היינו היום באופקים

One Echoe

New member
זה פוגע בך ?

אתן אולי צודקות, לא הייתי צריך לכתוב אפס, אני מצטער על זה. זה היה בלהט הרגע ובהתפרצות רגשות.

../images/Emo60.gif פגע לא צרם כן

אבל זה לא הנקודה. אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה פשוט רציתי להראות לך שזה לא כפייה דתית אלא משו אנושי.

One Echoe

New member
אני חסר לב?

אני מסוגל להבין את הכאב שלהם, אבל אני לא מסוגל להבין את הדמגוגיה המטומטמת שלהם, הם ניסו ליצור אנרכיה. מלחמת אחים, אנרכיה, כאוס. את הפרובוקציות בגרוש שלהם. את ההשוואות לשואה שמאוד קשה לשכוח. אז נכון, כואב מאוד מה שקרה להם, אבל זו החלטה שהחלטנו. כמו שהחלטנו לצאת מלבנון, או כל החלטה אחרת. הם יכלו לבכות, הם יכלו למחות. אבל מכאן ועד הקיצוניות שהם הגיעו אליה.

דבר ראשון והכי חשוב

אל תדברי בשם אנשים, שלא ביררת אפילו על שלומם אחרי הזוועות שהיו צריכים לעבור שם. אז מהיכרות עם הרבה מהמפונים, אני אומר לך שמה שהפריע להם זה לא עצם ההשתתפות בפינוי, כי את זה הם עשו בגאווה מעוררת כבוד, מה שבאמת הפריע להם זה האלימות הפיזית והמילולית מצד המפונים.

spoop

New member
מסכנים

מסכנים החיילים שלנו,תראו מה המתנחלים האיומים שעומדים להעיף קיבינימט עשו להם. מי שלח לשם את הילדים שלנו??? אה אנחנו,נכון.

כן, מסכנים

הם ממלאים פקודה חוקית ואנשים חסרי לב גורמים להם את הצורך לטיפול פסיכולוגי ורפואי. מי שלח אותם באמת? נראה את המתנחלים גיבורים בלי חיילים שיקיפו להם את ההתנלות, ויגנו עליהם בגופם.

spoop

New member
זה בכלל לא קשור שהם הגנו עליהם

אני גם מרחמת על החיילים,הם היו קורבן בכל הסיפור. אבל אתם שלחתם אותם למשימה הזאת! אתם השמאלנים שתמכתם בגירוש. אז אתם אלו שבאים ומתלוננים? זה ממש לא נורמלי.

One Echoe

New member
לא תמכנו בפרובקציות בשקל של

המתנחלים. או בתרגילי השואה המזוויעים שלהם. ודווקא מי שתמך בפינוי(לא גירוש)הוא לא השמאל, אלא הימין.

כן אני מתלונן, כי לא אני גרמתי להם

בעיות. לא אני ירקתי על חיילת, לא אני קראתי לחיילים נאצים, לא אני דקרתי חיילות ואני לא ארשום את כל מה שהמתנחלים עשו. אז במקום לרוץ לזרוק את הגועל הזה עלינו לכי תשאלי את המפונים שלך מה הם עשו לחיילים. 99% מהחיילים שהשתתפו בפינוי עד עכשיו מתגאים על כך שעמדו במחוייבות שלהם, מתגאים שלא נתנו לפורעי חוק לעמוד ביניהם ובין השבועה שלקחו אחרי הטירונות.

spoop

New member
אתה החלטת ש99% גאים?

"פורעי חוק" גם האזרחים בניו אורלינס נאלצו לעבור על החוק,אז הם פורעי חוק?

אני החלטתי

שאני יודע הרבה יותר טוב ממך איך המפנים שאני מכיר אישית והמפנים שאני עובד איתם, מרגישים, וכן זה הרוב. האזרחים של ניו אורלינס לא הכניסו חיילים לטיפול פסיכולוגי ורפואי.

One Echoe

New member
די די אל תגזים.

אוף, למה כולכם תמיד קיצוניים. זה באמת כאב להוציא יהודים מהבתים שלהם! אני ראיתי בחדשות המון חיילים שבכו ושהיה להם קשה. אבל בכל זאת, הם עשו את זה... אז זה לא כזה קר כמו שזה נראה... אל תגררו לקיצוניות, נסו להבין אחד את השני?

spoop

New member
אז המתנחלים אשמים...

אתם מטורפים. אנחנו כבר שנה וחצי מנסים למנוע את הטירוף הזה. ובסוך שזה קורה,ושכל נבואות הזעם מתבדות,מנסים בכוח להאשים את המתנחלים. קראתי היום תגובה בYNET על איזה אחד שאין לו כסף להאכיל את הילדים,מישהי כתבה: העיקר למלון של המתנחלים יש כסף...שיפסיקו כבר לסחוט כספי מדינה! תגידו אתם נורמליים? אתם חושבים שהם רוצים להיות במלון הזה ולא בבית החם שלהם? מה ציפיתם מהתנחלים? שיביאו עוגיות למפנים?והפרובוקציות שאתה מספר עליהן,לא היו הדבר היחיד שהיה בתהנתקות. היו תפילות,היה בכי,הייתה התנגדות פאסיבית,אבל בחרו להראות את המתפרעים.

תמנעו את הטירוף של מה שהמתנחלים

עשו לחיילים, כי זה עבר כל גבול, ובסוף את עוד הופכת אותם למינימום קדושים מעונים איך אפשר???? אין לך טיפת לב? את יודעת שחבר שלי דתי שהשתתף בפינוי נמצא במשבר אמונה? את יודעת למה.? כי האנשים שהוא החשיב לאחים פגעו בחיילים שלו!! אוי די כבר להאשים את התקשורת בהכל. את מסרבת להכניס לראש שלך, שאת המידע שלו בכאב של המפנים לא קיבלתי מהתקשורת! למה אני מבזבז את הזמן שלי? דווקא את שחשבתי שאת יחסית בסדר, דווקא את סגורה לכאב החיילים. ודווקא אבנר שחשבתי שהוא מוטרף לגמרי גרם לי להבין שהוא אחלה בן אדם. אז יאללה רוצה לעזור למפונים? שיהיה לך בכיף, רק אל תצפי לתגובות הערצה כשאת לא מתייחסת לכאב המפנים.

למעלה