הייתי בביתו של....

a d i d a s 2 1

New member
אה ואגב אני לא הייתי נכנסת לויכוח

ודיון עם מגושקה צחוק צחוק היא היתה הראשונה עם הביצים לגשת איתי ישר למצלמה!!! והיחידה שלא אמרה לי שזה לא יפה לצחוק על בחור מסוים שעמד שם וגם לו שיער ארוך... חוצמזה היא אחלה בחורה שמדמיינת שעשתה פאדיחות מול המצלמה...

מגושקה

New member
מתה עלייך עדידס ../images/Emo24.gif

ונראה לי שאחרי כל מה שקרה לג'קו, גידלתי ביצים.
באמת! קודם הייתי עם הדעות שלי מאמינה בצידקת דרכי ולא מוכנה להילחם עליהם בשיט. אולם כשכל זה התפוצץ, פשוט משהו בי נשבר ויצאתי למחלמת עולמות. רק הבעיה שבמלחמות לפעמים חפים מפשע נפגעים. אה, ולא לצערי לא דמיינתי את הפאדיחות מול המצלמה, אבל היי, אם ג'קו יראה את הקטע המצולם הוא מה זה יצחק, אז לפחות השגתי משהו בנאום ה-אהם שיכורי משהו שלי.

Nova5

New member
א- פרופו - דנטה

לא רציתי להיות רצינית מדי, אבל לא מעט חשבתי שיש משהו סימלי מאוד שאחד מהמועדונים הראשונים שג'קו התחיל את הקאמבק שלו - הוא "דנטה". ישר חשבתי על ה"קומדיה האלוקית" שלו ו7 מעגלי הגהנום בה.... גם הלילה הזה וגם האנשים שפגשתי שם - הכל היה הזוי כזה...

shongold

New member
למען הסדר הטוב והדיוק

צביקה הדר לא היה הראשון שתמך בג'קו להערכתי עברו לפחות שבעה ימים עד שפתח את פיו להגנתו של האיש. והימים ימים קריטים ביותר לבחור שדמו הופקר וחולל. בוא ביום צוות טדי את שות' היה צריך לכרוך עצמו סביב הנער ולשמש לו מגן וסנגור. הראשון שדבר בזכותו ודברים של טעם היה אסי עזר, שקודם לכן עשה רושם כליצן החצר של גיא פינס, ולאחר שאמר מה שאמר בזכותו של ג'קו נפקחו עיני לראות שאיש ניכן בתבונה רבה. השני שדבר בזכות ג'קו היה השחקן המוערך שרון אלכסנדר כתב מאמר שלם ברמה אינטלקטואלית גבוהה ביותר. מאמר מדהים בחוכמתו. עליו 'זכה' בקיטונות של רותחין מהאספסוף שבשער.... חנוך מרמרי עורך עיתון 'הארץ' לשעבר כתב כתבה בשם 'ג'קו מאכל אדם' מאמר נוקב ביותר! שלי באופן אישי גרם להבין שיש עוד כמה אנשים חושבים במדינה הזאת. ובהמשך כך הבנתי אביעד קיסוס וטל ברמן בתוכנית המשותפת לשנהם דברו בזכותו ויצאו להגנתו. אז אם לאמר דברים שיהיו מבוססים. אולי שכחתי עוד איש או שניים!

מגושקה

New member
אבל זה בדיוק מה שאני אומרת

אסי עזר, שרון אלכסנדר ואביעד קיסוס כבודם במקומם מונח (ותאמיני לי יש לי כבוד אליהם) אך אין להם קמצוץ פירסום שיש לצביקה הדר או שלמה ארצי, כדוגמה. נכון? לכן כתבי ההגנה שלהם פורסמו באינטרנט או בעיתון הארץ, שהוא לא בעל תפוצה רחבה. מי שיצא להגנתו והוא עצמו גדול בפרסום והיה יכול להינזק מהתוצאות היה צביקה הדר. ונכון זה לא היה מיידי, אבל אולי הוא פשוט לא האמין שהשיגעון יגיע למימדים כאלה, וכשהבין זאת יצא לכבות שריפות.

shongold

New member
מגושקה הצגת את צביקה הדר כסנגורו

הראשון, וזה לא מדוייק. על בסיס מאמריהם של אותם אנשים: היינו אסי עזר, שרון אלכסנדר, מרמרי מ'הארץ' גואל פינטו מ'הארץ' אביעד קיסוס וטל ברמן - נתן צביקה את תגובתו, בואי נאמר שהם היו הסולם שדרכו הוא החליט לטפס ולעזור לבן טיפוחיו. לאנשים האלה שאמרו את אשר אמרו חזקה עלי שלא היה להם קל לומר והם צריכים להיות מצויידים 'בביצים' של ברזל. היה לי וודאי שצריך אחד ראשון שיפתח את פיו למען ג'קו, ואח"כ זה יזרום לאט לאט אבל יגיע. אני לא אשכח את הסנוניות הראשונות האלה שתרמו את שלהם בעוז וברוח למרות דעת קהל מאד נחרצת נגד. ואסור אסור להתייחס אליהם בקטנה. הם עשו מעשה שהוביל אותנו למצב שבו אנו נמצאים כיום. לאותם שאינך מיחסת כוח יש ויש כוח, והראיה אלה שהגיעו אחריהם. בדרך כלל דעות שאינן נתמכות על ידי הרב באות ממקומות איזוטרים. ומהם בסופו של דבר כולנו נבנים! ובואי לא נייחס לצביקה תמימות כמו שאני ואת הבנו את המצב וקראנו את התמונה, הוא עשה כן אותו דבר. השיקולים היו שיקולים שלו בלבד מתי לתת את התגובה. והתרעומת שלי עליו ועל טדי ושות' בזמנו היתה מאד גדולה, עד אשר פתח את פיו ואמר את דבריו.

דורית41

New member
ערב טוב ללהקת הג'קואיות!

תמיד אני מצטרפת אליכן בערב,אחרי שכל הסיפורים סופרו,היציאות מהארון התבצעו (ראה ערך שון), כל הדיונים כבדי המשקל כבר נדונו....לכן לא אחזיר אתכן בדיון שהתקיים כאן והחל מסיפורה של שיר על האירוע בביתו של הזמר המפורסם,יש לי רק משהו קטן לומר לשיר-נפלא שיצאת להגנת ג'קו גם באירוע חברתי רב משתתפים, שהנושא כ"כ בוער לך בעצמות עד כדי איתור מוכרות מזדמנות בחנות לצירוף לקומונה! כל אחת מאתנו עושה מעשים קטנים -(כביכול קטנים)כאלה ואחרים כדי להעביר את המסר העקרי כאן,וזה מה שיפה. אז קבלי ח"ח!!!!

a d i d a s 2 1

New member
צביקה ידוע כאחד שמסתייג מאוד

מהתקשורת... וזה בסדר גמור הוא לא יכל לעשות יותר ממה שעשה גם הוא היה די בהלם בהתחלה מהצורה שבה הדברים נספגו בקהל הציבר הרחב והאמת שזה לא משנה להסתכל אחורה ולשאול מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה... היה ידוע שהכל זה עניין של זמן... ואני עדיין בשלי..אמרתי לפני חודש בערך שעוד שנתיים לג'קו תהיה פריצת ענקית.. ועוד שנתיים הוא הולך להיות הדבר הכי חם פה, אפילו אם חלקנו חושבות שזה ככה גם עכשיו

kapit5

New member
לדעתי זה יהיה הרבה פחות משנתיים

תיראי כמה ארועים בפחות מחודש וזה עוד לפני שהוא נתן למישהו ראיון רציני ולפני הדיסק.אני חושבת שהמיבחן שלו יהיה עם צאת הדיסק

a d i d a s 2 1

New member
וגם אמרתי שזה לא יהיה קשור לשום דיס

דיסק... הוא יוכיח את עצמו באמת בדיסק השני אגב ולא בראשון למרות מה שכולם חושבים... מבחנים יהיו לו המון, גם בהופעות ולא כמו אלה שחלק מאיתנו נמצאות בהן כרגע מחוסר ברירה... וגם בחיים שבהם מעריצות יחכו לו בפתח הבית... ולא יהיה לו שקט ואני עדיין בשלי שזה יקח לפחות שנתיים ואני לא אומרת שעד אז הוא לא יהיה חלק נכבד מכל מה שקשור לבידור בארץ..

דורית41

New member
מצטרפת לדעה שפחות משנתיים-

ואפילו משמעותית פחות משנתיים,בגלל הצרוף של הכשרון והבולטות שלו+ קצב האירועים המהיר במדינה שלנו,לא רק במוזיקה,אבל גם.ולא רק הכשרון-אנשים באמת אוהבים אותו (46%.....). אוי נזכרתי,היום אחת הבנות הצעירות בעבודה ישבה עם MPשל שירים של ג'קו -ובחיים לא הייתי מהמרת שהוא סגנון המוזיקה שלה.נכנסתי לקחת מסמך ופתאום אני שומעת את נרדם על החולות....גדול!

a d i d a s 2 1

New member
אוף לא ירדתם לסוף דעתי

בכלל לא התכוונתי שרק עוד שנתיים יצא ממנו משהו להפך... אני כל הזמן אומרת שהמגמה מאוד חיובית... ושדברים רצים עכשיו בקצב.. אבל אל תשכחו שלא כל הזמן הקרוב דברים ירוצו ככה... מתישהו לדעתי תהיה הפסקה גם מההופעות... וזה באמת ככה שההוכחה האמיתית שלו תהיה בדיסק השני ולא בראשון... בואו נגיד שבראשון הוא ישתיק הרבה פיות , ובשני אפילו יותא (והסיבה היא שיהיו עוד כמה פיות להשתיק...זה תמיד עובד ככה) ואני אגב טיפוס אופטימי תמיד... זה לא נאמר בגישה פאסימית בכלל..

דורית41

New member
אוקי....ועכשיו עדידס לשירת ההמנון-

ווווווואאאאאאאאאאאאוווווווווו כפרה על גגגגגגגגגגגגגגקו! העיקר שאנחנו תמימות דעים שהוא ייחשב (גם בעיני חלקים נרחבים בציבור) לאומן מהשורה הראשונה תוך זמן מאוד קצר.

a d i d a s 2 1

New member
אהההההההההההה כפרהההה על ג'קו

זה היה הזוי..כי לגמרי במקרה הרמתי את הראש כחלק משלבי ההתאוששות... ואדון קוקו לא הלך לבקר חבר שלו אדון קוקו אחר...

למעלה