הייתי בהריון 4 ימים

והנה עוד אחת....

ארץ נהדרת... עצוב וכואב ומאכזב כל כך. מחכה איתך לבשורות הטובות שבטוח שיגיעו בקרוב. ולכל הוותיקות שצצו כאן קרןאור, ביצית, 2בפעם הראשונה, מחשבה חיובית (וכמובן למתעברת החודש) - איזה כיף לראות אתכן שוב גם אם בנסיבות כאלו. מקווה שבקרוב ניפגש כאן שוב בהודעות הפסים שלכן.

אוי ממוש....../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

כל כך חיכיתי להודעה שלך... כמה עצוב שככה זה נגמר!! אולי זה מעודד שהכל בסדר אצלך ואת כן תיקלטי להריון... מחכה איתך להודעה משמחת בפעם הבאה ומחזיקה אצבעות
- למרות שהפסקתי לכתוב פה.. הייתי חייבת להגיב לך.. תהיי חזקה !!! אוהבת
2פעם.....

אויי חמודה שלייי

שולחת לך חיבוק וירטואלי... שמבחינתי אמיתי לכל דבר... גם אני נעלמתי .. כי התחלתי קצת להילחץ.. אבל תראי ששתינו ועוד רבות אחרות נחזור בקרוב להודעת הפסים שלנו.

מיני3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif צר לי לשמוע, זה כואב

ומדכא, אבל חייבים להיות אופטימים ולהאמין שבקרוב מאוד תזכי להריון ארוך ותקין

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הכל כבר נאמר ואין מה להוסיף. ממש כואב לי לשמוע, מקווה לבשורות טובות יותר בהקדם

הפעם בן

New member
אוי מתוקה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל כך מבינה לליבך אחרי שחודש שעבר גם אני עברתי הריון כימי.
ומתאים לי בהחלט לשנות את הסטטיסטיקה אז אני מצטרפת לאתגר
100% הריונות ארוכים ותקינים

Hope and Faith

New member
יש לי שאלה....

מישהי יודעת תוך כמה זמן הבטא צריכה להתאפס? אם אתמול היא הייתה 77? היא ירדה ב- 30 ביומיים? זה קצה שמשתנה או נשאר קבוע? ועוד שאלה... המחזור מגיע כשהבטא 0? או לפני?

הפעם בן

New member
לגבי הבטא אין לי תשובה בדוקה

אני חושבת שזה אינדיבידואלי ותלוי בסוג הדימום. לגבי המחזור, הדימום שיש לך עכשיו הוא בעצם המחזור. והגוף מנקה את עצמו מכל השאריות ברחם עד שהבטא תתאפס לך. בדיקת דם אחרי כמה ימים תבדוק שהבטא אכן התאפסה.

Hope and Faith

New member
הבעיה היא .... שהדימום הפסיק

ובכלל זה לא היה ממש דימום זה היה ממש כמה כתמים.

הפעם בן

New member
נזהרת בתשובתי

הכי טוב לדעתי שתלכי לראות רופא ובאולטראסאונד הוא יוכל לראות מה קורה לך ברחם. ישנה אפשרות גם אופטימית וכאן אני נזהרת (וזה כי אי אפשר לדעת דרך האינטרנט ובלי בדיקה) שמעתי על מקרים של הריון של תאומים שאחד מהם נפל בתחילת ההריון. ואת אומרת שהיה לך פס חזק ביוא"ב 10. לכן הכי טוב שתבדקי ותראי מה הרופא ימליץ לך.

Hope and Faith

New member
עשיתי אתמול US אבל בבטא כ"כ נמוכה

לא רואים כלום. אני יחכה לשבוע הבא ואני יעשה בדיקת בטא נוספת לוודא שהתאפסה.

../images/Emo41.gifהופ -אני רוצה לעודד ולהוסיף|שמאל

אצלי ההריון הראשון התחיל בתאומים ובהפלה טבעית של אחד מהם ממש בשבועות הראשונים. לגבי בטא אין לי מוסג כי לפני 7 שנים הייתה בדיקת דם רגילה, אני לא זוכרת שהיה בטא. מקווה שזה המצב אצלך

Hope and Faith

New member
תודה אבל לא נראה לי שזה המצב...

אין אצלנו היסטוריה של תאומים במשפחה מהצד שלי, אמנם הסבתות של בעלי משני הצדדים היו תאומות אבל זה צריך לבוא מהכיוון שלי לא?

למעלה