היינו וראינו. עכשיו תורכם

מ צ י ל

New member
אנה....

היית שותפה של דנה (חרמנית...)... אז לפי מיטב זכרוני "דפקת" (אולי דנה) לנו כמה תמונות (כאלו שהצליחו וכאלו שלא..)... אם תוכלי תשלחי לי או שתגידי לדנה... [email protected] אשמח לקבל אותן!!!!!!! תודה מראש, צוות החור בתחת!!!!!

ronno1

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

חזרתי.. המדריך המ-ל-א !!!!!!!!!!!!!

התאהבתי במקום באלוהים.. חזרנו אתמול משבוע שם ופשוט מעולה.... כל מי ששם בא לחגוג.. ותאמינו לי שאפשר לחגוג שם והרבה.. קצת מידע בשביל אנשים שנוסעים בקרוב: אופנוע - זה פשוט חובה.. בשביל בנים בכלל.. זה כיף. זה קל. ולסוע בשמאל זה בכלל לא מבלבל.. כסף- תביאו י-ו-ת-ר כל הקמצנים למיניהם שאמרו 1500 ואתה חי כמו מלך.. שקרים!!!!! רק בקבוק קולה עולה בסביבות ה20 שקל אז מה יותר? אני הבאתי 1700 והייתי צריך להלוות 120 $ מחבר כי נגמר לי אבל אני לקחתי גם אופנוע לדוגמא.. שעלה לי סהכ 20 פאונד כי התחלקנו אני וחבר.. -בקשר לאופנועים תבדקו בחוזה שאתם חותמים את סכום הכסף שתצטרכו לשלם השתתפות עצמית.. באופנוע 50 סמק (שזה כל מה שאתם צריכים) מקסימום שיהיה רשום זה 300 פאונד.. יש כאלה אפילו שנותנים 150 פאונד.. אני אישית יש לי איזה מקום שאני ממליץ לשכור ממנו.. איי סי- 164142298 -אני ממליץ על 2000 שקל ככה- מועדונים ופאבים- החיי לילה שם מדהימים המעבר מפאבים למועדונים והכל לפי שעות מדויקות פשוט כיף.. אבל תנו לי לחסוך לכם 8 פאונד כניסה למועדונים.. ככה לדוגמא אתם רוצים להכינס לקאסטל ולאפטר פארטי בריבר רגאי.. לקנות כרטיסים יעלה לכם בסביבות ה12 פאונד (120 שקל) אבל אם תלכו לפאב Hollywood Boulevard ותקנו משקה אחד כל אחד תקבלו חינם גם לקאסטל גם לריבר ועוד משהו אפילו.. וככה בעוד מלא פאבים טובים.. תחסכו הרבה.. -סבב פאבים זה פשוט חובה.. זה קבוצה ענקית של ישראלים שעושה סיור פאבים ואז נכנסת למועדון ביחד..וגיליתי שעם ישראלים זה לא סתם כיף פשוט מעולה..ואין ארסים ופרחות בדברים האלו אז מתאים מאוד.. -הספינה- שמעתי שזה ממש ממש ממש ממש כיף והתחרטתי שלא הספקתי.. אז תעשו את זה בשבילי :] פארק מים---- לא הייתי הבנתי שמדהים שם.. כניסה במקום עצמו תעלה לכם 12 פאונד במקום ה14 שהמדריך נסיעות במלון שלכם ימכור... תבואו מוקדם בבוקר.. -אוכל- לשומרי כשרות די נדפקתם יענו יהיה לכם פיצות וכל מיני המבורגר עוף למיניהם.. חחח... לרוסים כמוני - יש מקדונלדס פיצה האט וכל אלה.. אבל יש יותר מעניין יש מקום אם יורדים מכיוון הסקוור עוברים את הפיצה האט ועוברים איזה 10 חנויות מגיעים למין כזה מקום של אכול כפי יכולתך עולה 3 וחצי פאונד.. יש צלעות כנפיים מלא פיצות ,סלטים ופסטה בקטנה - מומלץ! חופים.. לא יודע מה מספרים פה בכלל על חופים אחרים אבל בשביל צעירים רק הניסי קיים... כל השאר ריקים ואני מתכוון ריקיםםםםם... נכון שהם יפים תבואו תעשו תמונה ותחזרו לניסי.. יש שם מסיבות חוף פצצה וצחוקים ומליין מליין מלייייןןןן כוסיות.. החוף הכי יפה (אבל גם ריק!!!) הוא בעיר פרוטרס שיש אוטבוס ישיר לשם מנאפה והוא יפה מאודדדד ושווה... אנטישמיות בנאפה- מורגשת מאוד... אבל אם אתה נראה אירופאי או לפחות מדבר אנגלית ברמה טובה אין שום בעיה רצינית... לא אוהבים ישראלים בגלל הגלים הראשונים של הארסים המפגרים.. ומה לעשות מסתדרים כי המקום באמת שווה. ומלא בכלל לא יודעים מה זה ישראל אז תלמדו אותם לאהוב ישראלים כמו שצריך.. כמו שאנחנו ניסינו.. אם אתם רוצים עוד מידע.. איי סי 164142298 אוהב את אייה נאפה!!!!! כל החברה מהקורנליה בעיקר דודי בן אור תראו תהודעה תרימו צלצול אחים שלי!!!!! אייה נאפה 2005!!!!

shayavr1

New member
לא גבר

במסרים שיש פה בתפוז תראה למעלה רשום : יש לך מסר חדש :) מאיפה השכרת את הקטנוע? (רוצה מקום טוב שלא ידפקו אותי על שריוטת וכו' אם יהיו) אפשר לשכור גם קסדות( אני צריך 2 לי ולמי שאיתי) ומנעול? יש גניבות?

אז ככה אחי קראתי תמסר..

אני יתן לך הדרכה איך להגיע למקום שאני לקחתי אחי זה בנאדם שלא מחפש לדפוק אותך עם אופנועים במצב מעולה אני אומר מעולה כי שמתי לב שהם טובים רק כשרכבתי על אופנועים של חברים שלי אתה מבין שהם לקחו ממקומות אחרים.. ככה קסדות מקבלים חינם.. ועוד לנו היה רק רשיון רכב אתה מבין?.. אתה יכול לדעתי להוציא 125 סמק בשביל החוויה מה שבא לך.. יעלה לך ל50 סמק לשבוע 45 פאונד ככה.. (450 שקל) גניבות.. לא ששמעתי בכלל אצלנו במיוחד.. ועוד אחד מאיתנו היה מעורב במרדף משטרתי נטש את האופנוע ברח ברגל אחרי חצי שעה חבר שלי מצא תאופנוע והביא לי.. פשוט תחנה איפה שכולם מחנים במלון שלך ולא צריכה להיות שום בעיה.. טוב איך להגיע לחנות שאני אמרתי.. אתה יורד מכיוון הסקוור.. ברמזור ימינה.. בפנייה החמישית או השישית ימינה.. תראה כזה שתהיה עלייה בצד שמאל יהיה סתם מגרש צמחייה כזה ואחריו החנות שלנו היא די מוסתרת אבל רואים כמה אופנועים בכניסה וחלק מהשלט ומעליו יש מסעדת Steak House .. אם עדיין לא ברור דבר איתי באיי סי.. תהנה אחי!

לא אחי..

אתה מבין אבל כל שאר החנויות נמצאות כזה על הכביש הוא בסמטה יותר.. אתה תראה כזה עליה של דקה למעלהה מול החנות שלו גם יש מלון ומעליו יש Steak House וכמה מסעדות.. אתה תמצא אותו וודאי אחי.. אחרי הפנייה הזאת ימינה אם כאילו היית ממשיך ישר בכביש אז היה כזה מגרש דשא קטן מצד ימין ובכל שאר הפנייות ימינה יש איזה חנות או בניןן אחרי זה אני זוכר... קיצררררר.. תמצא אחי :] תהנה.!~!!!

מוסיפה משו....

הספינה באמת מומלצת...שטים במשך 7-8 שעות ויש די ג'יי וכל מיני פעילויות ומידי פעם עוצרים בכל מיני מקומות וקופצים מהספינה..מומלץ מומלץ מומלץ!!! הפארק מים גם ממש שווה, עולה 15 פאונד (אפשר להשיג הנחה מהנהגי מוניות) וגם לקנות בזול מהמדריכים..שווה ממש ללכת לפארקק יש שם מגלשות שלא ראיתם בחיים שלכם! ממש מטורף מה שהולך שם

michalipa

New member
כמה עולה הספינה?

ועם איזה כסף לבוא? עם דולרים? עם לירות קפריסאיות? או עם ליש"טים (פאונד)?

lollypop4

New member
לא מסכימה איתך בקשר לסבב בארים

כשהייתי שם הבנתי למה הם כ"כ שונאים את הישראלים...זה היה פשוט בושה! מה הקטע להתחיל לצעוק "אל אל ישראל" בכל מקום שאתם מגיעים אליו??? בנות, צאו לקאסל- הכי הרבה תיירים והישראלים שם הם כאלה שעברו את הסלקציה...

אני אישית נהניתי ולא צעקו אלאלישראל

וקיבלו אותנו ממש יפה בכל מקום והזכירו שאנחנו מישראל..היה ממש כיףףףף

למעלה