Hope and Faith
New member
הייתי בהריון 4 ימים../images/Emo7.gif../images/Emo18.gif
כל כך רציתי שההודעה הזו תראה אחרת אבל לצערי לא... "ההריון" התחיל ביום שבת ה- 31/12 - יומולדת של בעלי, הייתי יוא"ב 10 ועשיתי בדיקה ביתית, למרות שלא חשבתי שיהיה פס כי זה נורא מוקדם חשבתי שאם יהיה זו מתנה נהדרת ליומולדת, ולהפתעתי הרבה היה פס והוא אפילו לא היה חלש, שמחנו נורא כמובן, ביום א' היה לי תור לרופא שלי אז עשיתי בבוקר עוד 2 בדיקות וגם בהן היו פסים. בדיקת בטא ביום שני 107 וכולם מאושרים אפילו סיפרנו להורים (טעות טעות טעות), ביום שלישי בצהריים התחיל דימום ממש קל וללא כאבים אבל כבר הרגשתי שמשהו לא בסדר למרות שאמרו לי שזה יכול להיות ולא לדאוג, בכל זאת הלכתי לבדיקת בטא נוספת היום והיא ירדה ל- 77 , כמובן שהבנתי מייד מה זה אומר, זהו נגמר לו ההריון.
אני עצובה נורא כי אנחנו מנסים כבר 11 חודשים!! אבל אני יודעת שזה קורה ואין מה לעשות חוץ מלאסוף את עצמי ולהמשיך הלאה, ובטוחה עכשיו יותר מתמיד שההריון והילד/ה שלנו מתקרבים. זהו, נעלמתי קצת מהפורום בזמן האחרון כי הרגשתי יותר מידי לחץ (לא שזה עזר רמת הלחץ נשארה), צברתי פה המון ידע והיום אני יודעת להגיד שידע זה לא תמיד כח, גם כשראיתי את הפסים ישר חשבתי על הריון כימי וכל הדברים שעלולים להתפקשש בדרך. מה שלמדתי מכל העיניין (מקווה גם ליישם לפעם הבאה) זה קודם כל לא לבדוק לפני האיחור ולא לרוץ לספר כי יותר קשה לשמוע אח"כ את ההורים מתאכזבים יחד איתנו כשמתקשרים לספר שזה נגמר. מאחלת לכולנו שתהיה שנה מלאה בהריונות תקינים ובואו נשבור את הסטטיסטיקה ונשנה אותה ל- 0% מקרים של הריונות כימיים לא תקינים!!!
כל כך רציתי שההודעה הזו תראה אחרת אבל לצערי לא... "ההריון" התחיל ביום שבת ה- 31/12 - יומולדת של בעלי, הייתי יוא"ב 10 ועשיתי בדיקה ביתית, למרות שלא חשבתי שיהיה פס כי זה נורא מוקדם חשבתי שאם יהיה זו מתנה נהדרת ליומולדת, ולהפתעתי הרבה היה פס והוא אפילו לא היה חלש, שמחנו נורא כמובן, ביום א' היה לי תור לרופא שלי אז עשיתי בבוקר עוד 2 בדיקות וגם בהן היו פסים. בדיקת בטא ביום שני 107 וכולם מאושרים אפילו סיפרנו להורים (טעות טעות טעות), ביום שלישי בצהריים התחיל דימום ממש קל וללא כאבים אבל כבר הרגשתי שמשהו לא בסדר למרות שאמרו לי שזה יכול להיות ולא לדאוג, בכל זאת הלכתי לבדיקת בטא נוספת היום והיא ירדה ל- 77 , כמובן שהבנתי מייד מה זה אומר, זהו נגמר לו ההריון.