היינו היום באופקים

spoop

New member
המתנחלים הם באמת קדושים מעונים

הם אנשים כ"כ מדהימים שלמרות כל הקשיים נשארו טובי לב. ההתפרעויות באו בעיקר ממיעוט מהשב"חים,שהחליטו לקחת את העניינים לידיים. ובכלל לא כתבתי שהלכתי להתנדב בשביל לקבל תגובות הערצה,אתה סתם מחפש. אני לא סגורה לכאב החיילים. דווקא נקרע לי הלב שראיתי אותם בוכים. אתה דווקא אטום לכאבם העצום של המתנחלים.

One Echoe

New member
וואי איזו הגזמה..

קדושים מעונים... שנייה, אני הולך להתפלל למתנחלים.

spoop

New member
הם מסכנים,למה אתה לא מבין את זה?

קדושים-כי הם ספגו הכל ונשארו שם,כי הם אנשים טובים,כי הם יישבו מקום מסוכן כדי לשמור על א"י. מעונים-כי עשו עליהם לינץ' תקשורתי,כי נפלו עליהם פצמרים וקאסמים,כי פינו אותם ולא דאגו לפתרון הולם.

אוי די כבר עם הזיוני שכל שלך

את מסרבת להכניס למוח שלך את העובדה שאנשים טובים לא עושים את מה שהמתנחלים ברובם עשו?

spoop

New member
ברובם????

אלפי בני נוער שבח"ים בבית הכנסת בנווה דקלים,התנגדו אקטיבית אבל לא פצעו אף אחד. כל שאר תושבי נווה דקלים התנגדו בצורה פאסיבית. בחומש ושאנור למרות נבואות הזעם,הפינוי הלך חלק. בנצרים היישוב יצא על הרגלים אחרי טקס מרגש. בכפר דרום,חוץ מ100 נערים על הגג,תושבי המקום התפנו בשקט. אני לא זוכרת,אבל היו עוד המון שהתפנו בצורה שקטה.

מה את אומרתתתת..........

חבר שלי פיקד על הפינויים בבית הכנסת בנוה דקלים, בשא נור ובכרם עצמונה. בבית הכנסת בנוה דקלים זרקו ברבוקים, ביצים וחפצים אחרים על חיילים. החיילים הזדקקו לטיפול של חובשים ובמזל לא נשלחו לבית חולים. כנ"ל בשא נור, למרות שבנוה דקלים היה הרבה יותר קשה. בכרם עצמונה היה לוחמת פסיכולוגית מחרידה בכל מובן המילה, החיילים עמדו אל מול ילדים שנשלחו על ידי הוריהם כם תלאי וידיים מורמות, וזה לא כולל את צעקות ה"נאצים". בכפר דרום נעצרו קרוב ל-200 נערים לאחר ש-60 שוטרים נשלחו לטיפול רפואי בבית חולים. בשאר הכפר, נדרשו החיילים לפרוץ לבתים כדי לשמוע מתנחלים צועקים "תסרבו פקודה". אני לא ארשום את השאר כי באמת שאין לי כוח כבר.

spoop

New member
לפחות תודה שאלו לא הרוב

וגם לי אין כוח. לילה טוב.

אני לא מודה בשקרים

הרוב אולי לא ישתמשו באלימות פיזית, אבל הרוב בהחלט השתמשו באלימות פסיכולוגית.

One Echoe

New member
כל עם ישראל מסכן.

חאלס כבר. כוס אמק, הם לא מיוחדים או משהו. אז ניתקו אותם מההתנחלות. איזה עובדי אלילים הם, פאק. זה מה שהחליטו, די כבר לעשות סיפור מכל דבר.

spoop

New member
ניתקו אותם מההתנחלויות

זהו? הרסו בתים. הרסו יישובים. הרסו בתי כנסת. הוציאו קברים. הרסו אנשים. סה"כ לעבור דירה מה הביג דיל?

One Echoe

New member
כתוצאה מההתנחלויות המחורבנות האלה,

את יודעת כמה סבל נגרם כתוצאה מזה? תקציבים שהיו צריכים ללכת לחינוך ולבריאות. תראי איך החינוך שלנו נראה. לפני שאתם דואגים לאלוהים שלכם תתחילו להתחבר למציאות ולדאוג באמת למדינה. אם אכפת לכם כ"כ מהמדינה תתחילו לדאוג לה, ולא לעבוד כל הזמן את האלוהים שלכם ולהתפלל. אין מה לעשות! כמו שלפני 30 שנה החליטו להתיישב שם, אותה ממשלה החליטה לצאת משם. זו החלטה, והמתנחלים והימין הוכיחו שהם לא דמוקרטיים.

"קדושים מעונים"

החיילים באים למלא פקודה חוקית, והם בסך הכל פוצעים אותם וגורמים להם את הצורך לטיפול פסיכולוגי, תחי המסכנות! ואני כבר לא מדבר על מיעוט שהתפרע, אני מדבר על המון שהשתמש בלוחמה פסיכולוגית נגד חיילים ושוטרים גיבורים. ואל תזייני לי את השכל על כמה את מבינה את כאב החיילים, לא צריך יותר מלהסתכל כמה תגובות אחורה ולראות איך הצגת בציניות את כאב החיילים.

spoop

New member
לא הצגתי בציניות את כאבם

אלא את ההתיפייפות של השמאל לנוכח הכאב שלהם.פתאום לשמאלנים אכפת מכאב.

spoop

New member
זה רק מחזק את הטענה שלי

אני כביכול מצטטת שמאלני בהודעה הזאת.

spoop

New member
כן אבל השמאלני שוכח

שהמתנחלים הם הקורבן של ההתנתקות.

בקיצור

את לא רואה ממטר את הכאב של החיילים, הרי המתנחלים "המסכנים" נמצאים במקום הראשון מבחינתך...

One Echoe

New member
אני מסכים שהתקשורת

לא הראתה את ההתנחלות באור הנכון. אבל אני חושב שאת לוקה בחסר, את רואה את ההתנתקות רק בצד אחד.

למעלה