ובכן.... אין לי אלא להגיב...
מיסקוטלנד וגם אחרים - תראו, נורא קל לעמוד מהצד ולנקוט בגישה צדקנית ומיופייפת. אבל - אני באמת חושבת, שאילו את או כל אחד אחר כאן ובכלל היה ניצב באותה הסיטואציה - היה מגיב בצורה מאוד מאוד קיצונית, ביחס למה שאני הגבתי. ואני חותמת על זה. זה קצת יומרני לשפוט אותי, כשאת לא מכירה אותי, ולא את אופיי, ולא את טיבי... להחליט שאני מודאגת, ששמוליק לא מודאג, ושכל מה שאני עושה הוא לחפש איך להתעסק בדברים לא רלוונטיים- זה אומר לא לדעת מי אני! וגם לשפוט ממקום של חוסר במידע. אמנם ה"סאגה" הזו עולה כאן כבר כמה חודשים, ובכל פעם אני מביאה לעיניכם את ההתפחויות שלה, אבל - זה רק ממקום של לשתף ברגע שדברים מתרחשים. לא כי אני הוגה בזה יומם ולילה. ותאמיני לי - שאילו היית יודעת איפה הייתי בארבעת השבועות האחרונים היית מבינה, שגם אילו רציתי להגות בזה יומם וליל ה- ל אממש היתי יכולה... אני לא שמחה לאיד. אף פעם. אבל לא יכולה להכחיש, שהיה לי נחמד לראות שמה שאני חושבת בליבי כבר זמן רב על יכולותיו והצלחותיו (לכאורה) של שמוליק - הן באמת כמו שאני חשבתי אותן, ולא כמו הוא ואחרים מנסים לצייר כל הזמן. אני בטוחה שאת מכירה מצב כזה - שאת צריכה שמישהו חיצוני ייתן לך איזשהו פידבק שיחזק את מה שאת חושבת בלב. (ואם תגידי שלא - אז או שאת לא אומרת לעצמך את האמת, או שאת באמת באמת בנאדם מאושר ואיתן בכל אבריו ונשמותיו, ועל זה כל הכבוד לך). ולעניין - כן, אני עדין חושבת שאין כל סיבה שמישהו ישתמש במשהו שאת עובדת עליו כל כך הרבה זמן, ובמקרה שלי - גם בתנאים לא ממש רגילים ופשוטים.... ויזקוף אותו לזכותו. מצטערת - הגינות ויושר הם ערכים מובילים בסולם הערכים שלי, לא מוכנה להתפשר עליהם, אפילו לא באקדמיה!