר גותי, אבל כל מי שלא ממש מבין במטאל ושומע מה שפופולרי מיד יכריז עליהם כעל גותיים. ולמה? כי יש להם קטעים של אופרה. אז מה? גם לת'ריון יש קטעים של אופרה ואף אחד לא אומר שהם גותים. מטאל גותי זה מטאל עם השפעות אלקטרוניות. למשל, type o negative. זה שיש ללהקה סולנית בחורה שגם יודעת להתלבש לא ממש אומר שהיא גותית. אחרת גם תחשבו ש-symphony x זה גותי.. או סינרג'י.. האם מטאל גותי ממוסחר? לא ממש. יש מטאל גותי גרוע, אבל לא ממוסחר, ולו רק כי אין ממש להקת מטאל גותי מצליחה מספיק כדי להתמסחר. הבעיה היא שיש אנשים בעולם הזה שחושבים שמטאל גותי זה אבריל לאבין ואבנאסנס. בקיצור, מה שהסולנית לובשת לא מגדיר את סוג המוזיקה! ואני מרחמת על מי שבוחר מוזיקה לפי המחוך של הסולנית.

ToryMaster

New member
אבריל לאבין זה לא מטאל נקודה

הגברת היא משהו על הגבול בין פופ לרוק קל.

אוי.. זה כל כך לא נכון. :/

למוזיקה גותית יש הרבה סוגים, טייפ או נגטיב זה אינדסטריאל עם נטייה מוזרה לדום. טריסטינה זה כן גותי. אבריל זה וואנבי פאנק ואוונסנס זה נו מטאל וואנבי גות. שירה אופראית לסולנית זה אחד המאפיינים של המטאל הגותיף מה לעשות. :/ סימפוני איקס זה פרוג פאוור.

Blade Of Fire

New member
../images/Emo45.gif+תוספת

לא.. אני לא בוחר את הלהקות שאני אוהב לפי סגנון הלבוש של הסולנית ולא אני גם לא בוחר אותן לפי זה עם הסולנית כוסית או לא (למרות שרוב הסולניות בגות' מטאל כוסיות)...

מה יש לאנשים עם אבריל? =|

הו היא כל כך וואנאבי, אוי היא פריקאצה... מה רוצים מהבחורה המסכנה? אף אחד לא אומר שהיא זמרת מטאל או פאנק, אני עוד לא כל כך הבנתי מה המוזיקה שלה, אבל זה לא אמור להיות פאנק. זה.. רוק קליל אמטיוי שכזה. לא הטעם שלי גם כן, אבל למה להשמיץ את המסכנה? ואוונסנס זה גם לא וואנאבי. לא כל דבר שמתקבל באהבה על ידי ההמונים הוא וואנאבי או ממוסחר או גרוע. זה לא 100% מטאל גותי טהור, יש בזה המון עירבובים מכל מיני סוגי מוזיקה, אבל זה לא עושה אותם וואנאבי... אמממ ואני דיי בטוחה שטריסטניה זה גותי. כמו אפיקה ואפטר פוראבר ולהקות רבות דומות. טייפ או נגטיב זה כמו שנאמר כבר אינדסטריאל מוזר עם נגיעות דום וכאלה.

הקטע עם אבריל הוא ש*היא* אמרה שהיא

פאנקיסטית ורוקרית קשוחה. עם אוונסנס אני באמת מעדיפה לא להיכנס פה למריבות כי יש פה כאלה שאוהבים אותם ואני לא רוצה לפגוע בהם.

ToryMaster

New member
בואי נגיד

שכשהיא סירבה לדואט עם ניק קרטר בדיסק הראשון שלו, היא תירצה את זה בזה שהוא ילד פופ, וזה לא מתאים לה. בחירה רעה, אגב. ניק יצא הרבה פחות פופי וונאבי ממנה.

smady by

New member
מטאל גותי זה ממש לא

מטאל עם השפעות אלקטרוניות. אתה בטח מתכוון למוסיקה גוטית (שהיא כוללת בתוכה המוני סוגים- כמו אינדסטריאל, אי בי אמ, מטאל גותי, רוק גוטי וכו') אחד הסממנים הברורים של מטאל| גוטי הוא הסולנית והקול האופרתי, בשילוב עם כלים קלאסיים כבדים כמו העוגב, שמוצאו מהכנסיות. חבל שאתה מתבלבל ומבלבל אחרים

למעלה