הייתי היום ב ZOO CLUB בכפר אזר

galit 03

New member
...

סליחה שתקפתי את החבר שלך עם התוכי פשוט חרא לי לראות את המצב שבו הוא נמצא ואני שמחה שאכן הוא קנה את הציוד... טעות הכתיב שלי לגבי כרכן/קרחן... מצטערת בד"כ אני לא כותבת בעברית את השם וזה מה שנראה לי לכתוב-אקח זאת לתשומת ליבי...תודה שהארת את עיני להבא אדע לכתוב את השם נכון... אני מבינה המון בגידול נחשים ויודעת לא מעט לגבי תנאי גידול הולמים וכל מה שקשור לחימום שלהם ואם אני אומרת שכבל בתוך הטרריום מזיק זה רק מנסיון... ניסוי ו"טעייה" - סליחה שרציתי לעזור...נחשים זוחלים ומטיילים בתוך הטרריום וגם כן המזון שמכניסים להם... הטרריומים שלי בבית ענקיים(2.5 למתכדר שאין לו עוד מטר ו 3 לבורמזית שהיא מטר וחצי... והיד עוד נטוייה לפי הגדילה שלהם...) זה שאני עובדת משתלה לא מעיד על הידע שיש לי בבעלי חיים וזה ידע שנירכש מטיפול בבעלי חיים (שלי בבית) ומעבודה בסביבת בעלי חיים שלצערי הרב אני לא יכולה כרגע להמשיך לעסוק בזה כי אני צריכה פרנסה גבוה יותר(סטודנטית-אין ברירה). אתה זוכר שאתמול היה יום חם במיוחד וריחות לא נעימים הגיעו מכל מקום...ואם הכרכן הורג קודם את העכברים ואז מאכיל אותם(כמו שלינה כתבה) סביר להניח שהיה ריח אבל לא ברמה שאתה מתאר...חנות ממוזגת עם עכברים שהגיעו לכרכנים בבוקר אותו יום(הכוונה לאחרי 10 בבוקר) מכל בחינה ריקבון זה לא יכול היה להיות... מעבר לזה-ידוע לי שנחשים לאחר סעודה עדיף לא להוציאם ביום יומיים הראשונים מחשש של הקאה...יכול להיות שאלה ספציפית גם קצת תוקפניים,אין לי מושג...אני מאוהבת עד עמקי נשמתי במילק ובכרכן חמאה שיש שם ורק איתם אני מיודדת... אני מצטערת שוב שתקפתי את חבר שלך לגבי התוכים ושיהיה לו המון בהצלחה איתם(אם הוא צריך יש וטרינרית מקסימה ברחובות שמטפלת בתוכים שלי) ושוב מיליוני סליחות! אם הייתי תוקפנית בהודעות שלי זה מכיוון שדברים כאלה יכולים להרתיח אותי... למה סתם לכתוב? שיהיה שבוע טוב ושקט

bendj123

New member
תגידי לי גלית יש לכם הייתר למכור?

כרכנים כי אם לא תתעדכנו בחוק החדש החדש של איסור יבוא ומכירה של כרכן התירס ולשאר משפחתו.....

skalariya

New member
חוק

אסור ליבאה, אבל מותר למקור מה שיש מיבוא הקודם, או מגידול בארץ... שבוע טוב לכולם :)

naja

New member
זה לא נכון.

ע"פ התקנה החדשה, המונחת כרגע מולי, כל המינים שברשימה א'(הרשימה שבה מופיע הכרכן) יהיו אסורים כליל ביבוא ובסחר החל מתחילת חודש יולי. מאותו תאריך יאשרו רק הייתרי יצוא או אחזקה למינים הללו.

galit 03

New member
NAJA

אם אני לא טועה.. רשמת שהחוק נכנס לתוקף ביולי... אנחנו היום עוד לא במאי... סתם לידיעה...

naja

New member
תודה שהערת את תשומת ליבי.

לרגע חשבתי שאנחנו באוגוסט. ברגע שהחוק יכנס לתוקף, תאסר כל מכירה של כרכני תירס וזה בניגוד למה שלינה כתבה.

galit 03

New member
bendj123 שלום...

אני לא מוכרת כרכנים..אני לא מגדלת כאלה עדיין ואם יהיו לי כרכנים בטוח שלמכור אותם זה הדבר האחרון שאעשה... חוץ מזה תמשיך עם התשובות בשרשור תמצא שהחוק עדיין לא בתוקף...

1צחי

New member
בוקר טוב skalariya

אני לא הייתי בחנותך,ואין לי עניין בהתנגחות,למרות שממש לא נשמע לי כל נושא העכברים בטרריום הכרכנים. אני בוחר להתייחס רק לנושא אחד והוא האכלת הכרכנים. לידע כללי אסור להאכיל מס' נחשים בטרריום בו זמנית מכיוון שהיו כבר מקרים שנחש אחד התחיל לאכול עכבר והנחש השני אכל מהצד השני והמשיך לבלוע גם את הנחש. גם אם הנחשים במצב רגיל אינם תוקפניים,אינסטיקט האכילה הוא גבוהה ומכאן נוצרת הסכנה. אם אין ברירה אפשר להאכיל כל פעם בעכבר תוך כדי השגחה. אגב כתבת שהנחש הגדול אינו תוקפן אך הוא נימצא רק שבוע לפי מה שרשמת,תצפית של שבוע אינה מעידה על אופי נחש ולעיטים יעברו אף שבועות עד שהנחש יתקוף (כמו שלא תמיד הם אוכלים את העכברים כשנותנים להם). יום טוב לכולם.

skalariya

New member
כרכן

כרכן הגדול נקנה יחד עם כל הנקבות שלו מאותו מקום, הם היו בגידול בטרריום אחד אצל בעלים הקודמים, אצלי הם בארך 4 חודשים, היה לי זמן לראות את האופי שלהם, וברור שנחשים, הדורשים השגחה מקבלים אותה...(חודש הראשון שהם היו אצלי אני באמת ישבתי עד שכל אחד יוכאל את העכברים שלו). חוץ מזה, אחרי שבועיים הם יעברו לחיות כולם בנפרד(ונקבות לטרריומים עם טרמוסטט), עד להעברה לבית חדש שלי :) שיהיה לך יום מקסים :)

barazu

New member
אוקיי צביצי עכשיו תקשיב לי

ותקשיב לי טוב, אני הייתי שם היום!!!. ומה אתה בכלל מדבר על ידע בנחשים אתה אפילו לא יודע להבדיל בין נחש בוגר לבייבי. אתה סתם מתחיל להעליב אנשים. ובקשר לסיפורי סבתא על הנחשים כל הנחשים שם במצב מצויין! בכלובים שמתאימים להם בהחלט. אז אני לא יודע מה הייתה הסיבה שהתחלת לספר על החנות את הדברים האלה, וזה גם לא מעניין אותי בכלל. אבל אין שום הצדקה ואמת בסיפורים האלב אז יודע מה אתה יכול להמשיך לספר את הסיפורים האלה אתה יודע למי, שלום ולהתראות.

Holyman3

New member
ממש לא נכון

אני ועוד מספר חברים לקוחות קבועים של הזו קלאב ואני לא מבין מה השקרים האלה. לי יש כרכן תירס ופיתון מתכדר וכל שבוע אם לא יותר אני מבקר בזו קלאב. איך שתיארת את המקום זה ממש לא נכון. לצביצבי, כתבת בהודעה שיש שם 5 כרכנים בוגרים אז תיקון יש שם אחד בוגר ו4 נערים. המצב של העכברים שם והחולדות הוא בסדר גמור. וגם הנחשים שם בריאים. אין טעם להשמיץ את החנות ולספר שקרים. בתודה לקוח קבוע..

tzvitzi

New member
עוד אחד...

אם אתה לקוח קבוע שם וחושב שהמצב שהיה בשבת בצהריים בטרריום של הכרכנים הוא נורמלי אז אני מרחם על המתכדר והכרכן שלך,ואם אתה אומר ש50 עכברים+ באקווריום קטן וחנוק זה נורמלי...נו בסדר.. מה תגיד על זה שהמוכר עצמו כשדיברתי איתו על הריח והזבובים ואמרתי לו שבמצב כזה של האחזקה אף מגדל לא יקנה שם והוא אמר שהוא מודע לזה ומילמל עוד כמה מילים לא ברורות?(בעלת החנות בעצמה אמרה שנתנו ל5 כרכנים כמות של 20 עכברים , מזל שלא באתי יותר מוקדם כדי לראות את המחזה הזה-טרריום מטר עם 5 כרכנים ש4 מהם מעל 80 סנטימטר ו20 עכברים מתרוצצים בכל המרחב הזה...מחזה שכל מגדל מתחיל היה מתחלחל לראות) ואגב ה"4 נערים" שאתה מדבר עליהם הם כבר נחשים בוגרים , אני הוצאתי את הקטן ביותר שהוא בסביבות 70 סנטימטר. הנושא נטחן פה יותר מדי , מבחינתי אם היום בבוקר הדבר הראשון שעשו בחנות שם זה לנקות ולחטא את הטרריום של הכרכנים , לחלק את העכברים והחולדות לפחות חצי חצי ל2 כלובים נוספים עם עוד כלי מים - גרמתי לשינוי המתבקש והכל סבבה. (ואפשר גם למחוק את השירשור הזה) צ'או

galit 03

New member
tzvitzi

שאלה קטנה לי אלייך? כל מי שמכיר את החנות וביקר בה יותר מפעם אחת טוען שאתה טועה... תקרא ביקורת מחודש אוגוסט כשחברי הפורום ביקרו בחנות ורק שיבחו אותה.... ואם אני לא טועה... אין לך סרגל מוטבע על הידיים... הייתי הבוקר שוב בחנות-כרכן אחד בוגר ו 4 צעירים(אולי אני לא מבינה גדולה בכרכנים וגם התקשתי בכתיבה נכונה של שמם... אבל רואים שיש 1 ג-ד-ו-ל ו 4 ק-ט-נ-י-ם...) בחנות יש בקושי 20 חולדות אם לא פחות... הלכתי לקנות היום נקבה לזכר שלי כי הנקבה שלנו ניפטרה בשיבה טובה וספרתי... ולמה שמגדל יקנה בחנות? האינטרס שלו הוא להרוויח כסף ולא לתת לחנויות כמו של לינה לעשות עליו רווח... מגדלים יקרים שנימצאים בפורום תקנו אותי אם אני טועה... המוכר בחנות לא ממלמל לידיעתי ובטוח שהוא לא היה אומר דבר כזה... לידיעתך הוא לקוח של החנות כבר שנה(מאז שהיא קיימת אולי קצת יותר) ואם היו מעירים לו דבר כזה הוא היה נעלב על זה שמזלזלים ביכולות הטיפול שלו ובמסירות שלו לבעלי החיים ולרוחתם... לאיזה דבר ניסית לגרום בשרשור הזה? להרבה אנשים כועסים שתוקפים אחד את השני? כל הכבוד!!! עכשיו צא לשליחות במזרח התיכון! :) (עקיצה בצחוק-הייתי חייבת)

snake liron

New member
מצטרף גם אני יודע שהחנות מעולה...

אין מצב לכל הקטע של הגוםות לא הייתי שם כמה זמן אולי היתתה הידרדרות אבל כמו שהחברה פה אמרו לא נראה לי בכלל

barazu

New member
אויי שטויות המיץ

הכרכנים הקטנים היו 50 סנטימטר כל אחד, לא שמונים ולא בטיח. יודע מה אני לא מאמין לך שהתרוצצו 20 עכברים. דיברתי עם בעלת החנות ולפי מה שאני רואה היא מבינה יותר ממך כך אז בלי שטויות שאמרת לה שהיא חילקה שהטרריום רקוב וכל שאר זיבולי השכל אוקיי? יופי. וסליחה על הבוטות...

galit 03

New member
barazu

אתה כל כך חמוד!!! חבל על העצבים של כילנו כאן... הדבר הכי חשוב הוא שכל הנחשים במצב מעולה וכנ"ל החולדות והעכברים... חבל לטחון את השרשור הזה-לדעתי הוא מיצה עצמו - יש אנשים ויש אנשים... שיהיה ערב נפלא ושבוע טוב לכולנו!!! ויאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלה מכבי!!!!

Folklore

New member
תגובה שלי

אוקי חברה בחנות הזו נמצא נחש שאולי ארכוש, אני אלך לחנות ואגיב באופן נטראלי. אני בספק שחנות יכול הלהיות במצב כזה רע, בכל זאת זו חנות עם מוניטין ענק אבל ניראה בקרוב.

barazu

New member
../images/Emo9.gif

ואני מסכים איתך בהחלט אין שום סיבה להתעצבן ולטחון את זה וכמו שאמרת יאלללה מכבייי

oren666

New member
מה אתה מבלבל תמח ?!?!?

אחלה חנות אחלה מוכרים. התנאים שם פי 1000 על בית החיות או כל מקום אחר שאני ראיתי שמגדלים בו נחשים! הנחשים במצב מצויין מטופלים מאד וכך גם שאר החיות אני שם פעם בשבועיים קונה עכברים. אחלה חנות.

למעלה