S Science Fiction New member 17/9/05 #40 זה קליפ כ"כ יפה ../images/Emo99.gif../images/Emo119.gif והשיר מדהים ];
C Cry For The Moon New member 17/9/05 #31 של כריסטינה זה ממש יפה...ובכלל אני אוהבת איך שהיא מתלבשת למרות שהיא לא יודעת מה לא אוהבים אותה
S smady by New member 17/9/05 #35 אני גם חושבת ככה... לכריסטינה יש חוש טעם טוב לפעמים (כלומר- כל השיער השחור המתולתל -זה ממש לא.. אבל הבגדים שלה בד"רכ יפים) והקליפ שלה היה ממש יפה... (של פייטר כן?)
אני גם חושבת ככה... לכריסטינה יש חוש טעם טוב לפעמים (כלומר- כל השיער השחור המתולתל -זה ממש לא.. אבל הבגדים שלה בד"רכ יפים) והקליפ שלה היה ממש יפה... (של פייטר כן?)
V Vampires desire New member 18/9/05 #44 הקליפ של הלנה../images/Emo99.gif רבע שעה אחרי שראיתי את הקליפ עדיין היה לי מבט של
S Silent tears New member 17/9/05 #4 אני מתה על הקליפים האלה ../images/Emo3.gif כמו Within Tempation- stand my ground או Nightwish- Nemo
פ פונצית גירל האמיתית New member 17/9/05 #9 נימו מדהים. ../images/Emo99.gif וכן הקליפים של ווידין מדהימים, הייתי גונבת לה את כל המלתחה.
B BlackHeart New member 17/9/05 #14 הייתי אמורה לקנות טיארה כמו של שרון והיא עלתה 300 ש''ח... אבל קניתי מחוך ב500 באותו יום אז לא היה לי גרוש על התחת ]]]= מאז אני באובסס לגבי טיארות X_X זה היה כזה יפה ]]=. והיא לבשה כזה לאיזה הופעה.. ויש רק 2 בכל העולם ]]]=
הייתי אמורה לקנות טיארה כמו של שרון והיא עלתה 300 ש''ח... אבל קניתי מחוך ב500 באותו יום אז לא היה לי גרוש על התחת ]]]= מאז אני באובסס לגבי טיארות X_X זה היה כזה יפה ]]=. והיא לבשה כזה לאיזה הופעה.. ויש רק 2 בכל העולם ]]]=
B BlackHeart New member 17/9/05 #29 לצערי לא....]]]= אין לי.....אבל הוא היה באמת ממש ממש מדהים... כזה עדיף עם לב שחור באמצע... ]]]= [בלאקהארט] מה ]=
לצערי לא....]]]= אין לי.....אבל הוא היה באמת ממש ממש מדהים... כזה עדיף עם לב שחור באמצע... ]]]= [בלאקהארט] מה ]=
F Fairy Goth Mother New member 17/9/05 #20 לא ראיתי את הקליפ שלי נימו:O בכלל לא יצא לי לראות שום קליפ של נייטוויש:O