היינו וראינו. עכשיו תורכם

מ צ י ל

New member
דולפין.......

גנראה שלא הסתובבת מספיק בפאבים ובים...... הבנות השווצריות לא סופרות אך אחת!!!! תאמין לי אחרי שאתה רואה ומרגיש את השווצריות.... לא באה לך לחזור!!!!!!! יחי שוויץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דולפינו

New member
אני רוצה לדעת משהו????????????????.

יש פה במקרה אנשים שפגשו שני בחורים בני 24 בתאריכים בין 21/7 ל 27/7 באיה נאפה? אם כן זה חשוב צרו קשר

דולפינו

New member
הם במקרה מבת ים? אחי?????

כי אחד מהם הציל את החיים שלי. ואני רוצה להודות לו. הוא הציל אותי מטביעה

WuTang21

New member
אם יהיה לך שמות שלהם..

כנראה שאני אוכל לקשר אותך אליהם..

yanivzips

New member
מישהו היה בנאפה בתאריכים 7\15 -7\22

וניתקל בשני יפיפיות מחדרה או אולגה שקוראים להם אינה ו... אינה ??

gilago

New member
שאלה לכל אלה שהיו

תוכלו להגיד לי בבקשה באיזה ימים יש את המסיבות קצף באייס ובאביס? תודה =))

אני יודעת שהיה באייס....

ביום חמישי וביום שני...אולי יש בבעוד ימים אבל זה מה שאני שמעתי והייתי.. אבל אני ממליצה ללכת לCASTLE אהבתי מאוד! מקום לדעתי ממש יפה ושווה, המוזיקה שם ממש טובה, ואל תקשיב לכל הסטיגמות של לא מכניסים ישראלים כי כן מכניסים, פשוט אל תבואו בחמולה תתפצלו ותתנהגו כמו בני אדם.

אני רוצה לחזור לנאאאאאאאאאפפפפה!!!!

אוףףף אני משתגעת פה בארץץץץ, משעמם פההההה...איזה ארץ מעפנה יש לנו...

מ צ י ל

New member
למה?!?!?!?!?!

חרמנית........ נכון שהחיים שם היו מטורפים (המסיבות, הים והתיירים/ות) אבל לאורך זמן אין מה להשוות בין 2 המדינות.... אין על ישראל (כמובן שאניעדיין מתגעגע לשם.... ואני אומר זאת בתחושה של געגעוע מטורף לשם)

krina

New member
נאפה אהובתי

אומנם כבר כמעט "קשישה" פה - חזרתי ב-20/8, מה שנותן לי כבר שבועיים (מה? שבועיים?!) להתרגל בחזרה למדינה המעפנה הזו על כל הרגליה, אבל נראה שעדיין כל מילה שניה שאני מוציאה היא נאפה. איפה אפשר למצוא את האנשים המדהימים האלו שמטיילים לך ככה כל ערב? ששותים איתך כל ערב, שרוקדים איתך (עליך?
), להתעורר אל הים הכחול~כחול הזה ולנהל את ה~רומן של החיים שלי כשברקע החולות הצהובים, השוודיות הערומות והישראלים החוליגנים?! אךךך, הגעגועים....

למעלה