הייתי בביתו של....

רנה6

New member
הייתי בביתו של....

אז זרקתי לכן כמה פרורים וזה קצת עורר בכן תאבון..פתאום קיבלתי כמה הודעות חביבות ואי אלו טלפונים ...וכמה שאני הכי ( כמעט) תמימה שבעולם , יש בי מידת מה של הבחנה. החלטתי לחשוף שבריר מידע, שכן בשיחה עם ידידה חכמה מאוד שלי, הבהירה לי שהסקופ יכול בהחלט לעזור ולעודד את ג'קו שלנו.... אז בשבת האחרונה הוזמנתי לביתו של זמר ידוע שיש לו , לא מעט פרוייקטים. בהשפעת כוסית יין אדום, השתחחררתי מעט והתחלתי לחשוף את מעללי בחודשים האחרונים ויש לציין שהעלאת שמו של ג'קו אייזנברג עוררה תגובות חיוביות בהחלט. לא מתייחסת דווקא להערות של כמה נשים אשר העירו בפני שיש לי מין אור בעיניים ושאמשיך לעשות מה שליבי אומר לי, אלא התייחסות אליו ולעוול שנגרם לו. ומתוך ביתו של הזמר המקובל בהחלט, לא נאמרה מילה רעה אחת על הראיון שנתן, אלא רק מה שעיתונאות יכולה לעולל לזמר צעיר, חסר ניסיון שלא מכיר שיטות של עיתונאים לדלות שברירי מידע. כמה מצחיק היה...ג'קו אייזנברג היה נושא השיחה בביתו של זמר שיש לו, לא מעט פרוייקטים

eilati27

New member
בוקר טוב ממי!!!

קודם כל - כל הכבוד על הגישה! זה מה שאנחנו צריכים/ות לשמוע ולהמיע רק דברים חיוביים!!! אני מקווה ש"הזמר המקובל" חושב אולי בינו לבין עצמו אחרי מה שהיה אתמול שאולי כדאי לו לקחת גם את ג'קו שלנו כפרוייקט!!!!

a d i d a s 2 1

New member
מה פתאום!!!!

אין שום קשר בין אותו זמר לבין ג'קו... שניהם מוכשרים מאוד אבל חוצמזה...כלום... אז בואי נגיד ש..אני מקווה שלא!

eilati27

New member
לי אין שמץ של מושג

על מי לעזעזל מדובר אז אני מאמינה לך...

a d i d a s 2 1

New member
מצחיקה את באמאשלי היקרה...

נתנו לכם דווקא רמז עבה במיוחד...אבל מילא.. זמר מוכשר מאוד אגב... ומעבר לזה שמוכשר..מגיע לו ובלי קשר אני עדיין בשלי חושבת שאין שום קשר בין הואקו לבינו...וחושבת שעדיף שלא יהיה להם פרוייקט משותף.. כי לפעמים כשמעמיסים מדי...ורוצים ליצור משהו גדול ויפה...הגדולה מצטמצמת..כמו שנאמר כל המוסיף גורע... ובכל מקרה שיהיה לכולם ערב טוב וצפייה מהנה צאווווווו

Nova5

New member
מצד שני, מיזוג של שני סיגנונות

שונים ושני כישרונות גדולים באיזשהו פרויקט קטן משותף יכול להישמע מעיינן. סטייל גרוניך - ארצי, אבל הרבה יותר טוב.

רנה6

New member
ג'קו יכול לעשות פרוייקט בעצמו...

את ג'קו לא צריך לקחת כפרוייקט...הוא יכול לעשות פרוייקט בעצמו...כל כך מוכשר, כל כך קסום, כל כך קוסם!!!

Nova5

New member
שיר, תודה על החשיפה שלך

אני בהחלט חושבת שגם "עבודת שטח" האת עשית בפורום כזה מכובד כאדם פרטי , אבל גם כנציגת הפורום שלנו (לפחות בלב, אני מקווה) - חשובה לא פחות ליחסי צבור של ג'קו מאותם ראיונות שראינו אתמול. גם לנו חשוב לדעת, איך מתייחסים לג'קו בשיחות הפרטיות . באשר ההערות של "כמה נשים"...את יודעת, מאיזה מקום זה בא... ועוד פעם תודה

רנה6

New member
אגב...

אגב, באותו שבוע עשיתי המון " עבודת שטח", כיוון והייתי מוזמנת לכמה ארועים ובכולם הועלה שמו ולו רק בזכותי....

Nova5

New member
אני זוכרת, כתבת על זה...

אולי את יכולה לספר מה היו תגובות במקומות האחרים?

רנה6

New member
ועוד סיפור

אני יכולה לציין שבארוע אחר שבו חשפתי את מעליי, קיבלו אותי בהבנה , היו שאמרו ששר יפה ולא נאמרה עליו מילה רעה אחת. אוקיי, זו הסביבה שלי, חברות!. אבל, חייבת לשתף אתכן בעוד חוויה שעברה עלי היום הזה ממש....יצאתי למסע קניות כדי לשמח מעט את הנפש שלי...היה לי דו שיח מסויים עם המוכרת..נערה צעירה , מלאת שמחת חיים, קופצנית...אפילו לא זוכרת מה אמרה ומה עניתי לה...אבל, היא אמרה לי :" אני חייבת לתת לך חיבוק"....ובעוד היא מחבקת אותי, אני אומרת לה : " את מחבקת ממש כמו שגקו חיבק אותי "...ואז היא נותנת צעקה לבחורה שעובדת איתה ונמצאת בצד השני של החנות : " את חייבת לבוא ולחבק אותה...ג'קו חיבק אותה..."...ומפה לשם היא סיפרה לי שהיא משוגעת עליו...היא כולה בת 22 ואמא שלה חושבת שזה לא מתאים לבחורה בוגרת להעריץ זמר. כל כך צחקתי...כלומר, היא ממש ילדה ואני כבר ממש לא.....לה אסור ולי מותר?! זהו, שיתפתי אתכן.

Nova5

New member
איזה סיפור מקסים

היית יכולה לתת לה המלצה לפורום - לקבלת תמיכה בהתמודדות עם אימא

Karina85

New member
אני בת 21 ועדיין חושבים שאני

לא נורמלית ולא מתנהגת בהתאם לגילי!!! אבל מי יכול לעמוד בפניו?!?!

למעלה