הייתי בהריון 4 ימים

Hope and Faith

New member
הלוואי אבל אני לא רוצה לפתח ציפיות

כרגע אני פשוט מחכ למחזור, הלוואי שאתן צודקות!!

אני במקומך הולכת שוב לעשות בטא

כמה ימי איחור יש לך??? ואני מחזיקה המון
לבטא שהכפילה את עצמה. אצלי היה דימום ממש חזק עם גושים בזמן ההפלה. אל תסיקי עדיין מסכנה חד משמעית תעשי בטא אין לך מה להפסיד,

Hope and Faith

New member
הסבתות מהצד של הבעל...

בעיקרון היום אני בשלושה ימי אחור, אני יעשה בטא נוספת רק לקראת סופ"ש הבא, אני לא רוצה לפתח ציפיות כמו שאמרתי, כרגע אני מרגישה טוב עם מה שקרה, אני מנסה להתגבר, אם תהיה הפתעה נעימה בשבוע הבא זה הרי יקרה בכל מקרה, גם אם אני אבדוק ביום א' וגם אם ביום ד' אז אני מעדיפה לחשוב על ההכי גרוע מאשר להתאכזב שוב. אבל תודה רבה לך!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

אני ממש מצטערת לשמוע, אבל אני אוהבת את הגישה שלך, את בהריון תהיי בחודשים הקרובים, זה אין לי ספק, ובפעם הבאה זה יהיה ארוך וממושך ל-9 חודשים. הנה תראי, גם לי גרמת לצאת קצת מהמחבוא. שולחת הרבה הרבה

Hope and Faith

New member
איזה כיף לפגוש חברות וותיקות !!!

אל תעלמו תשמרו על קשר ונפגש בקרוב בפורום העגול!!

חוגי1

New member
אויייייייי כל כך מצער מאחלת לך

שיגיע ההריון התקין והמיוחל במהרה אמןןןןןןןןן

../images/Emo10.gif כמה עצוב

מכירה את האכזבה הזאת מהריון שרק התחיל וכבר נגמר מאחלת לך הצלחה רבה יותר בפעם הבאה ושתהיה בקרוב
בקשר לשאלה שלך על המחזור - לפי מה שאמרו לי הבטא צריכה להתאפס כדי שיהיה מחזור חדש.

Hope and Faith

New member
תודה, נרגעתי כבר חשבתי שעוד משהו לא

בסדר כי עוד לק הגיע המחזור ובכלל הכתמים נעלמים וחוזרים אבל ממש אי אפשר לקרוא לזה מחזר. את יודעת אולי (או מישהי אחרת) כמה זמן לוקח לבטא 77 להתאפס? שבוע? פחות?

לא יודעת לענות בוודאות

אני התחלתי מערכים גבוהים בהרבה אז מן הסתם לקח יותר זמן. אבל מהיום בו מדדתי בטא של 15 ועד שהגיעה סוף סוף הוסת לקח לפחות שבוע. אני מתארת לעצמי שזה אינדיבידואלי. סבלנות. היא תבוא...

coconutree

New member
קבלי ../images/Emo24.gif עידוד

ותחשבי שלפחות את יודעת שהיית בהריון וזה אומר שאת יכולה להיקלט. וחברה שלי דרך-אגב נכנסה להריון אחרי חודש של הריון כימי, אז להתעודד ומהר חודש הבא הוא שלך

limorune

New member
../images/Emo7.gif מבינה אותך כל כך ../images/Emo24.gif

ועצוב לי לקרא את הודעה שלך. יודעת איך זה שמספרים ואחר כך מצטערים על זה (גם את זה עברתי לכן עכשיו שותקת כמה שרק אוכל ומשתפת רק כאן). מאחלת לך המון המון בהצלחה בחודש הבא !! וחיבוק ענקי
אני בעד שינוי הסטטיסטיקה!

meitals5

New member
ליבי איתך, מתוקה../images/Emo24.gif

אני מבינה אותך כל כך, ההרגשות שאת מרגישה כל כך מוכרות לי. אני רק רוצה שתדעי שהכי חשוב זה להיות אופטימים ולדעת (כמו שכתוב בחתימה שלי מאותו יום שגם אני עברתי את מה שאת עברת) שלכל סיום יש התחלה חדשה. אז, אני איתך ומחזיקה לך אלפי אצבעות שבעזרת השם גם את ,גם אני וגם כל בנות הפורום הזה יקלטו במהרה להריון קל ותקין אמן. שולחת לך מיליון
ו-
מיטל.

למעלה