היי, לא יפה
לא לשתף את כולם, מי זה הזמר הזה? והיתה לי הרגשה שאת מקושרת לבראנז'ה, רק לא ידעתי איך. האמת לא איכפת לי ממש אם זה ארצי, או איינשטיין או אפילו שלום חנוך, כי מה זה משנה מה הם מרגישים כלפי ג'קו, הרי כולם שם למודי ניסיון עם התשקורת העויינת, אז די ברור שהם יהיו לטובתו בעניין. למרות שאישית לא איכפת לי אם הם לטובתו, כי מה הם עשו למענו? ואם הזמר הזה הוא אחד שכזה מפורסם וכזה מבין למה הוא לא עושה משהו בנידון, חוץ מאשר להסכים איתך. סליחה, זה נשמע כאילו אני מזלזלת בעבודת הקודש שלך, אבל להפך! אני מבינה מאיפה את באה ואת העבודה החשובה שאת עושה בעניין העלאת שמו של ג'קו, וגרימה לאנשים לתמוך בו וכו'. ואם הם אנשי הבראנז'ה אז עוד יותר כל הכבוד לך. אבל אותי זה מבאס, שהרבה מהם שמוכנים לעשות הכל בשביל כל מיני אג'נדות פוליטיות של עמים אחרים לא מוכנים לעשות כלום (או כמעט כלום) למען לחימה על חופש הביטוי בארץ שלנו. ועל הדבר הכי חשוב לאמנים וזה: קבלת אנשים ודעות השונים מהמיינסטרים. אבל מי ראינו שתמך בו? אסף אמדורסקי, יאיר ניצני, ענת וקסמן רק אחרי חודשים ואחרי שכל הזעם שכך התחילו להשמיע קול. היחידי שהיה לו ביצים (וביזנס או לא) לעמוד לצידו (באופן ציבורי) בזמן כל הסערה היה צביקה הדר. מה זה אומר על המוזיקאים והאמנים בארצנו? אה, כן ואני לא רואה שנגרם נזק כלשהוא לתדמית של צביקה הדר, על כך שדבק ב"משתמט", נכון? מה שקרה לג'קו הוא לא רק ביזיון של העמכה, הוא גם ביזיון לאמנים שאמורים היו להוביל מגמה אחרת, אבל במקום זה השתפנו. וואו, אני עדיין סוחבת אישיוז מזה. מעניין מתי אני אשתחרר מכל הרגשות העוינים האלו.